"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Εισέβαλαν και σε κρεοπωλείο το πρωί στη Γλυφάδα

Δυο άτομα «έφαγαν» νωρίς το πρωί τις εισπράξεις σε κρεοπωλείο της Γλυφάδας…

Εισέβαλαν σε κρεοπωλείο στη Γλυφάδα
Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Γεννηματά 91 και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη καταφέρνοντας να αφαιρέσουν τις εισπράξεις.
Μετά τη πράξη τους οι ληστές διέφυγαν με μοτοσικλέτα. 

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/88943/eisebalan-se-kreopwleio-sth-glyfada

Τρεις ληστείες σε τρεις ώρες στη Γλυφάδα

Λίγο έλειψε να σπάσει ρεκορ ληστειών η Γλυφάδα αφού μέσα σε δύο λεπτά οι άγνωστοι χτύπησαν ένα ψιλικατζίδικο και ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

και στις δυο περιπτώσεις ο δράστης ήταν ένας και έφυγε με αυτοκίνητο. Τα “χτυπήματα” έγιναν στις επτά και μισή με διαφορά μόλις δύο λεπτών και (αν και δύσκολο) λόγω της ομοιότητας στον τρόπο δράσης οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο ο ληστής να είναι ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις.
Το τρίτο χτύπημα έγινε λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ. Αυτή τη φορά οι δράστες ήταν δύο. Μπήκαν με τα όπλα στο χέρι σε ψητοπωλείο, άδειασαν το ταμείο και έγιναν “καπνός” πολύ πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΟΝΝΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ, TO ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  Η ΟΝΝΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ σας προσκαλεί
τη Δευτέρα, 31 Οκτώβριος · 7:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΕΡΜΗΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Ακαδημίας 7
Αθήνα
σε εκδήλωση με θέμα:  
H ραγδαία ανάπτυξη του παραεμπορίου στην Αττική σε συνδυασμό με την εγκληματική ανικανότητα αντιμετώπισης του φαινομένου και την αδυναμία ανάληψης πρωτοβουλιών από την πολιτεία, υποθηκεύει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο την εξέλιξη και το μέλλον της οικονομίας μας.


Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

-Μίχαλος Κωνσταντίνος(πρόεδρος Ε.Β.Ε.Α)

-Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης(βουλευτής Β’ Αθηνών-αν. τομεάρχης εμπορίου Ν.Δ.)

-Κικίλιας Βασίλης(επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης περιφέρειας Αττικής-αν. γραμματέας προγράμματος Ν.Δ)

-Κύρτσος Γιώργος(δημοσιογράφος – εκδότης CITY PRESS,FREE SUNDAY)

(Μετά τις τοποθετήσεις των εισηγητών θα ακολουθήσει διάλογος με το κοινό.)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Παρελαση μαθητων 28 Οκτωβριου 2011

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Γλυφάδα, παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους σας, η Ελλάδα σήμερα γιορτάζει. Ωστόσο αισθάνομαι θλίψη για όσα συνέβησαν, δε συμμερίζομαι την άποψη ότι η αγανάκτηση του κόσμου είναι υποκινούμενη και θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έστω και τώρα μπορεί να προσφέρει εθνική υπηρεσία στο λαό, δηλαδή να προκηρύξει εκλογές.

 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κωνσταντίνος Μίχαλος,' Η μεγάλη αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου παραμένει και η αβεβαιότητα για το μέλλον αυξάνεται.'

 Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αποτέλεσμα της χθεσινής Συνόδου Κορυφής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, βρισκόμαστε πάλι στο σημείο εκκίνησης για τη λύση στο πρόβλημα χρέους της χώρας μας.
Και η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής κατέληξε σε μισή λύση, αφού επί της ουσίας δεν έχουν συμφωνηθεί συγκεκριμένες τεχνικές παράμετροι για να μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα.
Η μεγάλη αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου παραμένει και η αβεβαιότητα για το μέλλον αυξάνεται.
Το κόστος από το hair cut της τάξης του 50% θα βαρύνει κατά τα φαινόμενα κυρίως το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και τα ασφαλιστικά ταμεία, οξύνοντας το ήδη μεγάλο πρόβλημα παροχής ρευστότητας στην ελληνική αγορά και τινάζοντας στον αέρα το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας με δυσμενέστατες συνέπειες στις συντάξεις, αλλά ακόμα και στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Τέλος, μεγάλο ζητούμενο αποτελεί η παράμετρος της εποπτείας «και ο τρόπος που θα υλοποιηθεί».

Ο κύκλος αυτής της κυβέρνησης έκλεισε!

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας απολύει τους Παιδαγωγούς

  Πρεπει ολοι να ενεργοποιηθουμε υπαρχει τεραστιο προβλημα στους δημοτικους παιδικους σταθμους του δημου μας >μπορει ο δημαρχος να ερχεται για τον αγιασμο αλλα διωχνει τους συμβασιουχους παιδαγωγους στις 31/10 τους παιδαγωγους που εχουν συνηθησει τα παιδια μας για να ερθουν καποιοι αλλοι γιατι?
Σημερα ενημερωθηκαμε οτι οι δημοτικοι σταθμοι θα εχουν παιδαγωγους εως 31/10 μετα θα απολυθουν οι συμβασιουχοι που αυτο σημαινει τα 2/3 των παιδιων δεν θα μπορουν να πηγαινουν στους σταθμους .Υπαρχει οικονομικο θεμα ? Τον τροπο τον ξερετε .Περιμενω στο επομενο δημοτικο συμβουλιο να γίνει θεμα ,δεν ειναι δυνατον τα παιδια μας να μην ξερουν αν θα πανε παιδικο και καθε πρωι να τα ξυπναμε να περνουμε τηλεφωνο στους σταθμους για να μαθουμε αν λειτουργουν.

Παπανδρέου: "Έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε τους λογαριασμούς της χώρας με το παρελθόν"

«Έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε τους λογαριασμούς της χώρας με το παρελθόν, να φύγει το βάρος και να περάσουμε σε μία αναπτυξιακή εποχή», δήλωσε ο πρωθυπουργός αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής όπου επιτεύχθηκε κούρεμα το ελληνικού χρέους κατά 50%.

«Μία καινούρια ημέρα ξημερώνει και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για την υπεράνθρωπη θυσία τους... Χωρίς τη δική τους συγκλονιστική προσπάθεια, όλα θα είχαν τελειώσει τον περασμένο Μάιο. Θα είχαμε χρεοκοπήσει με τραγικές συνέπειες... Διαπραγματευτήκαμε με ισχυρό εργαλείο την αξιοπιστία μας και αποφύγαμε το θανάσιμο κίνδυνο της χρεοκοπίας... Και μόνο που βρισκόμαστε εδώ είναι επίτευγμα».
http://www.skai.gr/news/politics/article/184506/papandreou-mia-kainouria-imera-ximeronei-/?utm_source=rss_news_politics&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΟΝΝΕΔ, Οι Έλληνες μπορούμε και θα τα καταφέρουμε ξανά


Η αυταπάρνηση και η μαχητικότητα που έχουμε ως Έλληνες πρέπει να αποτελέσουν χαρακτηριστικά, τα οποία οφείλει η Ελλάδα να προτάξει σήμερα
απέναντι σε όλους εκείνους που θεώρησαν πως με τις πολιτικές τους μπορούν να υποδουλώσουν το ελληνικό πνεύμα.

Λέμε ΟΧΙ σε κάθε παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Λέμε ΟΧΙ στις πολιτικές που μας φέρνουν σε αδιέξοδα.
Λέμε ΝΑΙ σε μια νέα, δημιουργική Ελλάδα, όσο δύσκολος και αν είναι ο δρόμος προκειμένου να την ξαναχτίσουμε.

Οι Έλληνες μπορούμε και θα τα καταφέρουμε ξανά

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Το προσωπικό αδιέξοδο του Δημάρχου Γλυφάδας

Στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο δήμαρχος, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, για το θέμα του νεκροταφείου της Γλυφάδας ελάχιστοι Γλυφαδιώτες ανταποκρίθηκαν και ακόμη λιγότεροι δημοσιογράφοι παρευρέθηκαν. Δεν θα μιλήσουμε για το timing που έγινε παραμονές των μεγάλων αποφάσεων στις Βρυξέλλες για τη χώρα μας ούτε για την τοποθεσία, αυτό ας το κρίνουν οι αναγνώστες μας. Αυτό όμως που θα αναφέρουμε είναι ότι ο δήμαρχος εκτέθηκε συνεχίζοντας την τακτική να οργανώνει επικοινωνιακά happenings με επίκεντρο τη κοινωνική ανάγκη της Γλυφάδας για νέο νεκροταφείο. Η επικοινωνία όμως έχει τα όρια της ιδίως όταν πάσχει από ουσία όπως φάνηκε περίτρανα και σήμερα στη συνέντευξη τύπου.
Τίποτα καινούργιο δεν έγινε γνωστό, αντίθετα διαπιστώθηκε το προσωπικό αδιέξοδο και η σύγχυση που έχει περιέλθει ο δήμαρχος αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεπής στην εμμονή του να αγνοεί την πολιτεία, την τοπική κοινωνία αλλά και την ίδια την κοινή λογική εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν τίθεται θέμα νομιμότητας για το αυθαίρετο νεκροταφείο διότι η γραφειοκρατία του κράτους τον έσπρωξε στη λύση αυτή,  αναδεικνύοντας το πρωτότυπο επιχείρημα, το οποίο δεν έχουν ανακαλύψει οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, ότι η αυθαιρεσία καταπολεμά τη γραφειοκρατία. Η εμμονή του δημάρχου τον οδηγεί αφενός στην κατάλυση της νομιμότητας, ανοίγοντας το δρόμο σε επίδοξους καταπατητές της περιοχής, και αφετέρου αποδυναμώνει το αίτημα για νέο νεκροταφείο, δημιουργώντας την εντύπωση ότι αποτελεί προσωπική του υπόθεση. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να προστατευθεί το γόητρο του δημάρχου που ακολούθησε λάθος χειρισμούς, το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό, πώς η Γλυφάδα θα αποκτήσει νέο νεκροταφείο σε νόμιμη τοποθεσία. Ο δήμαρχος, με την έως τώρα στάση του, δεν δείχνει διατεθειμένος να απαγκιστρωθεί από τις λάθος επιλογές του και αυτό έχει φανεί από την αφετηρία του προβλήματος που ο ίδιος δημιούργησε. Όσο ήταν νωρίς, πριν το καλοκαίρι, επέλεξε να μην ενημερώσει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, να μην ενημερώσει την τοπική κοινωνία, να μην διαπραγματευθεί με την πολιτεία και να προχωρήσει μονομερώς και ανευθύνως στη χωροθέτηση αυθαίρετου νεκροταφείου σε περιοχή πυρόπληκτη, Natura με μπαζωμένο ρέμα.
Κοντολογίς, θεωρούμε ότι η συνέχεια είναι γνωστή και προβλέψιμη. Ο Δήμαρχος θα αναζητήσει πολιτικό σωσίβιο στην εκκλησία και στην αδυσώπητη ανάγκη των πολιτών να θάψουν τους νεκρούς τους . Είναι προτιμότερο όμως να αναζητήσει διεξόδους, όπως έγκαιρα του έχει υποδείξει η αντιπολίτευση με τις προτάσεις της. Προβλέψιμη και η μετάθεση ευθυνών στην πολιτεία, αντιπολίτευση, κατοίκους, περιβαλλοντολόγους, ΜΜΕ, σε όλους εκτός από τον ίδιο, και τέλος «ηρωϊκές» ενέργειες για να φιλοτεχνηθεί η εικόνα του λαϊκού ήρωα απέναντι στην «ανάλγητη» πολιτεία. Ήρωες όμως με παραμύθια δεν υπάρχουν..

Ναυάγιο η Συνέντευξη τύπου του Δήμαρχου Γλυφάδας

Περαστικοί.. κάνουν στημένες ερωτήσεις!!!

πλήρες ρεπορταζ σε λίγο

Ενωμένη Επιχειρηματικότητα, Κωνσταντίνος Μίχαλος Υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Α

Οι επιθέσεις στην επιχειρηματικότητα και στην κοινωνία πρέπει να σταματήσουν. Γιατί τώρα το διακύβευμα είναι η επιβίωση και η αξιοπιστία της χώρας μας. Μιας χώρας που δεν είναι στεγνά νούμερα και αριθμοί, αλλά είναι ζώσες επιχειρήσεις, ζωντανό εργατικό δυναμικό, νέοι άνθρωποι με φιλοδοξίες και οράματα, τρίτη ηλικία και αναξιοπαθούντες.
Δυστυχώς σήμερα, στο στόχαστρο δε βρίσκονται μόνο αυτοί που πραγματικά ευθύνονται ή έχουν μερίδιο για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα. Στο στόχαστρο βρίσκονται όλοι.




http://www.facebook.com/#!/pages/%CE%95%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/259652384077411 

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Party ΟΝΝΕΔ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Mε αφορμή τα 37 χρόνια από την ίδρυση της Οργάνωσης η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας γιορτάζει και σας προσκαλεί σε μια βραδιά διασκέδασης, χαλάρωσης, ζύμωσης και πολιτικής σπέκουλας στα άδυτα της πόλης.
The Bar (πρώην Moonshine)
Α. Παπανδρέου 15
Δευτεέρα 24/10 ώρα 21:30

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ROCK SATURDAY NIGHT @ NIX BAR with DOUROS FEAT. KYPRIANOS LIVE

Δασοπροστασια Πυροσβεση Γλυφαδας

Μετά τις δύο επιτυχημένες πρόσφατες δράσεις μας στην περιοχή μας και στην περιοχή της Βούλας συμμετέχουμε και στον καθαρισμό που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Βούλας στο λόφο του Πευκωτού στα Πηγαδάκια, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Υμηττού.

Σημείο συνάντησης των εθελοντών μας στο Πυροφυλάκιο μας τέρμα Κων/νου Αθανάτου Σάββατο 22/10/2011 και ώρα 09:00 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες: 2109643280 (κάθε μέρα 12:00-18:30)

Εγκρίθηκε η έκτη δόση του δανείου από το Eurogroup


Το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της 6ης δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα – συνολικού ύψους 8 δισ. ευρώ- άναψαν και τυπικά την Παρασκευή οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Η ευρωζώνη ενέκρινε την εκταμίευση της δικής της συμμετοχής ύψους 5,8 δισ. ευρώ, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ, για την απελευθέρωση και των υπόλοιπων 2,2 δισ. ευρώ.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Εθελοντική Αιμοδοσία, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, Panthers Club, Πανιώνιος.

«Μια τεράστια έκρηξη» Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει τη μεγάλη περσινή επιτυχία «Μια τεράστια έκρηξη» του Βασίλη Μαυρογεωργίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», από τις 21 Οκτωβρίου 2011 και για 20 μόνο παραστάσεις.

«Μια τεράστια έκρηξη»

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει τη μεγάλη περσινή επιτυχία «Μια τεράστια έκρηξη» του Βασίλη Μαυρογεωργίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», από τις 21 Οκτωβρίου 2011 και για 20 μόνο παραστάσεις.

Η εκρηκτική υπόθεση
Ο δημιουργός της επιτυχημένης «κατσαρίδας», με το ιδιότυπο χιούμορ του, φέρνει στο φως την τεράστια έκρηξη που πραγματοποιείται στη ζωή και την ψυχή του κάθε ανθρώπου όταν έρχεται η ώρα να αφήσει τη ζεστή αγκαλιά της οικογένειάς του, όπου ασφαλής και ήρεμος νιώθει εκλεκτός, ήρωας, σωτήρας του σύμπαντος, μεσσίας, ονειρεύεται αστρικά ταξίδια, πνευματικούς δασκάλους και ντροπαλές πριγκίπισσες. Ένας κόλπος, εντός του οποίου οι γονείς-προστάτες φροντίζουν να μην ενημερώσουν για τη σκληρή πραγματικότητα της κοροϊδίας, της απατεωνιάς, της εκμετάλλευσης, του ψέματος, της διαφθοράς, μα πάνω απ' όλα της μοναξιάς. Όταν λοιπόν φτάσει η ώρα της ενηλικίωσης και η οδυνηρή διαπίστωση ότι ο κόσμος που μας περιβάλλει είναι κατά βάση απάνθρωπος, τότε συντελείται εκείνη η τεράστια έκρηξη που πληγώνει και πονάει δυνατά, συνεφέρει και προσγειώνει.

Τα Κόκκινα Χαλιά live στο OQ bar restaurant!


Μετά από την καλοκαιρινή περιοδεία τους σ' όλη την Ελλάδα, τα «Κόκκινα Χαλιά» ετοιμάζουν ένα ακόμη μοναδικό live για τους fans τους και τους θαμώνες του OQ Bar Restaurant στη Γλυφάδα.

Όσοι είστε fans δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση και να παρευρεθείτε στις 22 Οκτωβρίου για να σας διασκεδάσουν και να σας ξεσηκώσουν όπως πολύ καλά οι ίδιοι ξέρουν να το καταφέρνουν.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 19/10/2011



Ήταν σαφές το μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός και θα σας εξηγήσω γιατί. Ο Πρωθυπουργός από τη μία ζητάει από τους πολιτικούς αρχηγούς κάποια συναίνεση, κάποια υποστήριξη και πέντε λεπτά πριν συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά τορπιλίζει ο ίδιος τη συναίνεση την οποία ζητάει. Βγαίνει σε συνέντευξή του την Κυριακή και λέει πώς ότι μέτρα και να πάρω δεν εγγυώμαι κανένα αποτέλεσμα. Τι μήνυμα σας στέλνει αυτός ο άνθρωπος; Ένα είναι αυτό «Ρίξτε με, δεν αντέχω τη μοναξιά του να παίρνω μέτρα χωρίς αποτέλεσμα, δεν αντέχω την πίεση. Θέλω μία πολιτική οδό διαφυγής».Και εσείς προσδοκώντας ο καθένας για τους δικούς του λόγους, που δεν έχω καταλάβει, στηρίζετε άλλη μία φορά μία ατελέσφορη προσπάθεια.
Πόσες φορές ήρθατε και ψηφίσατε σ' αυτή την Αίθουσα υπό το βάρος ότι χρεοκοπούμε; Και όμως χρεοκοπήσαμε...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των εμπορικών επιχειρήσεων

στην κινητοποίηση της ΕΣΕΕ στις 19 Οκτωβρίου 2011.<Κλείνουμε μόνο σήμερα

για να μην κλείσουμε για πάντα>.

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την

δυναμική συμμετοχή  των εμπόρων συναδέλφων της Γλυφάδας με το κλείσιμο των

καταστημάτων τους στις 19/10/2011.

  Ο εμπορικός κόσμος της χώρας έδειξε για μια ακόμη φορά την έντονη αντίδραση του

σε μια οικονομική πολιτική που έχει οδηγήσει πολλά καταστήματα σε κλείσιμο και έχει

φέρει την ελληνική αγορά σε απόγνωση.



                                                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΔΙΑΣ

ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 'ΠΑΜΕ' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
ΑΛΛΟΙ 30 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος άνθρωπος, μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα και κατά τη νοσηλεία του, δυστυχώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τη σύζυγό του να ουρλιάζει ότι έχασε τον σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η σύζυγός του όσο και οι συγγενείς του καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία για το θάνατο του ανθρώπου τους.

Νεκρός ο Καντάφι


.


Νεκρός είναι ο έκπτωτος ηγέτης της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι μετά την κατάληψη της Σύρτης από δυνάμεις της μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα που επικαλούνται υψηλόβαθμους αξιωματούχους της, ωστόσο το ΝΑΤΟ δεν το έχει επιβεβαιώσει. Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες και για τις συνθήκες θανάτου του.
Αξιωματούχος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιβεβαίωσε παράλληλα στο Reuters ότι ο νεκρός άνδρας που φαίνεται σε φωτογραφία που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα είναι ο Καντάφι. Το Al Jazeera αναφέρει ότι ζωντανός συνελήφθη ο γιος του Καντάφι, Μοτασίμ.

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ Live @ Egomio - Ache

Τι μήνυμα σας στέλνει αυτός ο πρωθυπουργός ; «Ρίξτε με, δεν αντέχω τη μοναξιά του να παίρνω μέτρα χωρίς αποτέλεσμα, δεν αντέχω την πίεση. Θέλω μία πολιτική οδό διαφυγής»

Ομιλία Βουλευτή Β΄Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη συνεδρίαση ολομέλειας της βουλής για το Σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου της Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015»  19/10/2011


ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Κύριε Πρόεδρε, δεν ξέρω πόσες φορές θα συγκληθεί η Βουλή με ένα αποκλεισμένο κέντρο της Αθήνας, οι Βουλευτές να μπαίνουν και να βγαίνουν υπό την προστασία των ΜΑΤ, οι παριστάμενοι Υπουργοί να είναι μοναχικοί, παρότι το σύνολο της Κυβέρνησης σχεδόν υπογράφει το νομοσχέδιο, πολλοί λίγοι από αυτούς έχουν το θάρρος να έρθουν να αντιμετωπίσουν την Αίθουσα του Κοινοβουλίου, για να υποστηρίξουν τη θέση τους.
Ήταν σαφές το μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός και θα σας εξηγήσω γιατί. Ο Πρωθυπουργός από τη μία ζητάει από τους πολιτικούς αρχηγούς κάποια συναίνεση, κάποια υποστήριξη και πέντε λεπτά πριν συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά τορπιλίζει ο ίδιος τη συναίνεση την οποία ζητάει. Βγαίνει σε συνέντευξή του την Κυριακή και λέει πώς ότι μέτρα και να πάρω δεν εγγυώμαι κανένα αποτέλεσμα. Τι μήνυμα σας στέλνει αυτός ο άνθρωπος; Ένα είναι αυτό «Ρίξτε με, δεν αντέχω τη μοναξιά του να παίρνω μέτρα χωρίς αποτέλεσμα, δεν αντέχω την πίεση. Θέλω μία πολιτική οδό διαφυγής». Και εσείς προσδοκώντας ο καθένας για τους δικούς του λόγους, που δεν έχω καταλάβει, στηρίζετε άλλη μία φορά μία ατελέσφορη προσπάθεια.
Πόσες φορές ήρθατε και ψηφίσατε σ' αυτή την Αίθουσα υπό το βάρος ότι χρεοκοπούμε; Και όμως χρεοκοπήσαμε. Και μπροστά μας έχουμε μία συζήτηση, κύριε Υπουργέ, αυτό το Σαββατοκύριακο για το «κούρεμα». Τι σημαίνει το «κούρεμα» αν δεν σημαίνει την πλήρη ομολογία της χρεοκοπίας; Ότι κανένα από αυτά τα μέτρα, τα οποία έχετε πάρει εδώ και ενάμισι χρόνο και τα οποία έχετε ψηφίσει με την στήριξη των ΜΑΤ, δεν οδήγησαν τη χώρα μακριά από τον κίνδυνο της χρεοκοπίας. Και μακάρι να είχατε το θάρρος να συζητούσατε σοβαρά με τις δυνάμεις της Αντιπολίτευσης αυτή την εθνική απόφαση, που θα πάρετε.
Διότι έχει πολύ μεγάλη σημασία τι θα «κουρευτεί», ποιο ποσοστό του χρέους, ποιο κομμάτι του χρέους θα μπει σ’ αυτή τη ρύθμιση, για να ξέρουμε την επόμενη μέρα τι ξημερώνει για τις τράπεζες, τι ξημερώνει για τα ασφαλιστικά ταμεία, τι ξημερώνει για τις δημόσιες και ιδιωτικές αποταμιεύσεις, τι ξημερώνει για τη χρηματοπιστοληπτική ικανότητα της χώρας.
Ξέρετε, η απόφαση του «κουρέματος» δεν είναι μία εύκολη απόφαση και μπορεί σήμερα να πλανάται μπροστά στην κοινωνία και μέσα στην εύκολη ρητορεία της Βουλής, πολλές φορές, ότι χρειάζεται μία ρύθμιση και ένας περιορισμός του δημοσίου χρέους, αλλά το πώς αυτό θα πραγματοποιηθεί, θα σηματοδοτήσει την πορεία της χώρας για το μέλλον.
Δυστυχώς, αυτή τη συζήτηση δεν την έχετε κάνει. Και όχι μόνο δεν την έχετε κάνει εσωτερικά στην Κυβέρνηση, αλλά δεν την έχετε κάνει και με κανέναν άλλον, γιατί κανένας δεν συνομιλεί μαζί σας. Αποφασίζει η κ. Μέρκελ με τον κ. Σαρκοζί, και τα οικονομικά επιτελεία της γερμανικής και της γαλλικής κεντρικής τράπεζας, και η ελληνική Κυβέρνηση απέχει και δεν έχει θέσει σε καμία περίπτωση ούτε μία κόκκινη γραμμή για το τι δέχεται και τι δεν δέχεται, ποιος είναι ο στόχος.

«Τσαντίρ μαχαλάς» Γλυφάδα – Νέο Φάληρο

Σε τριτοκοσμική χώρα παραπέμπει η κατάσταση που επικρατεί με τα κιτς παράνομα πανό από τη Γλυφάδα έως το Νέο Φάληρο...

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ούτε 10, ούτε 50, αλλά... 237 παράνομα πανό που προσβάλουν την αισθητική κάθε νοήμονος πολίτη έχουν «κυριεύσει» τη μεσαία λωρίδα της παραλιακής από Γλυφάδα έως το Νέο Φάληρο, με τις αρμόδιες αρχές να επιδεικνύουν μέχρι στιγμής χαρακτηριστική αδιαφορία.

Δήμητρα Γαλάνη ~ Δύσκολοι καιροί

Η αλήθεια για την «παράνομη χωματερή» της Περιφέρειας Αττικής στο ΚΤΕΟ Ελληνικού.






·      Ξεσκεπάστηκε το ψεύτικο σκηνικό που πήγε να στήσει ο κ. Χρ. Κορτζίδης

Στο έκτακτο ΔΣ της Δευτέρας,17-10-2011, ξεσκεπάστηκε η, για μία ακόμη φορά, τακτική του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη  να «στήσει σκηνικό… ηρωικής αντίστασης» εκμεταλλευόμενος αυτή τη φορά μια πρόσκαιρη μεταφόρτωση  σκουπιδιών από φορτηγά σε ένα κλειστό κοντέινερ στο ΚΤΕΟ Ελληνικού, αποκρύπτοντας σκόπιμα  ότι ο δήμος είχε ενημερωθεί επίσημα από την Περιφέρεια για το γεγονός και ότι θέμα δημιουργίας χωματερής στο Ελληνικό δεν υφίσταται, ούτε κατά διάνοια!

Αποκαλυπτική της αλήθειας των γεγονότων και της σκόπιμης διαστρέβλωσης τους από τον κ. Κορτζίδη  είναι η έγγραφη τοποθέτηση και θέση στο Δ.Σ. του επικεφαλή της «Σύγχρονης Πόλης» κ. Χ. Πασβαντίδη την οποία συνυπογράφουν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του «Αγώνα για το Μέλλον» κ. Γ. Κωνσταντάτος και ο επικεφαλής της «Αναγέννησης» κ. Γ. Τσαρπαλής.           

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

 
Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι όλης της χώρας, με αποκορύφωμα την 48ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για τις 19 και 20 Οκτωβρίου. Αιτία η λαίλαπα που έχει ξεσπάσει ενάντια στα εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα εργαζομένων και συνταξιούχων, αλλά και ενάντια στους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που έντιμα και καθαρά αγωνίζονται για την επιβίωση των επιχειρήσεών τους. Τελικά η μεγάλη πλειοψηφία του λαού είναι στο στόχαστρο τρόικας και κυβέρνησης, με μεγαλύτερα θύματά της πολιτικής αυτής τους απολυμένους και τους ανέργους, που πλησιάζουν το 20% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της χώρας. Την πρωτοκαθεδρία εδώ έχουν οι νέοι της πατρίδας μας, με ποσοστό ανεργίας που πλησιάζει το 40%, οι οποίοι ήδη αναζητούν δουλειά στο εξωτερικό, όπως ακριβώς γινόταν τις δεκαετίες του ’50 και ’60, όπου άλλωστε μας οδηγούν τα μέτρα που λαμβάνονται.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα


Απεργιακό τσουνάμι πνίγει ολόκληρη την εβδομάδα τη χώρα, με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα να παραλύουν.
Οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις αντιδράσεις για τις προωθούμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, την εργασιακή εφεδρεία και τις περικοπές μισθών και συντάξεων.
Ποιοι απεργούν σήμερα :
• Δεύτερη ημέρα της 10ήμερης απεργίας των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών.
• Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ με 48άωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

ΟΑΕΔ, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 9ΠΜ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΣΤΑΔΙΟΥ 29. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!!ΑΡΚΕΤΑ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ 11:30 π.μ

37 ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΝΕΔ

 
 
 
 
 
Πάθος, μαχητικότητα, ιδέες. Τρεις λέξεις στις οποίες συνοψίζονται 37 χρόνια νίκης και πρωτοπορίας. Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε η ΟΝΝΕΔ θα συνεχίσει να είναι η δύναμη εξέλιξης της ελληνικής κοινωνίας, βασισμένη σε κάθε ένα ΟΝΝΕΔίτη και σε κάθε μία ΟΝΝΕΔίτισσα που θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια να χτίσουμε μία άλλη, διαφορετική Ελλάδα. 37 χρόνια η ΟΝΝΕΔ ενώνει χιλιάδες ανθρώπους ανα τον κόσμο.

Β. Ρέστης: Λέτε να ρεφάρει από το ποδόσφαιρο;


Στην τρίτη εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου -ή στην «Football League 2» όπως λέγεται στις μέρες μας- θα ξεκινήσει φέτος ο ΑΟ Γλυφάδας.

Είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιρικό σωματείο από τη Γλυφάδα θα αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία, έχοντας μάλιστα προϋποθέσεις για καλή πορεία (προπονητής Νίκος Γκουλής, κ.λπ.).

Στα αξιοσημείωτα της ομάδας είναι και ο ιδιοκτήτης της που δεν είναι άλλος από το γνωστό εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.Ευχόμαστε στην ομάδα τα καλύτερα και στον κ. Ρέστη να καταφέρει -έστω και μέσω της στρογγυλής θεάς του ποδοσφαίρου- να… ρεφάρει μέρος των απωλειών που έχει καταγράψει στην… οδό Σοφοκλέους, ή στην οδό Χρηματιστηρίου αν θέλετε.

Μετοχές Imperio, ΔΟΛ, FG Europe, Multirama, Νίκας, κ.λπ., αγορασμένες σε αποτιμήσεις που από τα σημερινά επίπεδα φαίνονται μόνο μέσω τηλεσκοπίου…

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Γλυφάδα, "Μανιακός" απειλεί την Τζο Τόγκου


Εχει χάσει τον ύπνο της από «μανιακό» που την ενοχλεί συστηματικά!
Εδώ και ημέρες η Τζο Τόγκου φοβάται και τη σκιά της από άγνωστο που την καλεί στο τηλέφωνο ασταμάτητα και της δημιουργεί την αίσθηση ότι παρακολουθεί κάθε της κίνηση.
«Εδώ και περίπου ένα μήνα, σε καθημερινή βάση, δέχομαι ασταμάτητα τηλεφωνήματα στην μπουτίκ μου στη Γλυφάδα. Ενας άγνωστος, ο οποίος βρήκε το σταθερό τηλέφωνο από το Facebook, άρχισε να παίρνει συνεχώς τηλέφωνο στο μαγαζί και λέει στους υπαλλήλους ότι θέλει να με γνωρίσει, μιλώντας χυδαία» δηλώνει στην «Espresso» η Τζο γι' αυτό που της συμβαίνει και της έχει αναστατώσει τη ζωή.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Πιστεύω ότι κάποιοι θέλουν να εθελοτυφλούν και να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους ,την πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί ,όσο υπάρχει ακόμα συντεταγμένη πολιτεία και όσο λειτουργούν ακόμα οι δημοκρατικοί θεσμοί και το Σύνταγμα ,ίσως να πρυτανεύσει η λογική και ορισμένοι να καταλάβουν ,ότι τα προβλήματα έλλειψης βασικών υποδομών της πόλης μας .όπως είναι το νεκροταφείο ,δεν αντιμετωπίζονται με την αντίληψη του οδοστρωτήρα και του ΄΄ταύρου εν υαλοπωλείου΄΄ αλλά με επιστημονικά ,πολεοδομικά, χωροταξικά και οικολογικά δεδομένα και μέσα από έναν ουσιαστικό και δημοκρατικό διάλογο με τους φορείς ,τις Δημοτικές παρατάξεις και τους κατοίκους της πόλης μας.

«Λαμπάδιασε» όχημα στη Γλυφάδα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Ηροδότου στην Γλυφάδα.
Σύμφωνα με την αστυνομία η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

            
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
     ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ  ΤΟ  ΠΡΩΪ  9.00 ΕΩΣ 11.00
  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ,  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤIΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ    

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΙΞΩΝΗΣ, ΥΜΗΤΤΟΣ

Οι Γλυφαδιώτες ανταποκρίθηκαν στη Δράση του ΣΚΑΙ για καθαρισμό του Υμηττού στις καμένες εκτάσεις του Αυγούστου στη περιοχή Αιξωνή της Γλυφάδας.
Εκπρόσωποι από Εθελοντικές οργανώσεις, τη νεολαία και πλήθος κόσμου βάλανε γάντια, πήραν σακούλες και ρίχτηκαν στη μάχη του καθαρισμού του βουνού μας.
'ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ',   ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, 'ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ', 'Δασοπροστασια Πυρόσβεση Γλυφαδας' Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Βούλας' , ΣΠΑΥ και εκπρόσωπος του Δήμου κ.Τσαμπίρας (αντιδήμαρχος καθαριότητας)

ΟΝΝΕΔ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
'ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'

 
' ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'
 
'Δασοπροστασια Πυροσβεση Γλυφαδας'


 
Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.Τσιαμπίρας