"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Oλοκληρώθηκε η δράση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, "η καρδιά μας χτυπάει Ελληνικά"

Σήμερα ολοκληρώθηκε οριστικά η δράση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, "η καρδιά μας χτυπάει Ελληνικά" και κάνουμε απολογισμό από καρδιάς.
Συνεργάστηκαν για αυτή την ενέργεια το ΕΒΕΑ και ο πρόεδρος του Constantine Michalos, η Ένωση Ελληνίδων για την οικογένεια και τη νεότητα (παράρτημα Αμαρουσίου-Κηφισιάς) και η πρόεδρος της Eva Koulourioti-Economides, η Μητρόπολη της Γλυφάδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφά...δας και η πρόεδρος του Annie Kafka. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διαμερισματική σύμβουλο του 6ου διαμερίσματος Ines Dimitra Aggeli, στη συγγραφέα και στιχουργό Evanthia Magni και στο Δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας κύριο Χρήστο Παπαδημητρίου.

Συμμετείχαν 20 εταιρείες που δώρισαν συνολικά 11 τόνους τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης. Οι εταιρίες Καλλιμάνης, Παπαδόπουλος, Γιώτης, Misco, Ηλιος, Μέλισσα Κίκιζας,όμιλος Συγγελίδη, 3Ε, Ιον, Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Credin Hellas, ΔΕΛΤΑ, Chipita, BRAVA, Sarandis, NATEX, ADELCO, ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας και ΕΨΑ, αξίζουν την συμπαράσταση μας αυτή την εποχή της οικονομικής κρίσης γιατί απέδειξαν ότι υπάρχει καρδιά στην επιχειρηματικότητα και αγάπη για τους Έλληνες.

Πήραμε ευχές από 721 οικογένειες. Είδαμε 3679 ευτυχισμένους ανθρώπους και εισπράξαμε 1937 παιδικά χαμόγελα. Τα δάκρυα τα δικά μας και τα δικά τους δεν μετρήθηκαν ποτέ αλλά έχουν ανεκτίμητη αξία

1 σχόλιο:

  1. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι άξιες επαίνου, ενθάρρυνσης και συγχαρητηρίων γι' αυτούς που προσέφεραν και συνέβαλαν με ένα ή τον άλλο τρόπο σ' αυτή την πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς σε αναξιοπαθούντες και σε οικογένειες που τα φέρνουν δύσκολα αυτή τη δύσκολη εποχή...πολλά πολλά συγχαρητήρια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή