"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 44χρονος ο οποίος μεταξύ άλλων είχε διαπράξει ληστείες και σε δυο Σούπερ Μάρκετ στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σήμερα από την Αστυνομία, ο 44χρονος συνελήφθη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, λίγη ώρα μετά από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας από όπου άρπαξε χρήματα, συσκευές και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, ενώ κινούνταν με κλεμμένη μοτοσικλέτα. Στην κατοχή του βρέθηκε η λεία της ληστειας και  ένα πιστόλι με γεμιστήρα με 14 φυσίγγια.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε, ότι είχε διαπράξει ακόμη εννέα ληστείες, άλλες φορές μόνος του και άλλες φορές με τη βοήθεια συνεργού του που αναζητείται. Και συγκεκριμένα, ληστεία σε βάρος ταχυδρόμου στο Περιστέρι, σε δυο Σούπερ Μάρκετ στη Γλυφάδα
και το Βύρωνα αντίστοιχα, σε υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. σε Παγκράτι και Αργυρούπολη, σε τρία καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης, και σε κατάστημα εμπορίας τροφών κατοικίδιων ζώων στην Αργυρούπολη.
Οπως διαπιστώθηκε η μοτοσικλέτα με την οποία κινούνταν κατά τη διάρκεια της σύλληψής του είχε κλαπεί στις 7 Νοεμβρίου από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Σε βάρος του 44χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, από τον Ανακριτή Κεφαλονιάς για διακεκριμένες κλοπές.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=331460 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου