"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

«Πρωτοφανής η εικόνα εγκατάλειψης της Γλυφάδας»


Γλυφάδα, 12 Ιουλίου 2012



Δελτίο Τύπου
"ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"

«Πρωτοφανής η εικόνα εγκατάλειψης της Γλυφάδας»


 Το ζήτημα της  σημερινής απογοητευτικής εικόνας  που εμφανίζει η πόλη σε σχέση  με τους όμορους Δήμους ανέδειξε  κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

            Με μια σειρά ερωτημάτων  προς τη διοίκηση ο κος Βαρβιτσιώτης ζήτησε απαντήσεις για τον ελλιπή καθαρισμό, τον ανύπαρκτο φωτισμό, καθώς και τις σκηνές γενικότερης εγκατάλειψης που παρουσιάζει η Γλυφάδα στις περισσότερες περιοχές της.  Απευθυνόμενος μάλιστα προς το Δήμαρχο τον κάλεσε να τοποθετηθεί για το γεγονός πως αντί να ασχοληθεί με αυτά τα ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και αντανακλούν το σεβασμό του Δήμου προς τους δημότες του, εκείνος προτιμά να δαπανά μεγάλα ποσά για την εκπόνηση φυλλαδίων  «προπαγανδιστικού χαρακτήρα» και να παραπληροφορεί τον πολίτη, εμφανίζοντας μια Γλυφάδα που  δεν υπάρχει.


            Προς τεκμηρίωση των ισχυρισμών του ο κος Βαρβιτσιώτης παρουσίασε στο Δημοτικό συμβούλιο μια σειρά φωτογραφιών που συνέλεξε εκείνη τη μέρα από συγκεκριμένα σημεία της πόλης και  τις αντιπαρέβαλε με τις φωτογραφίες από τα ίδια σημεία που εμπεριέχονται στο πολυτελές φυλλάδιο που εξέδωσε ο Δήμος, εμφανίζοντας τις τεράστιες διαφορές του με την πραγματικότητα. Ιδιαίτερη μνεία έκανε επίσης  και για τα σημεία εισόδου των διοικητικών ορίων της πόλης , προσκομίζοντας επίσης φωτογραφικό  υλικό που καταδεικνύει τη εμφανή εικόνα εγκατάλειψης της Γλυφάδας σε σχέση με τους όμορους Δήμους.

Στη συνέχεια της τοποθέτησης του ο κος Βαρβιτσιώτης προέτρεψε το Δήμαρχο να σταματήσει να καπηλεύεται δωρεές συμπολιτών μας και να τις παρουσιάζει εντέχνως  ως έργα της διοίκησης, όπως λ.χ. την αναμόρφωση των πλατειών Ευρυάλης και Αγ. Τριάδας, που χρηματοδοτήθηκαν εξολοκλήρου από τους κ. Αθανάσιο και Κωνσταντίνο Μαρτίνο αντίστοιχα.

 Τέλος τον κάλεσε να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης και των κατοίκων της και να εγκαταλείψει τα τερτίπια επικοινωνιακής φύσεως.  «Έχουμε χρέος να εμφυσήσουμε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο δημότη ότι τα τέλη που καταβάλλει πιάνουν τόπο. Εγώ, από την πλευρά μου, ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά τους Γλυφαδιώτες που με τίμησαν και με ανέδειξαν πρώτο βουλευτή στη πόλη  κατά τις πρόσφατες εκλογές, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, ώστε η Γλυφάδα να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου