"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στα χέρια του Αντιεισαγγελέα κ. Πεπόνη ο φάκελλος "Οικόπεδα Παπαδημητρίου"

Είναι γνωστό πως, η υπόθεση της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου, βρίσκεται - πέραν των άλλων - και στα χέρια του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρίου Τέντε, μετά από ενέργειες του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας Δημήτρη Καραπάνου.

Απ' ότι γνωρίζουμε, ο κ. Τέντες απέστειλε αμέσως τον ....
φάκελλο στο Σώμα Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων (ΣΔΟΕ), ώστε να ελεγχθεί η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του κ. Καραπάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, το ΣΔΟΕ παρέδωσε
την υπόθεση στο γνωστό αντιεισαγγελέα κύριο Πεπόνη, αρμόδιο για θέματα τέτοια, προκειμένου να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση αυτή.

Όπως μάθαμε, ο κ. Αντιεισαγγελέας συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Καραπάνο και απ' όσο δείχνουν τα πράγματα και η ταχύτητα με την οποία κινούνται οι διαδικασίες, στο εν λόγω ζήτημα αναμένονται ραγδαίες και πολύ σοβαρές εξελίξεις, δεδομένου ότι, ο κ. Πεπόνης είναι αποδειδειγμένα ένας καταξιωμένος, αποφασιστικός και αποτελεσματικός δικαστικός λειτουργός.


Μετά και από αυτά, δεν απομένει, παρά να αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία θα φωτίσει επιτέλους την υπόθεση αυτή, που έχει ταλαιπωρήσει και προβληματίσει ταυτόχρονα σε μεγάλο βαθμό την τοπική κοινωνία, αφού, και πάντα με τα όσα αναφέρει - καταγγέλει ο κ. Καραπάνος, ο δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, προχωράει στην "απευθείας αγορά" αυτών των οικοπέδων, την οποία χαρακτηρίζει "αδιαφανή" και "τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο, το οποίο αν ολοκληρωθεί, ο δήμος Γλυφάδας θα υποστεί ζημία άνω των 3 εκατ. ευρώ"(!).

http://www.vimaonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου