"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μεγάλη κινητοποίηση της ομαδας ΔΙΑΣ στη ΓΛΥΦΑΔΑ

Πάνω από 150 μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ με τις μηχανές τους έχουν αποκλείσει εδώ και λίγη ώρα την αριστερή λωρίδα της Λεωφ. Ποσειδώνος στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Σούνιο, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.
Είναι παρκαρισμένες οι μηχανές κάθετα στην αριστερή λωρίδα με αναμένες τις σειρήνες.
Παράλληλα, άλλα μέλη της ομάδας γυρνάνε σε όλους τους γύρω κεντρικούς δρόμους με τις σειρήνες πιθανότατα βρίσκεται σε εξελιξη κάποιο είδος διαμαρτυρίας της ομάδας ΔΙΑΣ, οι κάτοικοι έχουν αναστατωθεί.
Αυτή τη ώρα να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, παραθέτει δείπνο στα μέλη του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον ΑΣΤΕΡΑ της Βουλιαγμένης.

Χειροποίητες Σαγιονάρες στη Γλυφάδα

Φίλη Γλυφαδιώτισα φτιάχνει αυτές τις υπέροχες σαγιονάρες,
 για περισσότερα: http://sagionara.blogspot.com/



Δημοτικό Συμβούλιο Δ.Γλυφάδας Παρασκευή 1 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ.μ

   
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας  προσκαλούμε  σε  συνεδρίαση,  που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 1η   Ιούλη 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα  8.00  μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :
1. Εκλογή τακτικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τα έτη 2011 – 2012, μετά τη με αρ.πρωτ. 13885/29.3.2011 δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Νικηφόρου Τσαρούχα
2. «Αεροδρόμιο του Ελληνικού»    Πάρκο -  Αξιοποίηση - Θέσεις και προτάσεις. 

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ομιλία Μ.Βαρβιτσιώτη κατά τη διαδικασία ψήφισης του Μεσοπροθέσμου Πλαισίου στη Βουλή

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι αλήθεια ότι ζούμε δραματικές στιγμές και ζούμε δραματικές στιγμές. Προσωπικά αισθάνομαι ότι ζούμε σε ένα καθεστώς ιδιότυπης κοινοβουλευτικής δικτατορίας, μιας δικτατορίας εκβιασμών.
Οι εκβιασμοί έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Υπάρχει εκβιασμός στην κοινή γνώμη και απέναντι στη Βουλή, ένας διαρκής εκβιασμός που γίνεται από την Κυβέρνηση εδώ και ενάμισι χρόνο «Ή ψηφίζετε ή χρεοκοπούμε». Αυτός είναι ένας ατελέσφορος εκβιασμός και έχει μετατρέψει αυτό που ήταν το όραμα των συναδέλφων του ΠΑΣΟΚ και των ανθρώπων που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ, το open-gov, την ανοικτή διακυβέρνηση σε blackmail-gov, σε διακυβέρνηση εκβιασμών.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ


.Ο ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ : 1958
ΜΕΛΟΣ : ΕΠΣΑ – ΕΦΟΑ-ΕΣΚΑΝΑ
ΤΜΗΜΑΤΑ : ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΜΠΑΣΚΕΤ- ΤΕΝΙΣ
ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ & ΤΕΝΕΔΟΥ – 16562 – ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ , ΤΗΛ – FAX : 210- 96 . 43 . 323




ΤΕΡΨΙΘΕΑ . 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

ΑΡ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ : 01/2011



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΡΑΚΤΙΚΟΥ

Σήμερα τρίτη 18 / 06 / 2011 καν ώρα 21:00 , στα γραφεία του ομίλου , και ύστερα από τις αρχαιρεσίες τις 17/06/2011 , ήρθε για πρώτη φορά σε σώμα το νέο εκλεγέν Δ.Σ .
Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ ψηφίσθηκε η παρακάτω σύνθεση Δ.Σ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Τέλος στα τσιτάτα του σοσιαλιστικού λαϊκισμού, απαιτείται εθνική συνεννόηση

Πηγή: http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=6&artid=2584

Λένε πως ο δημοσιογράφος πρέπει να στέκεται απέναντι στην εξουσία. Αν, όμως, κρατήσουμε αυτό το θέσφατο, άκριτα κι αόριστα δυσκολευόμαστε θαρρώ να ξεχωρίσουμε την «ήρα από το στάρι». Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για παράδειγμα είναι ένας πολιτικός που δεν στέκεσαι «απέναντι του», έτσι άκριτα γιατί τάχα το επιβάλει ο δημοσιογραφικός λαϊκισμός.

Το επίσημο τραγούδι των Special Olympics με την Πρωτοψάλτη(vid)"It's A Wonderful Winning World"

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Γαμπρός 110 ετών

Ο Αχμαντ Μοχάμαντ Ίσα, που είναι σχεδόν τυφλός και έχει προβλήματα
ακοής, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Utusan Malaysia ότι θέλει να παντρευτεί «για να γιατρέψει τη μοναξιά του».

Ο Ίσα έχει παντρευτεί πέντε φορές. Οι τέσσερις από τις συζύγους του
πέθαναν ενώ από την πέμπτη πήρε διαζύγιο. Έχει πέντε παιδιά, 20 εγγόνια και 40 δισέγγονα.

Η ιστορία του συγκίνησε τη Σάνα Aχμαντ, 82 ετών, μητέρα εννέα παιδιών,
η οποία ζει μόνη τα τελευταία 30 χρόνια, μετά το θάνατο του συζύγου της. Η εφημερίδα έγραψε ότι η 82χρονη επιθυμεί να παντρευτεί τον Ίσα επειδή της θυμίζει τον άντρα της.

Θα έχει όμως ανταγωνισμό αφού άλλη μια χήρα, η 70χρονη Ζαϊνάμπ Σάλεχ
, δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να εγκατασταθεί στην Κέντα, την πατρίδα του υπεραιωνόβιου γαμπρού. «Η μοναξιά μπορεί να είναι οδυνηρή. Εάν δεχτεί, είμαι πρόθυμη να μείνω μαζί του», είπε η Ζαϊνάμπ η οποία έχει οκτώ παιδιά ηλικίας από 30 έως 53 ετών. «Τα παιδιά μου δεν το ξέρουν αλλά ελπίζω ότι θα το δεχτούν. Θέλω ένα σύντροφο για να μιλάω και να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου», πρόσθεσε η γυναίκα.
Ο Ίσα ζει με την κόρη του, την 64χρονη Φάτιμα. Είπε στην εφημερίδα
ότι σκοπεύει να δωρίσει ένα αυτοκίνητο στη νύφη. «Δεν έχει σημασία ποια θα είναι, αρκεί να μπορεί να μου μαγειρέψει ρύζι και κάρυ», κατέληξε ο υποψήφιος γαμπρός, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.


Whispering Angel - House of Wine θα σας παρασύρει...



Γρήγορη Επισκόπηση

Μη σας ξεγελάει το αγγλικό του όνομα, που επιλέχτηκε για λόγους καθαρά εμπορικούς. To Whispering Angel είναι ένα καθαρόαιμο ροζέ από την Προβηγγία (Νότια Γαλλία), κι αυτό αποδεικνύεται τόσο από την ποικιλιακή του σύνθεση, όσο και από το γενικότερο προφίλ του.

Είναι φρέσκο και ζωντανό, με όμορφο αρωματικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε φράουλες και αγριολούλουδα, με δυνατή οξύτητα που ξεδιψάει και φρεσκάρει.

Περιγραφή Προϊόντος
Το μικρό αδερφάκι του Chateau D’Esclans, από το ίδιο οινοποιείο στην Προβηγγία, έχει εδώ και καιρό κερδίσει μία θέση στην καρδιά των οινόφιλων - και δεν αναφερόμαστε μόνο στους σκληροπυρηνικούς φαν των ροζέ. Είναι ένα εύκολο, ευχάριστο και άκρως καλοφτιαγμένο κρασί που θα αγαπήσετε από την πρώτη κιόλας γουλιά!
 


http://www.houseofwine.gr/how/whispering-angel.html 

Έρωτας Καλοκαίρι 2011, προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μπορεί οι έρωτες του καλοκαιριού να βασίζονται στον ενθουσιασμό και για αυτό να κρατούν λίγο, ωστόσο οι συναισθηματικές άμυνες το καλοκαίρι είναι πιο χαλαρές και όλοι μας μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές.
 Το Oroskopos.gr ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα για όλα τα ζώδια και σας προετοιμάζει για το ποιες θα είναι οι πιο καυτές ερωτικές μέρες του καλοκαιριού, ώστε να τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα!
Σκορπιός
Είναι γνωστό ότι ερωτεύεσαι με πάθος από την πρώτη ματιά και όταν απογοητεύεσαι δεν πάει να είναι καλοκαίρι, εσύ δεν δίνεις καμία σημασία και κλείνεσαι στο καβούκι σου. Ωστόσο φέτος όσες αντιστάσεις και να βάλεις, δεν θα γλιτώσεις τα βέλη του φτερωτού έρωτα!

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ

 Η σημερινή παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών μας υπενθυμίζει την αναγκαιότητα για ουσιαστικές παρεμβάσεις στον αγώνα κατά των ναρκωτικών. Είναι γεγονός πως οι εξαρτησιογόνες ουσίες πλήττουν όχι μόνο το σώμα, αλλά και το πνεύμα.
Η χρήση ναρκωτικών ουσιών σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απάντηση στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που μας περιβάλλουν. Οι νέοι άνθρωποι καλούνται τη σημερινή εποχή να μην ενδώσουν σε εύκολες λύσεις, αλλά να αγωνιστούν για να ανακτήσουν την ελπίδα.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τσάντες, Μόδα Καλοκαίρι 2011

Oι γυναίκες που θέλουν να δώσουν μια νέα ζωντάνια στην εμφάνισή τους, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από πολλές και συναρπαστικές προτάσεις για το καλοκαίρι του 2011.

Ας δούμε λοιπόν μαζί αναλυτικά αυτές τις προτάσεις για να αποφασίσουμε για την καινούργια μας τσάντα.



Εντυπωσιακά κλιπ, αγκράφες και απλικες διακοσμούν φέτος τις τσάντες που μπορούν να κρατηθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Η μόδα φέτος προτείνει επίσης να κρατήσουμε στην πόλη τσάντες που προορίζονται για τις διακοπές, όπως οι μεγάλες ψάθινες τσάντες, αντικαθιστώντας τις κλασσικές δερμάτινες και δίνοντας ένα πιο girly στιλ στις καθημερινές casual εμφανίσεις μας.

Burger Times στη Γλυφάδα

The Burger Times
Άριστη ποιότητα, πιστοποιημένο Angus beef σε burger που το τρως και δεν το ξεχνάς ποτέ. Frozen μαργαρίτα καταπληκτική, μπύρες πολλές και βαρέλι, ζεστή ατμόσφαιρα και πολύ καλό service.
Κωνσταντινουπολεως 14
Γλυφάδα



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση σχολής χορού INTERDANCE

Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παράσταση της σχολής χορού INTERDANCE ΛΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ , που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση χορευτικών επιδείξεων των μαθητών της σχολής, show απο επαγγελματίες και βεβαίως πολύ χορό και διασκέδαση για όλους.

Η παράσταση θα γίνει 25 Ιουνίου ημέρα Σάββατο κ ώρα 8:30 στό ''PARTY HALL'' που βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας , Αγγ. Μεταξά 52 ( διαγωνίως απέναντι απο το κολυμβητήριο Γλυφάδας) .

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τρέχουν για να μην μπει το Ελληνικό στο Ταμείο της τρόικας

Σε χρόνο... Fast Track προχωρά η προκήρυξη για το Ελληνικό για να γλιτώσει τον «τεμαχισμό» του από το περίφημο Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας που ετοιμάζει η τρόικα. Την ανακοίνωση ανοικτής πρόσκλησης εκδήλωσης διεθνούς ενδιαφέροντος τις επόμενες 10 ημέρες ανακοίνωσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Video: Αιμίλιος Βουγιουκλάκης : Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στο Χαρδαβέλλα (ALTER)
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Γλυφάδας και μέλος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας ΟΝΝΕΔ συμμετείχε στην εκμπομπή του ΑΛΤΕΡ Αθέατος Κόσμος
Πολύ ουσιαστική η τοποθέτηση του, Μεταξύ άλλων τόνισε:

-ΝΙΩΘΩ ΟΡΓΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ορυκτό  και ενεργειακό πλούτο) ΕΚΠΝΟΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

-ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡA

-Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ




VIDEO B' : http://www.youtube.com/watch?v=QYwQGLpgMD0 

Το σημαντικότερο συνέδριο Θαλάσσιου Τουρισμού στην Ελλάδα

Το Posidonia Sea Tourism Forum άνοιξε τις εργασίες του στην Αθήνα

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη δυναμική της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού εν γένει, η Ελληνική κυβέρνηση δεσμεύτηκε στην περαιτέρω ανάπτυξή τους. Ωστόσο, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι παράγοντες του χώρου αναγνωρίζουν ότι η αξιοποίηση αυτής της δυναμικής απαιτεί μεγάλη προσπάθεια.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Αποχώρησε η ΝΔ απο τη Βουλή αλλά επέστρεψε πριν απο λίγα λεπτα

Μετά απο δηλώσεις του Πάγκαλου ότι η Δημοκρατία εγκαθιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1981!
αποχώρησαν απο την αίθουσα της Βουλής οι Βουλευτές της ΝΔ
Επέστρεψαν στην αίθουσα οι βουλευτές πριν απο λίγα λεπτά



 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΣ

  
ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΣΤΑ ΜΠΙΖΑΝΕΙΑ 2011

Ο σύλλογος μας συμμετείχε με (46) αθλητές και αθλήτριες στην Καλλιθέα  Αττικής το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011  με την επωνυμία (ΜΠΙΖΑΝΕΙΑ 2011). 

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Συμμορία Γεωργιανών, με λογαριασμό στην Ελβετία,που είχε ρημάξει 200 σπίτια εξάρθωσαν οι αστυνομικοί

Μια σπείρα αλλοδαπών που δεν την σταματούσε τίποτα εξάρθωσαν οι αστυνομικοί και εντυπωσιάστηκαν με την οργάνωση αλλά και τα υπερσύγχρονα μέσα που είχαν στην διάθεσή τους.

Οι 13 Γεωργιανοί είχαν κάνει περίπου  200 διαρρήξεις σε σπίτια σε όλη την Αττική.
Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Νοτιανατολικής Αττικής καμία πόρτα ασφαλείας δεν μπορούσε να τους σταθεί εμπόδιο. Την παραβίαζαν με απίστευτη ευκολία.

Κι αυτό γιατί ειχαν φρονίσει να έχουν στα χέρια τους σχεδόν όλα τα είδη πόρτας και να κάνουν εξάσκηση σε αυτά. Τα δε εργαλεία τους ήταν ένα κι ένα.

Γιουβετσάκια Βιοεστιατόριο, Γλυφάδα

Εμφαση στα βιολογικά φαγητά.
Βιολογικές πρώτες ύλες, (μοσχαράκι Αγρινίου, κοτόπουλα Λακωνίας, ελαιόλαδο ορεινής Κορινθίας, φρέσκα λαχανικά από μικρούς έμπειρους παραγωγούς Αργολίδας, Λακωνίας, Βοιωτίας, Τρίπολης κτλ, τσίπουρο παραδοσιακό Τυρνάβου, κρασί Αγιωργήτικο Νεμέας και λευκό μοσχάτο Τυρναβου.)
Φρέσκα ντόπια ψάρια και θαλασσινά

210 - 9648081 (Χάρης Τζίτζης - Εύα Πασανικολάκη)

Ασέβεια κατα των κατοίκων της Γλυφάδας

Πριν από 2 μέρες η δημοτική αστυνομία Γλυφάδας ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 19/06/2011 θα γίνει έκθεση επώνυμης μάρκας αυτοκινήτων σε όλο το μήκος της οδού Ζησιμοπούλου....Κατά συνέπεια οι κάτοικοι της οδού θα πρέπει να απομακρύνουν τα οχήματά τους αλλιώς απειλούνται να απομακρυνθούν με γερανό και με πρόστιμο!!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_7967.html

Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ«high – lights»

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ
επιλογές μουσειακών εκθεμάτων από τις συλλογές του
Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, Ναύπλιο
Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, Αθήνα

Εγκαίνια: Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, ώρα 7.00-10.00 μμ. Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη

Η ιδιαίτερη συνεργασία μεταξύ δύο Μουσείων, με μεράκι και σεβασμό στις διακοσμητικές τέχνες, αποδεικνύεται με την υλοποίηση της νέας περιοδικής έκθεσης με θέμα τα Ιστορικά Κοσμήματα και την Υψηλή Ραπτική του 20ού αιώνα. H έκθεση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων του ΜΚΗΛ και θα διαρκέσει ως τον Δεκέμβρη του 2011.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ταβερνάκι στη ΓΛΥΦΑΔΑ,Tσιπουρο μεζεδοκατανυξη με απιθανα μεζεδακια!


Στη Γλυφαδα(Ευρυαλη).Ιθωμηs20 & Μωρεωs 45 Τηλ. 210 9648081
Στη ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ (Τσιπουραδικο),σε μικρη καταπρασινη αυλη.Λιαστα ψαρια &χταποδια.Μαρινατοs γαβροs & σολομοs. Τσιροσαλατα & λακερδα. Καταπληκτικα μεζεδακια. Moνο ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ τσιπουρου& ουζου.Το καλυτερο κρασι χυμα,παγομενεs μπυρεs. Oλα με την υπογραφη του Χαρη και τηs Ευαs (βιοεστιατοριο Γιουβετσακια Γλυφαδαs. )
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=155136547889806 

Θαυματουργά φάρμακα από την εποχή του Ιπποκράτη

Σε κάποια από αυτά περιέχονταν 100 διαφορετικές ουσίες...



Από απλά σιρόπια, κολλύρια, αλοιφές, σταγόνες, χάπια έως και κολπικά υπόθετα που συνδύαζαν δεκάδες ουσίες, η φαρμακευτική αποτέλεσε από την αρχαιότητα μια ιδιαίτερα λεπτομερή επιστήμη για την αντιμετώπιση σχεδόν όλων των γνωστών ασθενειών.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Θάνος Πετρέλης 19-6-2011 | Akanthus







































Akanthus
Poseidonos 58
Glyfádas, Attiki, Greece
Το AKANTHUS υποδέχεται τον αγαπητό στο κοινό καλλιτέχνη Θάνο Πετρέλη σε ένα ακόμα πολλά υποσχόμενο El Greco Sundays,αυτή την Κυριακή στις 22.00 !

Μαλλιά που μοιάζουν βρεγμένα δημιουργούν το πιο sophisticated βραδινό χτένισμα.

Αυτό το λατρεμένο χτένισμα από τα 90’s με το δυναμικό του χαρακτήρα, συνδυάζεται με όλα τα looks της νέας σεζόν.
 Αποπνέει power chic αισθητική που παραπέμπει σε καλλονές στην παραλία του Μαϊάμι, σοφιστικέ ύφος, αλλά και θηλυκότητα, καθώς εντοπίστηκε φέτος στα σόου των Kenzo, Lanvin, Roberto Cavalli και Bottega Veneta. 

mama crepa 24h, Απίστευτες γεύσεις, μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη κρέπα chikago!!!


mama crepa 24 ώρες, Μαρασλή 23, Κολωνάκι,τηλ:2107215150






Wellness Weekends on the Beach με το Nestea πράσινο τσάι , χωρίς ζάχαρη

 
Σάββατο 18- Κυριακή 19 Ιουνίου στην παραλία Balux, the house project στον Αστέρα Γλυφάδας & Σάββατο 25- Κυριακή 26 στην παραλία La Cabana στον Άλιμο
 Το περιοδικό «Fitness& Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον Ιούνιο ένα ξεχωριστό event, σε δύο από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, σε δύο διαφορετικά Σαββατοκύριακα. Στο Balux ( Αστέρας Γλυφάδας) 18-19 Ιουνίου , και στο La Cabana (Άλιμος), 25-26 Ιουνίου.

ΤΟ.ΣΥ.Ν. Βούλας does Streetball 3on3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Έναρξη Τουρνουά
18 Ιουνίου 2011
(Σάββατο) 17.00

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τα 20 κινητά με την υψηλότερη και τα 20 με τη χαμηλότερη ακτινοβολία...

 
Πολλά γράφονται και περισσότερα λέγονται για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων - κάποιοι τη θεωρούν καρκινογόνο, άλλοι αδιαφορούν, κάποιοι έχουν ισχυριστεί μέχρι και ότι οφελεί τον οργανισμό (!). Προς το παρόν η επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει σε κάποιο ξεκάθαρο συμπέρασμα. Όμως το...

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Όταν ανέλαβε, την 1/1/11, η νέα Δημοτική Αρχή βρήκε στο ταμείο του Δήμου 12,6 εκατ. € υπόλοιπο από το 2010, παρά ταύτα όμως ο νέος προϋπολογισμός που παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι μειωμένος, σε σχέση με τον περσινό, κατά 8,3 εκατ.€. Στον προϋπολογισμό αυτό είναι κυρίαρχο το αποτύπωμα του μνημονίου, με τις κρατικές επιχορηγήσεις να προβλέπονται μειωμένες έως και 50%. Μειωμένες είναι και οι προσδοκίες για τα έσοδα του Δήμου από δικές του πηγές. 

VIDEO Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

«Θυσία» στενών συνεργατών και ανάδειξη ιστορικών στελεχών


Δύο άμεσα συμπεράσματα από τις επιλογές του ανασχηματισμού

Η απομάκρυνση στενών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου από την κυβέρνηση είναι ένα από τα βασικά στίγματα του ανασχηματισμού και έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά την έντονη κριτική της Βάσως Παπανδρέου μέσω της φράσης «Πρόεδρε, πρέπει να αλλάξεις και να μη λειτουργείς με ομάδες».

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ: Να είστε κοντά στους πολίτες και ΕΧΕΤΕ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 
Οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες
Τηρούμε στάση ψυχραιμίας όταν η κυβέρνηση μοιάζει να τα έχει χαμένα
Έχουμε σαφήνεια στη πολιτική μας
Είπαμε όχι στο μνημόνιο
Προβλέψαμε τη μεγάλη ύφεση
Προβλέψαμε τη διόγκωση του χρέους που ήδη ξεπέρασε το 150% και το 2015 θα φτάσει το 200%
Προβλέψαμε και τις κοινωνικές εκρήξεις και ότι η κοινωνία δεν θα το άντεχε
Ολόκληρη η κοινωνία λέει ότι η πολιτική του μνημονίου για την Ελλάδα έκανε μεγάλο κακό
Καταθέσαμε προτάσεις εξόδου από τη κρίση ανοίξαμε τα χαρτιά μας, τολμήσαμε προτείναμε καινούργια πράγματα
Προτείναμε περικοπές σπατάλης 18,4 δις για 4 χρόνια
Προτείναμε αποκρατικοποιήσεις
Προτείναμε αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας
Μιλήσαμε για δημιουργικό ΣΟΚ με μετρά που ενισχύουν την αγορά
Προτείναμε  τη πλήρη νομιμοποίηση των αυθαίρετων
Το πρόγραμμα μας μειώνει το χρέος από το πρώτο χρόνο
Προτείναμε  επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου
Συνάντησα προχθές τον κ.Νανοπουλο καθηγητή φυσικής και μου είπε:
Ο ορισμός της ανοησίας είναι: Να ακολουθείς την ιδία μέθοδο και να προσδοκάς αλλά  καλύτερα αποτελέσματα
Χρειάζεται εναλλακτικό σχέδιο και μια αξιόπιστη κυβέρνηση να το εφαρμόσει και αυτή είμαστε εμείς
Ζητάμε να αλλάξουμε εκείνο που ούτε λειτούργει ούτε έχει αποδώσει
Ο κ.Παπανδρέου αποδεχόταν να παραιτηθεί από πρωθυπουργός
Εγώ αποδέχτηκα τη μεγαλύτερη διάρκεια της οικουμενικής κυβέρνησης για να μην γίνει και άλλο κακό στην οικονομία
Έθεσα και το θέμα κατάργησης του νομού για την Ιθαγένεια για τους μετανάστες
Όλα έδειχναν ότι ήταν πράγματι μια ιστορική πρωτοβουλία
Λίγη ώρα αργότερα απέρριψε μονός του αυτό που είχε προτείνει ο ίδιος
Τη κρίση στο κόμμα του μην προσπαθεί να τη χρεώνει στη αντιπολίτευση ΕΛΕΟΣ
Ποιος επιτέλους ενημερώνει την Ευρώπη για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που συμβαίνει?? κάποιοι επειδή δεν μπορούν να παράγουν πολιτική για τον εαυτό τους παράγουν στρεβλωτική προπαγάνδα για τον άλλον δηλαδή εμάς
Η προπαγάνδα επιχειρεί να μας εμφανίσει ίδιους με τη κυβέρνηση καλλιεργεί το όλοι το ίδιο είναι
Όταν εμείς λέγαμε πάγωμα ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ επί Καραμανλή αυτοί λέγανε  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΕΣΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΥΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, κρεμασμένοι στα κάγκελα του ΠΕΙΡΑΙΑ
Εμείς είμαστε εδώ ενωμένοι όσο ποτέ ήρεμοι και ψύχραιμοι, ενώνουμε όλους τους Έλληνες, εκφράζουμε όλους τους Έλληνες
Έχετε μου εμπιστοσύνη ΕΙΧΑ ΠΕΙ θα έρθει η στιγμή που οι άλλοι θα βιάζονται να κυβερνήσουμε πιο πολύ από εμάς
Το ΠΑΣΟΚ Σπαράζεται καταρρέει
Να  είστε κοντά στους πολίτες και ΕΧΕΤΕ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ

 
Γιώργος Παπανδρέου:
Έχουμε 3 μεγάλα στοιχήματα 3 μεγάλες υποχρεώσεις
1)Αντιμετώπιση του μεγάλου χρέους και των ελλειμμάτων που κληρονομήσαμε
2)Μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα
3)Διαμορφώσουμε συνθήκες στη διεθνή σκακιέρα υπέρ της χώρας
Μίλησα σήμερα πάλι με τη κ. Μέρκελ για την αντιμετώπιση του ελλείμματος της χώρας μας και το θέμα των επώδυνων αλλαγών που χρειάζεται να γίνουν γιατί πρέπει η χώρα μας να παράγει περισσότερο από όσο ξοδεύει
Πρέπει να κατανοήσουμε τη δραματικότητα της στιγμής και να δουλέψουμε ενωμένοι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων
Δεν έχουμε τη δυνατότητα να φυγομαχήσουμε, ξέρω το κόστος ξέρω το πόνο και τις δυσκολίες του κάθε βουλευτή αλλά είναι μεγάλη η  ευθύνη και στηριχτείτε πάνω μου
Προσπάθησα να εξασφαλίσω την ευρύτερη συναίνεση για το καλό της χώρας όπως έχει συμβεί σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες
Εγώ ο Γιώργος Παπανδρέου πάντα έβαζα το συμφέρον της χώρας πάνω από όλα , η αξιωματική αντιπολίτευση  το χειρίστηκε με όρους που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί
Σχηματίζω νέα κυβέρνηση με την κοινοβουλευτική μας ομάδα και αμέσως μετά θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης
Πρέπει να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές εδώ και 20 μήνες έχω δώσει μάχη άνευ προηγούμενου για να σωθεί η χώρα
Πρέπει να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για να έχουμε μέλλον
Καλώ όλους τους Έλληνες να καταρρίψουμε τη λογική ότι κάποιος άλλος φταίει γιατί έτσι δεν λύνουμε τα προβλήματα μας
Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να πολεμήσουμε, η Ελλάδα πρέπει να σταθεί στις δίκες της δυνάμεις  
Θα αντέξουμε και θα τα καταφέρουμε και επωμιζόμαστε εμείς αυτή τη μεγάλη ευθύνη εχω εμπιστοσύνη στο κίνημα μας και μπορείτε σε έμενα να στηριχτείτε και εγώ σε εσάς για να βγάλουμε την Ελλάδα από τη κρίση
Θα δώσουμε τη μάχη και θα τη κερδίσουμε.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α.
ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κέρδισε τις εκλογές του 2009 διακηρύσσοντας πώς «λεφτά υπάρχουν». Αναλαμβάνοντας την εξουσία διαπίστωσε  ότι τα κρατικά ταμεία ήταν άδεια. Και ενώ θα περίμενε κανείς να προχωρήσει άμεσα στη λήψη μέτρων, κοινωνικά δίκαιων και αποτελεσματικών, επέδειξε περίεργη αδράνεια και πολιτική καταστροφική για τη μετέπειτα οικονομική πορεία της χώρας.
Σε σημείο μάλιστα που κάποιοι να μιλούν για μεθόδευση και «προεκλογική συμφωνία» εισόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμεία στη χώρα μας. Όσο και αν κανείς αρνείται να πιστέψει πώς η κυβέρνηση παραγνώρισε το συμφέρον του Έθνους και του Ελληνικού λαού, οι εξελίξεις δυστυχώς δεν φαίνεται να τον δικαιώνουν.

Έκτακτη σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ

 
Την σύγκληση της ΚΟ του κόμματος στις 7 το βράδυ, ανακοίνωσε πριν από λίγο, η ΝΔ.  Παράλληλα, ακυρώθηκε η καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παραίτηση Έκτορα Νασιώκα

Την παραίτησή του υπέβαλε από το βήμα της Βουλής σήμερα ο Έκτορας Νασιώκας βουλευτής του νομού Λάρισας.
Ο κ. Νασιώκας μιλώντας στη Βουλή δήλωσε ότι το πολιτικό σύστημα χθες αυτογελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά. "Η χώρα τόνισε οδηγείται σε επικίνδυνους δρόμους και το μέλλον των παιδιών μας είναι μαύρο. Οι πολιτικές ηγεσίες συνεχίζουν να πορεύονται με γνώμονα τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα" δήλωσε ο Έκτορας Νασιώκας.
Επιπλέον προανήγγειλε συγκέντρωση στη Λάρισα για να παραδώσει, όπως είπε, την έδρα στους ψηφοφόρους του.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=284863 

Παραίτηση Γιώργου Φλωρίδη


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από το περασμένο φθινόπωρο, αντιλαμβανόμενος ότι η κυβερνητική προσπάθεια για το έργο ανόρθωσης και βαθιάς αλλαγής της χώρας παρουσίαζε εμφανή σημάδια κάμψης, διατύπωσα δημόσια την άποψη ότι χρειαζόταν επειγόντως η συγκρότηση Εθνικού Μετώπου Ευθύνης με Συναίνεση, προκειμένου να συνεχιστεί με την απαιτούμενη δύναμη το αναγκαίο μεταρρυθμιστικό  έργο. Είχα επανειλημμένα  εκφράσει με έμφαση την άποψη ότι  «η λύση ή θα είναι εθνική ή δεν θα υπάρξει».

VIDEO - ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο μόνος πλέον που μπορεί να δώσει τη λύση είναι ο Ελληνικός λαός

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Αντώνης Σαμαράς: Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

   
«Σήμερα, ο Πρωθυπουργός, μου ζήτησε να συνεργαστούμε για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
Δέχθηκα, αρκεί ο στόχος να είναι το μεγάλο ζητούμενο: η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Δηλαδή να στηρίξουμε από κοινού μια προσωρινή κυβέρνηση με στόχο να βγάλουμε την χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο την έχει οδηγήσει η Πολιτική του Μνημονίου. Γιατί η συνέχιση του ίδιου λάθους θα είναι ολέθρια…

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, δείχνουν πόσο ανεύθυνα και επικίνδυνα συμπεριφέρονται ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αντί για...
μια ουσιαστική συζήτηση για τη διάσωση της χώρας, αυτό που εξελισσόταν ήταν ένα πολιτικό παζάρι με εκατέρωθεν εκβιασμούς και μικροκομματικούς υπολογισμούς.

Με αυτές τις γελοίες συμπεριφορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούν το τόπο στην καταστροφή και την χρεωκοπία

Διάγγελμα Παπανδρέου VIDEO (15 6 2011)

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Θρίλερ με την Κυβέρνηση και οι εκπλήξεις δεν σταματούν, δεν τα βρήκαν τελικά Σαμαράς και Παπανδρέου.
Γιώργος Παπανδρέου:
Πήραμε στους ώμους μας αμαρτίες άλλων, το καθήκον είναι Εθνικό όχι κομματικό, επανήλθα σήμερα για συναίνεση αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση έθεσε όρους που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
Αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση και κατόπιν θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" Σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία

Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" αποκαλύπτουν άκρως απόρρητο έγγραφο και ξεδιπλώνουν το σχέδιο "Πυθία"...

Σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και να ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», αποκαλύπτουν τα «Επίκαιρα».
Όπως προκύπτει από το άκρως απόρρητο έγγραφο με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009), τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κ. Π. Παυλόπουλος και Χ. Μαρκογιαννάκης αντίστοιχα, είχαν ενημερωθεί ότι μία «ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα ατόμων της FSB, δηλαδή της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, «με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».

Όλο το άρθρο και τα άκρως απόρρητα έγγραφα στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν, στο τεύχος 87, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=22439&category_id=86  

Και ξαφνικά... κανονικά η 5η δόση!

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι εκβιαστές της Κυβέρνησης και της Τρόικας.
Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν ανακοίνωσε πως η Ελλάδα θα λάβει κανονικά...
τον Ιούλιο τη δόση των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανεξάρτητα από το νέο πακέτο βοήθειας και χωρίς να περιμένουν να ψηφιστούν τα νέα μέτρα!



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/5_15.html