"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Άλλη μία ΔΩΡΕΑ απο την οικογένεια ΜΑΡΤΊΝΟΥ για τους Γλυφαδιώτες

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΡΟΙΝΟΥ
Το οικόπεδο αυτό αγοράσθηκε το 2008 από τον δήμο Γλυφάδας για να διαμορφωθεί πλατεία, δηλαδή χώρος πρασίνου να την χαίρονται και να την απολαμβάνουν οι δημότες μας. Βρίσκεται επί των οδών Κεφαλληνίας και Όλγας και καταλαμβάνει έκταση 3.366 τετραγωνικά μέτρα. Την Τετάρτη 15 του Νοέμβρη το δημοτικό συμβούλιο μετά από εισήγηση του δημάρχου  κάνει δεκτή την νέα μεγάλη προσφορά – δωρεά της οικογένειας Μαρτίνου που αφορά την αρχιτεκτονική διαμόρφωση και δενδροφύτευση του χώρου έτσι ώστε να διαμορφωθεί σε μία πανέμορφη πλατεία.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά την οικογένεια για όλα αυτά που κάνουν για την πόλη μας, έργα που αναδεικνύουν την αγάπη τους για την περιοχή μας και όλα αυτά μέσα από πνεύμα ευγένειας, ανιδιοτελής προσφοράς και καλοψυχίας.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Μαρτίνου για όλα αυτά που κάνουν για την περιοχή μας. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι, προσφέροντας, σε μία από τις χειρότερες εποχές που βιώνουν οι πολίτες αυτής της χώρας.

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ...ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή