"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η ΕΝ.Ε.Ο.Ν Α.Μ.Ε.Α ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ


Η  ΕΝ.Ε.Ο.Ν   Α.Μ.Ε.Α   ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ
 

«Καλό καλοκαίρι» μ’ ένα πάρτι- έκπληξη  ευχήθηκαν  το απόγευμα  της Παρασκευής (28/6) στους  Γλυφαδιώτες  τα μέλη της ΕΝ.Ε.Ο.Ν –ΑμεΑ.   Η αίθουσα της  Συλλόγου  στο οικολογικό πάρκο της Ευρυάλης είχε διακοσμηθεί με ζωγραφικά έργα των παιδιών ενώ υπήρχε μπουφές και καλή μουσική.
 

Η πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν- ΑμεΑ  Δωροθέα Ζουμπουλίδου  στη  σύντομη ομιλία της, τόνισε   την ανάγκη στήριξης  του έργου της  Συλλόγου  και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σ’  όλους. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επεφύλαξαν και μια έκπληξη στους φίλους τους.  Στο τέλος του πάρτι εμφανίστηκε μια τούρτα για να γιορταστούν τα δύο χρόνια από την ίδρυση της  ΕΝ.Ε.Ο.Ν – ΑμεΑ Γλυφάδας.  
 

 
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η κα. Εύα- Μαρία Ζούππα (αντιπρόεδρος της κεντρικής διοίκησης), η κα. Πόπη Βαρουδάκη (ταμίας της κεντρικής διοίκησης), αντιπροσωπεία της οργάνωσης «Ώρα για δράση» με επικεφαλή τον Νίκο Κιούση, η κα. Αναστασία Βατιμπέλα (πρόεδρος του συνδέσμου Φίλων Χορού και Παράδοσης), η κα. Μαίρη Παπάζογλου (πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Γλυφάδας), ο κ. Γ. Καρδασόπουλος  (πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Ευρυάλη») κ.α.

Τον  Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Λινός και η πρόεδρος κα. Άννα Καυκά που ως  μέλος του Δ.Σ  της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΑμεΑ  Γλυφάδας δήλωσε:

Θαυμάζω τη δύναμη ψυχής των παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ) . Η αγνότητα, η επιμονή και η πυγμή  που δείχνουν, σε κάθε  προσπάθεια που καταβάλλουν αυτά τα παιδιά, για να πετύχουν κάτι που για μας είναι αυτονόητο, είναι άξια σεβασμού. Αποδοχή, αγάπη και συνεχή στήριξη  χρειάζονται από εμάς για να μπορέσουν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα  που κρύβουν μέσα τους, θα είμαι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε διεκδίκηση τους .

 

Καλό Καλοκαίρι σε όλους

Η Πρόεδρος ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΩΡΟΘΕΑ Β.ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου