"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

“Η Amy πέθανε από την απότομη διακοπή του αλκοόλ”

“Τον τελευταίο μήνα η Amy είχε κόψει μαχαίρι το αλκοόλ παρά τις συστάσεις των γιατρών να το μειώσει σταδιακά”, είπαν οι γονείς της αδικοχαμένης βρετανής τραγουδίστριας Amy Winehouse στην εφημερίδα Sun. 

Παιχνίδια, άμμος, θάλασσα και… αδρεναλίνη στα ύψη


Θαλάσσιο σκιΑφήνοντας την σιγουριά της παραλίας και μπαίνοντας στο νερό , το θαλάσσιο σκι κλέβει την καρδιά μας. Αν και νεότερο από τα αθλήματα της θάλασσας γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη καθώς μπορεί κάποιος να το απολαύσει σε πολλές οργανωμένες παραλίες της χώρας.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ : Zητάμε ΛΥΣΗ…για το ζήτημα του νταμαριού στον Υμηττό

Mια από τις προσπάθειες του συλλόγου μας είναι να αναδείξουμε ένα μεγάλο οικολογικό πρόβλημα που υπάρχει σε μια περιοχή του Υμηττού στα όρια των Δήμων Γλυφάδας και Αργυρούπολης. Πρόκειται για ένα λατομείο στην περιοχή της Τερψιθέας Γλυφάδας, στις παρυφές του Υμηττού ακριβώς δίπλα από την οδό Αγίου Νεκταρίου όπως φαίνεται και στην παρακάτω δορυφορική φωτογραφία.
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» με το επιτελείο του, πραγματοποίησε έρευνα στην περιοχή, καταγράφοντας τα επιμέρους προβλήματα που παρουσιάζει. Συγκεκριμένα, αν και το «νταμάρι», όπως είναι γνωστό στην περιοχή, είναι ανενεργό εδώ και αρκετά χρόνια, η κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο χώρο θυμίζει χωματερή, καθώς υπάρχει σωρός σκουπιδιών και μπαζών, πεταμένα λάστιχα, σιδερένια αντικείμενα, σπασμένα γυαλιά και άλλα επικίνδυνα υλικά διάσπαρτα στην ευρύτερη περιοχή.

Πρωταθλήτρια κόσμου η Ελλάδα στο πόλο!

ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ
Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σανγκάη.

Τα κορίτσια του Μορφέση, έπιασαν εκπληκτική απόδοση και επικράτησαν της Κίνας με σκορ 9-8.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 4-4, 2-1 
 
ΚΙΝΑ (Χουάν Ζανέ): Γιανγκ, Τενγκ 1, Λιου 2, Σουν Γιούχουν, Χε 1, Σουν Γιάτινγκ 1, Σονγκ 1, Τσεν, Γουάνγκ Γι 2, Μα, Σουν Χουίζι, Ζιάνγκ, Γουάνγκ Γιν 
ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδώνη 1, Ψούνη, Λιόση 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου, Μανωλιουδάκη 1, Αντωνάκου, Λαρά, Γούλα.


Μια μεγάλη επιτυχία για την εθνική γυναικών του πόλο, καθώς είναι η μοναδική ομάδα στον ελληνικό αθλητισμό που πήρε μετάλλιο τόσο σε ολυμπιακούς αγώνες (2004), όσο και σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (2010).

Παρέμβαση της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας για τα τεκταινόμενα στον Δήμο

  Γλυφάδα, 29 Ιουλίου 2011

Όλο το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με  προβληματισμό  την έλλειψη πλάνου και συντονισμού απο πλευράς Διοίκησης του Δήμου,για όλα τα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας.
Η τελευταία συνεδρίαση όμως  του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και κλήθηκε η Δημοτική Αρχή να παραθέσει τον εξάμηνο απολογισμό των έως τώρα πεπραγμένων της ήταν το επίστεγμασμα όσων λέμε και πιστέυουμε εδώ και καιρό. Πως δηλαδή η Δημοτική αρχή έχει επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό μαραθώνιο , χωρίς να εστιάζει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Γλυφάδας.
Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κόκκορης αναλώθηκε μαζί με τους Αντιδημάρχους του σε μια αναξέλεγκτη υποσχεσιολογία, ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για ουσιώδη ζητήματα του Δήμου.
Η εικόνα της πόλης μας σήμερα καταδεικνύει έναν Δήμο παραμελημένο.
Η παραλία θυμίζει καταυλισμό καθώς κανέναν μέτρο δεν έχει ληφθεί για τους  άστεγους και αθίγγανους που φιλοξενούνται στο χώρο.Κανένα μεγάλο έργο μέχρι στιγμής δεν έχει δημοπρατηθεί, ενώ η δημιουργία σχολείου,κλειστού γυμναστηρίου καθώς και νέου νεκροταφίου, παραμένουν ακόμα στις «προτεραιότητες»  της νέας διοίκησης, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καν την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
Αντ αυτού, το κλείσιμο της Δημοτικής Επιχείρησης , ο διπλασιασμός των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γκολφ, η τακτοποίηση  ημετέρων σε καίρια πόστα του Δήμου έναντι αδράς αμοιβής, η έλλειψη συντονισμένου σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο και το μνημόνιο συνδιοίκησης είναι τα μοναδικά πεπραγμένα του πρώτου εξαμήνου της Δημαρχίας του κ. Κόκκορη, για τα οποία δεν έχει πάρει θέσει ακόμα.
Καλούμε το Δήμαρχο της πόλης να τοποθετηθεί και να δεσμευτεί για όλα τα ανωτέρω ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας και κυρίως τους νέους της πόλης μας.
Καλούμε τέλος τον κ. Κόκκορη να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των συνδημοτών μας και να εγκαταλείψει την τακτική της απομόνωσης , σεβόμενος, έστω και τόσους μήνες μετά , τα θεσμικά όργανα του Δήμου μας , σταματώντας έτσι να υποθηκεύει το παρόν και το μέλλον τους Δήμου μας.
Η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας δεν προτίθεται να παραμείνει απλός θεατής των εξελίξεων. Πιστή στις ηθικές και ιδεολογικές τις αρχές θα συνεχίσει να μάχεται για την  διαφάνεια και την αξιοκρατία στο Δήμο Γλυφάδας.
Από το γραφείο Τύπου

Πολιτική του ΚΑΔΡΟΥ και των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ απο τον κ.Κόκκορη

Ο κ. Κόκκορης έχει επιλέξει μάλλον όχι να ασκήσει τελικά διοίκηση αλλά την πολιτική του κάδρου και των δημοσίων σχέσεων.
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση αναλώνεται σε παιχνίδια δημοσίων σχέσεων και ασκήσεις επικοινωνίας με τοπικούς εκδότες.
Η διοίκηση όμως δεν ασκείται με δημόσιες σχέσεις και «σούρτα φέρτα» σε πολιτικά γραφεία αλλά με σύγκρουση και διεκδίκηση. Δυστυχώς αυτές οι λέξεις
δεν υπάρχουν για τον δήμαρχο.
Με μία σειρά πολιτικών του κινήσεων αποδεικνύει τους ισχυρισμούς ότι αυτοσκοπός του είναι η εξουσία για την εξουσία.
Σιώπησε εκκωφαντικά απέναντι στην αδύναμη Μπιρμπίλη και το διάταγμα της που ουσιαστικά αποκόπτει τη Γλυφάδα, σιώπησε απέναντι στον Παμπούκη και τις ανακολουθίες του  στο ζήτημα του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού και γενικά φαίνεται ανήμπορος να συγκρουσθεί με την ομογάλακτη του κυβέρνηση.
 Κρίμα για τη Γλυφάδα διότι η πολιτική της «προσκολλήσεως» και του «κάδρου» θεωρείται παρωχημένη και δεν απαντά στα ζητούμενα μιας σύγχρονης και  διαφορετικής Γλυφάδας που όλοι θέλουμε.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Άτολμη η διοίκηση Κόκκορη στο ζήτημα του Υμηττού»

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 25ης Ιουλίου 2011 γίναμε μάρτυρες της απάθειας και της ατολμίας που χαρακτηρίζει τον δήμαρχο σε όλα τα κρίσιμα θέματα της πόλης. Ο ίδιος άνθρωπος που στο παρελθόν από τα έδρανα της αντιπολίτευσης κατήγγειλε με δριμύ τρόπο το προεδρικό διάταγμα Σουφλιά ως αναποτελεσματικό τώρα σιωπά και αδρανεί. Είναι δύσκολο για τον δήμαρχο να απογαλακτισθεί από τις επιταγές της κυβέρνησης ακόμη και αν αυτό αφορά τις τύχες του πολύπαθου δήμου της Γλυφάδας οφείλει όμως να το πράξει επιτέλους προς όφελος της Γλυφάδας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Στέλιος Θεοδοσόπουλος, ως εκπρόσωπος της παράταξης «Μαζί για τη Γλυφάδα», οριοθέτησε με σαφήνεια την καθαρή και αταλάντευτη θέση της παράταξης περί προσφυγής κατά του προεδρικού διατάγματος Μπιρμπίλη. Συγκεκριμένα ανέφερε «Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο προεδρικό διάταγμα δεν λαμβάνει υπόψη του τις τοπικές ανάγκες του δήμου Γλυφάδας. Δεν χωροθετείται νεκροταφείο, δεν νομιμοποιείται το γήπεδο της Τερψιθέας ενώ δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για πολιτιστικούς χώρους και σχολεία. Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει προσφυγή εναντίον του συγκεκριμένου διατάγματος διεκδικώντας ένα νέο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης».

Ελληνίδες γοργόνες στον τελικό του πόλο

Οι πανηγυρισμοί είχαν ξεκινήσει μέσα στο νερό, πριν καν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα άλλωστε, είχε εξαφανιστεί αρκετά λεπτά πριν.
Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών έκανε περίπατο στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Παρασκευής (29/7, 16.00), όπου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο!
Η ελληνική ομάδα επικράτησε της Ιταλίας πολύ πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 14-11 και εξασφάλισε μια θέση στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της! Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση δεν θα αρκεστούν στο αργυρό μετάλλιο, αλλά στον τελικό θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το χρυσό και να στεφθούν παγκόσμιες πρωταθλήτριες.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΛΑΝΔΡΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ( Δείτε το Βίντεο)

Την ώρα που η κοινωνία μαστίζεται από την ανεργία και την ώρα που οι νέοι άνθρωποι και της Γλυφάδας μάταια ψάχνουν μία δουλειά,  ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης που συνεργάζεται με τον κ. Κόκκορη κ. Λανδράκης χωρίς ίχνος ντροπής ομολογεί τις προσλήψεις ρουσφέτια στο δήμο ως αντάλλαγμα στήριξης προς τον Κόκκορη και προκαλέι λέγοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στη Γλυφάδα με αντίστοιχα προσόντα.
Συγκεκριμέναο κ.Λανδράκης είπε : Άκουσα για τις αξιοκρατίες στις προσλήψεις. Το ότι το παιδί του Βάκκα είναι μηχανολόγος και θέλαμε ένα μηχανολόγο και το πήραμε στο Golf..
Που είναι το μεμπτό δηλαδή; Δεν κατάλαβα..
Το ότι πήραν και μία διευθύνουσα την κόρη του κ. Παπαδόπουλου..αποτελεί μέρος του μνημονίου και αυτό;.
Και είπα εγώ πόσα παιδιά στην πόλη έχουν αυτά τα προσόντα;
αναρωτιέται ο κ. Λανδράκης

Γλυφαδα Π.Α.Ε - Α.Ο Προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Με χαμόγελα αισιοδοξίας για την δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου και με την κυριαρχία των 20χρονων «μικρών» του Νίκου Γκουλή στο roster εν μέσω καύσωνος και αρκετών φίλων και οπαδών που παραβρέθηκαν στην «πρώτη» της ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας, ξεκίνησε χθες η επίσημη προετοιμασία η οποία συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Γκολφ.
Με αρκετή διάθεση έκαναν τα πρώτα τους χιλιόμετρα οι «Γλυφαδιώτες» ενώ στο 20λεπτο διπλό έδειξαν ποδοσφαιρικές αρετές. Σούπερ επαγγελματίες τα νέα αποκτήματα Κάμπας, Τσιάτσιος, Κολοτούρος, Καραχάλιος, Παγούδης, Τσούτσης και Σέρτζιο μαζί με τους παλιούς Καζαντζή, Χώνο πρωτοστάτησαν σε όλο το φάσμα της προπόνησης δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα στους νέους συμπαίκτες τους που κάποιοι από αυτούς φάνηκαν λίγο τρακαρισμένοι.
0111
Η ομάδα μας θα συνεχίσει τις προπονήσεις και σήμερα το απόγευμα ενώ αύριο το πρωί θα περάσουν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις ενώ την Πέμπτη θα ασχοληθούν όλο το πρωινό με τα εργομετρικά τους.
Την Κυριακή το πρωί η ομάδα αναχωρεί για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στα Γρεβενά.

8 προτάσεις από την ΟΝΝΕΔ για το «πολιτικό χρήμα» και τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές


8 προτάσεις από την ΟΝΝΕΔ για το
«πολιτικό χρήμα» και τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με θέμα το πολιτικό χρήμα και τις απαιτούμενες θεσμικές αλλαγές προκειμένου να δοθεί μία νέα πνοή στον κοινοβουλευτικό θεσμό, το εκλογικό σύστημα και την λειτουργία των κομμάτων.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα πορίσματα – προτάσεις της ΟΝΝΕΔ, οι οποίες προέκυψαν μέσα από ανοιχτή διαδικτυακή διαβούλευση στο εργαστήρι ιδεών onned.gr/workshop.

Φάπα μεγατόνων για τους Σκοπιανούς από τις ΗΠΑ !

Οι Αμερικανοί περιορίζουν την οικονομική βοήθεια στα Σκόπια ενώ επανέφεραν το “FYROM” σε επίσημα έγγραφα!!!
Έξαλλοι οι Σκοπιανοί με το νέο ψήφισμα της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ.H μια σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη για τους Σκοπιανούς.
Μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις της ...
Ηillary Clinton που προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια των Σλάβων της FYROM, οι Αμερικανοί δείχνουν έτοιμοι να πάρουν πιο δραστικά μέτρα με την μείωση της οικονομικής βοήθειας προς
τα Σκόπια εφόσον οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να είναι ανένδοτοι.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Amy Winehouse Το τελευταίο αντίο

Το «πολιτικό χρήμα» και οι απαιτούμενες θεσμικές αλλαγές


Η Δημοκρατία είναι πολίτευμα απαιτητικό. Για να καταφέρουμε να διαφυλάξουμε την τιμή και τη λειτουργικότητα της χρειάζεται συμμετοχή και δημόσιος διάλογος. Χρειάζεται να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Αλλαγές που όχι μόνο θα ενισχύσουν τη διαφάνεια, όπως η επανεξέταση του πλαισίου για το «πολιτικό χρήμα» αλλά παράλληλα και θεσμικές αλλαγές, που θα δώσουν νέα πνοή στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, το εκλογικό σύστημα και τη λειτουργία των κομμάτων.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση, η ΟΝΝΕΔ παρενέβη στο δημόσιο διάλογο με το εργαστήρι ιδεών onned.gr/workshop, με στόχο όχι να εξαντλήσει το θεσμικό πλαίσιο, αλλά να εκθέσει τις απόψεις της γενιάς μας, μέσω μια διαδικτυακής ψηφοφορίας-συζήτησης στην οποία συμμετείχαν πολιτικοί, ακαδημαικοί, δημοσιογράφοι.

SUPER SUMMER SONG!! Love is for free HD

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΣΤΙΒΟΣ

Ο  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΣΤΙΒΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΣΤΙΒΟΥ
ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Τέσσερις (4) αθλήτριες του συλλόγου μας προκρίθηκαν από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών τους στα παρακάτω αγωνίσματα με την Εθνική Ελλάδος. Στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου, νεανίδων στην Τουρκία και στην Διεθνή συνάντηση Παίδων-Κορασίδων(Ελλάς-Κύπρος) στα Γιαννιτσά. 


  1. ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΑ           100Μ
  2. ΖΥΓΟΡΗ ΛΙΑ                     4Χ400Μ  
  3. ΦΩΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ              3000Μ   
  4. ΜΑΣΩΝΟΥ ΑΝΑΜΠΕΛ       400Μ




Ο  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΧΑΝΤΖΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Γλυφάδα : Σκουπίδια, Υπαίθρια Τσαντίρια (μαγαζιά), Καντίνες, Αθίγγανοι, Ξερόχορτα....

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΚΟΚΚΟΡΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ....
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ!
Ομορφιά!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??
Τάξη!!! ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ???
Καθαριότητα.. ΕΛΑ ΒΡΕ ΛΙΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ και τοοοσοοο!!


ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

ΜΕΤΑΞΑ & ΑΝΔ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!












ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΓΟΡΑ !!!

ΜΕΤΑΞΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ.ΚΑΤΡΑΚΗ










ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΓΟΡΑ !!!

ΜΕΤΑΞΑ & ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ











ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ δίπλα στο ΣΙΡΟΚΟ







ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


 


ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!!!!!
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ








               ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ.... ΠΑΝΤΟΥ!!!
Πλατεία Κρήτης επι της παραλιακής!!


Γρ.Λαμπράκη και Παραλία!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΝΥΧΤΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ





Απεβίωσε ο Μιχάλης Κακογιάννης

Τίτλοι τέλους για τον δημιουργό του Ζορμπά
Έργο του Μιχάλη Κακογιάννη είναι και ο νυχτερινός φωτισμός των μνημείων της Ακροπόλεως Σε ηλικία 89 ετών ο σπουδαίος σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης έφυγε από τη ζωή. Πριν από λίγες ημέρες είχε εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.









               



Ο Μιχάλης Κακογιάννης, γιος της Αγγελικής και του Παναγιώτη Κακογιάννη, γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου, στις 11 Ιουνίου του 1922, και σπούδασε Νομική, Δραματικές Τέχνες και σκηνοθεσία στο Λονδίνο. Σχεδόν ολόκληρο το διάστημα που βρισκόταν στο Λονδίνο, εργάστηκε στην ελληνική υπηρεσία του BBC, στην αρχή ως μεταφραστής και εκφωνητής, και αργότερα, σε ηλικία μόλις 22 χρόνων, ανέλαβε τη διεύθυνση της «Κυπριακής Ώρας».

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!! ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ

Σήμερα το βράδυ στις 12 χτύπησε το σταθερό μου τηλ.με απόκρυψη..Μια βραχνή και τρεμάμενη φωνή (μετά βίας ακουγόταν) μου είπε "ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ. ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ" Εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι κάτι θα έπαθε η μάνα μου ,και πήρα αμέσως τηλ.στο εξοχικό όπου αυτήν την στιγμή μένει εκεί....Το σηκώνει πολύ γρήγορα ,χωρίς καν να χτυπήσει ,η ίδια τρεμάμενη φωνή και με δυσκολία μου λέει ότι μόλις μπήκαν μέσα οι τραυματιοφορείς από το ασθενοφόρο που είχε καλέσει,και αμέσως παίρνει το τηλ. ένας άντρας και μου λέει ότι "Η μητέρα σας έπαθε έμφραγμα και ότι την πάμε στον Ευαγγελισμό που εφημερεύει..."Πανικός....ΟΚ λέω φεύγω αμέσως για τον Ευαγγελισμό..."Όχι μου λέει ο άγνωστος,πρέπει να πάρεις τηλ. πρώτα τον γιατρό Κο.Μεταξά να συνεννοηθείς και μάλιστα γρήγορα γιατί είναι επείγον" και μου δίνει το νούμερο 2107235046...Παίρνω αμέσως και πρίν προλάβει να χτυπήσει...το σηκώνει μια κυρία λέγοντας "Ευαγγελισμός παρακαλώ" Μπράβο τύχη λέω έπιασα με την μία..(τρομάρα μου)..Ζητάω τον γιατρό Κο Μεταξά και ώς εκ θαύματος είναι δίπλα της και μου τον δίνει αμέσως...Για ποιόν ασθενή με ρωτάει..του λέω για την Ελένη Ποτήρη.....ΑΑΑ μάλιστα μου λέει,Λοιπόν η μητέρα σας χρειάζεται μόσχευμα και θα πρέπει αμέσως να πάτε Σκιάθου 84 στον 2ο όροφο στην Κα Παράσχου Αγγελική για να υπογράψετε τα χαρτιά της μεταμόσχευσης....Γιατρέ μου λέω έρχομαι από κει αμέσως..."Όχι ,μου λέει,εμείς εδώ δεν έχουμε μόσχευμα και κανόνισα να την πάνε στο Ρίο όπου εκεί θα γίνει και η επέμβαση.....Πάρτε αμέσως την Κα Παράσχου στο τηλ.2102018161 να κανονίσετε τα χαρτιά.....ΟΚ γιατρέ μου του λέω και κλείνω....(ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε και λέω βρε δεν παίρνω την μάνα μου και από το κινητό μου να διασταυρώσω μην τυχόν και είναι απατεωνιά στην μέση)???Και παίρνω την μάνα μου από το κινητό μου στο κινητό της και ΩΩΩΩΩ!!!!

Το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας


Στα 109 δισ. ευρώ το νέο δάνειο- Γίνεται άμεσα μείωση κατά 12% του χρέους μας

Ένα ευρωπαϊκό σχέδιο Marsall για την Ελλάδα ανακοίνωσαν οι ηγέτες των κρατών της Ευρωζώνης για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης. Η συμφωνία προβλέπει την εθελοντική συμμετοχή του ιδιωτικού κλάδου και φέρει και την υπογραφή του προέδρου της ΕΚΤ Ζαν κλοντ Τρισε κατι που σημαίνει ότι θα συνεχίσει η παροχή ρευστότητας με αντάλλαγμα τα ελληνικά ομόλογα.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Φάουλ του Κόκκορη στο Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας


Γιατί ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ, Α. Βουγιουκλάκης τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του


Είναι κοινώς αποδεκτό, πως ο δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης το πάει… καλά μέχρι στιγμής το πράγμα, προς έκπληξη μάλιστα εχθρών και φίλων. Όμως τις προάλλες, υπέπεσε σ’ ένα φάουλ, το οποίο σίγουρα καταγράφεται στα αρνητικά της έως τώρα θητείας του. Στην διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου, ο ΟΝΝΕΔίτης πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης παρέθεσε κάποιες απόψεις για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, ζητώντας να μάθει τις προτάσεις του Δήμου. Ο Κόκκορης, που προφανώς δεν είχε ασχοληθεί επισταμένα με το συγκεκριμένο θέμα (δεν είναι μεμπτό αυτό, εδώ οι κυβερνώντες δεν ξέρουν ακόμη τι τους γίνεται), προσπάθησε με τις κλασικές πολιτικάντικες ντρίπλες να αποφύγεις τις επίμονες ερωτήσεις του Βουγιουκλάκη, ο οποίος ήταν φανερά πολύ πιο ενημερωμένος. Μάλιστα, κάποια στιγμή έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε με εντελώς άκομψο τρόπο να υποβαθμίσει το ζήτημα και να… κόψει τον αέρα του νεαρού. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συμπεριφορά του αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ακόμη και από στελέχη του συνδυασμού του. Παρ’ το αλλιώς με τους νέους, δήμαρχε. Θα τους χρειαστείς…  




Γιατί η ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές

Σε συνέχεια όλων των ερευνών της πρόσφατης περιόδου, και η συνδρομητική έρευνα της εταιρείας Metron Analysis με μεγάλο δείγμα 2.211 ατόμων και χρήση κάλπης στο ερώτημα της πρόθεσης ψήφου (Ελεύθερος Τύπος, 21/7) καταγράφει προβάδισμα της ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου με διαφορά 4,4 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ, όπως και στην παράσταση νίκης με διαφορά 17,2 μονάδων.

Πυρκαγιά στο Σέσι Γραμματικού

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Σέσι Γραμματικού, στην Αττική, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε χαράδρα κα προς το παρόν δεν απειλεί κατοικίες.. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4-5 μποφόρ. Επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ

ΓΛΥΦΑΔΑ - ΣΤΙΒΟΣ

ΑΛΛΟ  ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ
            ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
       ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ/ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Λουλούδια για τη Βούλα ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Είσαι στη παραλιακή ακριβώς στα σύνορα Γλυφάδας Βούλας!!

 Αριστερά ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! για τη Βούλα!!! ΄





















Δεξιά ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!!!

















ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΙ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΑ ΔΕΞΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ

«ΟΜΟΛΟΓΙΑ» ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Δελτίο Τύπου
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
«ΟΜΟΛΟΓΙΑ» ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Τη διάλυση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (πρώην ΔΕΑΠ) πρότεινε η Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 11/7/11, κάνοντας στροφή 180 μοιρών από την μέχρι πρόσφατα πολιτική της. Βασικά επιχειρήματα τα συσσωρευμένα χρέη, η αδυναμία πραγματοποίησης εσόδων που δυσχεραίνεται από το νομοθετικό πλαίσιο και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.  

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

NEW Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!!και ο Δήμος Γλυφάδας μίσθωσε πούλμαν για μπάνια στη Βάρκιζα και στη Βουλιαγμένη!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΩΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????







































Γλυφάδα, 13 Ιουλίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 34900
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ
Ο Δήμος Γλυφάδας με δύο δρομολόγια καθημερινά (Δευτ.- Σάβ.) εξυπηρετεί  τους δημότες, μέλη των Κ.Α.Π.Η. που επιθυμούν να κάνουν μπάνια στις παραλίες Βουλιαγμένης και Βάρκιζας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7 Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Bon Jovi ΣΤΟ ΟΑΚΑ

MoonShine the Bar απίθανες βραδιές


 



 







MoonShine the Bar
απίθανες  βραδιές..!!!
Το Γλυφαδιώτικο στέκι με τα δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ σας περιμένει να περάσετε μοναδικές βραδιές...(Παπανδρέου 15)