"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗ 15 ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

"ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ!!"
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την ομολογία του, ο δράστης αντιλήφθηκε την κοπέλα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική.

Προσπάθησε να της κλέψει το κινητό αλλά η κοπέλα τον αντιλήφθηκε. Έβαλε τις φωνές και τότε ο 21χρονος της επιτέθηκε.

Της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια και μόλις αυτή έμεινε αναίσθητη, εκείνος ασέλγησε πάνω της.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατείται ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κατάθεσή του ομολόγησε την ΒΑΝΑΥΣΗ κακοποίηση της 15χρονης κοπέλας σε παραλία της Πάρου. Εντός της ημέρας αναμένοται ανακοινώσεις του υπουργού Δημοσίας Τάξεως Νίκος Δένδιας, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - θα κάνει αναφορά και στην υπόθεση της Πάρου.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ!Πρόκειται για έναν πακιστανό που δούλευε σε ταβέρνα της περιοχής και ο οποίος εγκατέλειψε το νησί και ήρθε στην Αθήνα λίγες ώρες μετά την πράξη του. Ο 20χρονος βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο όπου φιλοξενουνταν από ομοεθνείς του.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα, που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης παρουσίας τους στο χώρο, που εντοπίσθηκε το κορίτσι, και στοιχεία που έχουν προκύψει κατά την προανακριτική διαδικασία τον εμπλέκουν σοβαρά στην υπόθεση. Το δείγμα DNA, το οποίο έλαβε το κλιμάκιο Εγκληματολογικών ερευνών από τα προσωπικά αντικείμενα που ανήκουν στον 21χρονο Πακιστανό, απεστάλησαν στην Αθήνα.


Από τις εργαστηριακές εξετάσεις, συμφωνα με ασφαλείς Αστυνομικές πηγές, ταυτοποιήθηκε το DNA του, με τα αποτελέσματα που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές ύστερα από τις εξετάσεις στα Εργαστήρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, με το δείγμα από τα ρούχα και το σώμα της 15χρονης, που είχε λάβει ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας, ο οποίος εξέτασε την ανήλικη, στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ στο οποίο παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποβληθεί ήδη σε δύο λεπτές χειρουργικές πολύωρες επεμβάσεις.

Ο «κύκλος των υπόπτων» για τις Αρχές, είχε «κλείσει» στον 21χρονο Πακιστανό, μετά την εργαστηριακή ταυτοποίησή του, όπως ανέφεραν Ανώτατοι Αξιωματικοί και εμπλεκόμενοι προανακριτικά στην υπόθεση, οι οποίοι για 13ημέρες αναζητούσαν το «συνδετικό κρίκο» στην υπόθεση βαρύτατου τραυματισμού της 15χρονης.

Μαρτυρικές καταθέσεις, των υπολοίπων Πακιστανών οι οποίοι διέμεναν μαζί του στο δωμάτιο, στο νησί της Πάρου, πληροφορίες στον τηλεφωνικό αριθμό από πολίτες οι οποίοι ήθελαν να βοηθήσουν στις έρευνες των Αστυνομικών, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ήταν τα στοιχεία που «οδηγούσαν» την κατεύθυνση των ερευνών. Η εργαστηριακή ταυτοποίηση και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, «έδειξαν» τον άνδρα το βιολογικό γεννετικό υλικό του οποίου είχε εντοπισθεί στα ρούχα και το σώμα της 15χρονης μαθήτριας
http://omertanewsgr.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8391.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου