"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 103.500 ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΗ
ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ
ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΤΩΝ 103.500€
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ www.tsouxtra.gr  http://www.tsouxtra.gr/?p=5373
 

Πτώμα αγνώστου στη Γλυφάδα

Πτώμα ανδρός, ύψους 1,70μ. περίπου, με λευκά μαλλιά, ηλικίας 75 ετών περίπου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Γλυφάδας.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

AMMO Το νέο στέκι στην Άνω Γλυφάδα

AMMO all day bar

Άνοιξε το νέο hot στέκι στην Άνω Γλυφάδα
Coffee - Salads - Sandwiches - Wines - Drinks - Cocktails
Απόλυτα συνεπείς στην υπόσχεσή τους για ένα ανεπανάληπτο πάρτι αποδείχθηκαν οι συντελεστές του AMMO all day bar το Σάββατο. Εκατοντάδες ήταν οι άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νέου μαγαζιού στην Άνω Γλυφάδα. Κρίνοντας από την ένταση και τη διάρκεια του πάρτι, η επιλογή τους δικαιώθηκε απόλυτα.

Οι dj’s Theano και George Agrogiannis φρόντισαν να μη μειωθεί ούτε δευτερόλεπτο το κέφι (από τις 21.00 μέχρι τα ξημερώματα), ενώ παράλληλα οι barmen εξαντλούσαν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους στα μοναδικά cocktail που σερβίρονται στο AMMO.

Σίγουρα ο πήχης για τη νυχτερινή ζωή στην Άνω Γλυφάδα έχει ανέβει μετά το Σάββατο και περιμένουμε τη συνέχεια, αφού συζητώντας με τη διεύθυνση του AMMO διαπιστώσαμε ότι έχουν διάθεση να συνεχίσουν να μας αιφνιδιάζουν με διάφορα events που σίγουρα θα συζητηθούν.

AMMO all day bar

Γούναρη 137 & Όλγας
Άνω Γλυφάδα

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ !! !

 
Ειδικά όσοι κάνετε δήλωση μέσω Internet. 



Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών.
Στο μήνυμα περιλαμβάνεται το λογότυπο του Υπουργείου, το δε κείμενο είναι στα Ελληνικά,
καθιστώντας το απατηλό μήνυμα αρκετά αληθοφανές.

Ειδικότερα, ο παραλήπτης ενημερώνεται ότι δικαιούται κάποιο ποσό ως επιστροφή φόρου και για να το παραλάβει άμεσα θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα που του δίδεται. 
Εκεί, ζητούνται τα προσωπικά δεδομένα του παραλήπτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ, κ.α.),
στοιχεία πρόσβασης σε τραπεζικό λογαριασμό (όνομα χρήστη-userid και συνθηματικό-password),
καθώς και όλα τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σε ελεύθερη πτώση ο Τζίρος των μικρών επιχειρήσεων, -24,7% σε ετήσια βάση.



 
Η υποτονική κίνηση που καταγράφηκε, από έρευνα του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ, στα εμπορικά καταστήματα απεικονίζεται στην ετήσια  καταβαράθρωση του τζίρου σε όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες καταστημάτων, με κυριότερες εκείνες των Καυσίμων και Λιπαντικών αυτοκινήτων    (-22,8%), των Φαρμακευτικών – Καλλυντικών (-15,9%), των Μεγάλων καταστημάτων Τροφίμων (-15,1%) και των Τροφίμων – Ποτών – Καπνού (-14,2%). Η εικόνα είναι παρεμφερής και για τον Γενικό Δείκτη Όγκου στο Λιανικό εμπόριο καθώς καταγράφηκε ελάττωσή του κατά 14,2% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 65 μονάδες, κινούμενος στο χαμηλότερο επίπεδο για το Α΄ τετράμηνο για το 2013. Μάλιστα από στοιχεία του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ, ειδικά για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η πτώση του τζίρου είναι ακόμα μεγαλύτερη αγγίζοντας το 24,7% σε ετήσια βάση.
Η μικρομεσαία επιχείρηση βρίσκεται στο επίκεντρο της ύφεσης. Η αγορά έχει πληγεί από τη ραγδαία πτώση της κατανάλωσης και η διαρκής επιβολή νέων φόρων έχει συρρικνώσει τον κύκλο εργασιών των εμπόρων, ο μέσος κύκλος εργασιών ανά εμπορική επιχείρηση εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί το 2013 σε 267.839,26 ευρώ έναντι 318.046,88 ευρώ το 2012, σημειώνοντας μείωση 15,8%., αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009, ο μέσος τζίρος ανά εμπορική επιχείρηση ήταν 425.294,38 ευρώ.
Σε ανακοίνωση της η ΕΣΕΕ υπογραμμίζει: «Πλέον, γίνεται φανερό πως η σπασμωδικότητα και η προχειρότητα των αποφάσεων που λαμβάνονται σε πολιτικό επίπεδο, όχι μόνο δεν συντελούν στην ομαλοποίηση και στην καταπολέμηση των "στεγανών" που εντοπίζονται στην αγορά, αλλά τουναντίον διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον περιορισμό της ρευστότητας και στην "οικονομική ασφυξία"- "στραγγαλισμό" των εμπορικών επιχειρήσεων. Με τα περιθώρια ανάκαμψης να στενεύουν επικίνδυνα, κρίνεται ως επιβεβλημένη ανάγκη, οι ιθύνοντες να αφουγκραστούν τον έντονο προβληματισμό και την αγωνία που εκπέμπουν οι άνθρωποι της αγοράς και να προσέλθουν σε έναν πραγματικό διάλογο που θα συνδράμει στην άρση του υπάρχοντος αδιεξόδου»
  Η κ. Άννα Καυκά, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, τόνισε:
«Παρόλα αυτά, εμείς οι μικρομεσαίοι έμποροι, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, πρέπει να σταθούμε όρθιοι και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επιβίωση μας. Περισσότερο σήμερα, ίσως, παρά ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη για δράσεις, αλληλεγγύη και συμμετοχή όλων των αρχών και φορέων της πόλης της Γλυφάδας με ένα ιερό σκοπό !! την τόνωση της ΑΓΟΡΑΣ μας και την πάταξη του παραεμπορίου.»



Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας ο Νίκος Λεβετσοβίτης



Εγκαταλείπει τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ΓΛΥΦΑΔΑΣ ύστερα από περίπου 3 χρόνια ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης & Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, καθόσον ορκίστηκε Υπουργος Εμπορικής Ναυτιλίας στη νέα Κυβέρνηση.
Τη θέση του αναλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νίκος Λεβετσοβίτης (πρώην Αντιδημαρχος Γλυφάδας, Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού).

Γλυφάδα – τα σκουπίδια κάνουν πάρτυ στις παραλίες (VIDEO)


O δήμος Γλυφάδας καθαρίζει τη νησίδα της Ποσειδώνος αλλά μερικά μέτρα πιο μέσα, στην παραλία τα σκουπίδια κάνουν “πάρτυ”. Οι πρόσφατες μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ έβγαλαν καθαρές τις ελεύθερες  παραλίες της Γλυφάδας, αλλά έξω είναι γεμάτες σκουπίδια. Δείτε τα βίντεο:

http://geitoniamou.gr/2013/07/glifada-ta-skoupidia-kanoun-parti-stis-paralies-video/



ΑΕΚ: Από τη Γλυφάδα θα ξεκινήσει η προετοιμασία

 
 
 

Στο Γκολφ θα γίνεται το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για τις επόμενες δύο εβδομάδες

Από το γκόλφ της Γλυφάδας θα αρχίσει την προετοιμασία της η ΑΕΚ στις 25 Ιουλίου και θα μπουν οι βάσεις της νέας ομάδας. Στο δεύτερο στάδιο της οι κιτρινόμαυροι θα επιλέξουν μεταξύ Καρπενησίου και Πηλίου.

Κατόπιν ενεργειών του Βαγγέλη Ασλανίδη, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής των εγκαταστάσεων, η «Ένωση» συμφώνησε να τις χρησιμοποιεί για τις πρωινές προπονήσεις της μέχρι ν’ αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παραίτηση κ.Βαρβιτσιώτη απο Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

 
Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε πριν από λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μου ανέθεσε τα καθήκοντα του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου. Η εμπιστοσύνη αυτή του Πρωθυπουργού προς το πρόσωπό μου αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή. Ιδιαίτερα, αν αναλογιστούμε ότι έρχεται σε μία δύσκολη συγκυρία, όπου η κυβέρνηση έχει επωμιστεί το εθνικό καθήκον της μετάβασης της χώρας σε μία περίοδο σταθερότητας.

Παράλληλα, όμως, με γεμίζει ευθύνη. Είναι η ευθύνη να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας προς όφελος όλων των Ελλήνων. Είναι, συνάμα, η ευθύνη που μας επιβάλλει να λειτουργήσουμε ως υπηρέτες της νέας γενιάς και των οραμάτων της. Οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Έχουμε χρέος να παραδώσουμε στους νέους ανθρώπους μια καλύτερη Ελλάδα από αυτήν που παραλάβαμε.

Η ΕΝ.Ε.Ο.Ν Α.Μ.Ε.Α ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ


Η  ΕΝ.Ε.Ο.Ν   Α.Μ.Ε.Α   ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ
 

«Καλό καλοκαίρι» μ’ ένα πάρτι- έκπληξη  ευχήθηκαν  το απόγευμα  της Παρασκευής (28/6) στους  Γλυφαδιώτες  τα μέλη της ΕΝ.Ε.Ο.Ν –ΑμεΑ.   Η αίθουσα της  Συλλόγου  στο οικολογικό πάρκο της Ευρυάλης είχε διακοσμηθεί με ζωγραφικά έργα των παιδιών ενώ υπήρχε μπουφές και καλή μουσική.
 

Η πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν- ΑμεΑ  Δωροθέα Ζουμπουλίδου  στη  σύντομη ομιλία της, τόνισε   την ανάγκη στήριξης  του έργου της  Συλλόγου  και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σ’  όλους. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επεφύλαξαν και μια έκπληξη στους φίλους τους.  Στο τέλος του πάρτι εμφανίστηκε μια τούρτα για να γιορταστούν τα δύο χρόνια από την ίδρυση της  ΕΝ.Ε.Ο.Ν – ΑμεΑ Γλυφάδας.  
 

 
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η κα. Εύα- Μαρία Ζούππα (αντιπρόεδρος της κεντρικής διοίκησης), η κα. Πόπη Βαρουδάκη (ταμίας της κεντρικής διοίκησης), αντιπροσωπεία της οργάνωσης «Ώρα για δράση» με επικεφαλή τον Νίκο Κιούση, η κα. Αναστασία Βατιμπέλα (πρόεδρος του συνδέσμου Φίλων Χορού και Παράδοσης), η κα. Μαίρη Παπάζογλου (πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Γλυφάδας), ο κ. Γ. Καρδασόπουλος  (πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Ευρυάλη») κ.α.

Τον  Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Λινός και η πρόεδρος κα. Άννα Καυκά που ως  μέλος του Δ.Σ  της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΑμεΑ  Γλυφάδας δήλωσε:

Θαυμάζω τη δύναμη ψυχής των παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ) . Η αγνότητα, η επιμονή και η πυγμή  που δείχνουν, σε κάθε  προσπάθεια που καταβάλλουν αυτά τα παιδιά, για να πετύχουν κάτι που για μας είναι αυτονόητο, είναι άξια σεβασμού. Αποδοχή, αγάπη και συνεχή στήριξη  χρειάζονται από εμάς για να μπορέσουν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα  που κρύβουν μέσα τους, θα είμαι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε διεκδίκηση τους .

 

Καλό Καλοκαίρι σε όλους

Η Πρόεδρος ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΩΡΟΘΕΑ Β.ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ