"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ και βάζει ΤΕΛΟΣ στα αντιαισθητικά «Τσαντίρ Μαχαλά» της Μεταξά.

 
Με ομόφωνη του απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, (23/05/2012), κατόπιν  εισήγησης του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη και τη πλήρη υποστήριξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,  έκανε δεκτές τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ στο Δήμο.  

Συγκεκριμένα  το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας είχε προτείνει:
Να μην ανανεωθεί καμία άδεια για την κατηγορία χειροποίητα προϊόντα οικοτεχνίας και είδη λαϊκής τέχνης, με το εξής αιτιολογικό:

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν βάλει λουκέτο 1 στα 3 εμπορικά καταστήματα της Γλυφάδας και  η πρόβλεψη δυστυχώς για τον επόμενο χρόνο είναι να κλείσουν άλλο ένα 40% από τα εναπομείναντα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας δεν βλέπει κανένα λόγο  να υπάρχει Στάσιμο Υπαίθριο Εμπόριο στη Γλυφάδα ειδικά αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο.»

Ο Εμπορικός κόσμος της πόλης ευχαριστεί  το  Δήμο Γλυφάδας και όλες τις Δημοτικές παρατάξεις   για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την πλήρη συμπαράταξη τους με τον σκληρά δοκιμαζόμενο Εμπορικό Κόσμο της Γλυφάδας.
Η πρόεδρος Άννυ Καυκά και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας εύχονται το παράδειγμα της Γλυφάδας να το ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου