"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας ο Νίκος Λεβετσοβίτης



Εγκαταλείπει τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ΓΛΥΦΑΔΑΣ ύστερα από περίπου 3 χρόνια ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης & Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, καθόσον ορκίστηκε Υπουργος Εμπορικής Ναυτιλίας στη νέα Κυβέρνηση.
Τη θέση του αναλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νίκος Λεβετσοβίτης (πρώην Αντιδημαρχος Γλυφάδας, Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού).
Πονοκέφαλος στο στρατόπεδο του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη που έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τους Δημοτικούς Συμβούλους που αποχώρησαν από την παράταξη του & ανεξαρτητοποιήθηκαν, αλλά και αυτούς που λοξοκοιτούν & ετοιμάζονται να ακολουθήσουν και δεν είναι λίγοι !
Να σημειώσουμε ότι ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Λεβετσοβίτης, με τη μεγάλη Συνδικαλιστική & Αυτοδιοικητική Εμπειρία που διαθέτει και την άριστη σχέση που διατηρεί με τον προκάτοχο του & νυν Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας καθώς και με το σύνολο της Αντιπολίτευσης του Δημου Γλυφάδας , αναμένεται να "ζορίσει" ιδιαίτερα την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Αννα Σάκκου που δυσκολεύεται στη σωστή τήρηση των διαδικασιών !!

http://www.otanews.gr/index.php/glifada/6789-glyfada3a-allagi-skytalis-levetsoviti-varvitsioti.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου