"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, πριν ένα χρόνο!

του Γιάννη Πήλιουρα
Κάποιοι ίσως να το έχουν ξεχάσει αλλά πέρασε ένας χρόνος από τις τελευταίες Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές, στις οποίες δώσαμε μια μάχη γι' αυτά που πιστεύαμε πως μπορούν να γίνουν καλύτερα με την συλλογική μας συμμετοχή.

2.189 συμπολίτες μου πέρυσι έκαναν τον κόπο να με στηρίξουν μαζί με άλλους συνυποψηφίους μου για μια Νότια Αθήνα διαφορετική και αμεσότερη. Μαζί με τον Βασίλη Κικίλια δώσαμε έναν έντιμο αγώνα ενάντια σε καθεστωτικές λογικές και κομματικά στεγανά.
Ένα χρόνο μετά το ζητούμενο παραμένει ένα: Η δική μας, άμεση επαφή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, για τα προβλήματα των γειτονιών μας και την δράση μας για την αλλαγή νοοτροπίας στα κοινά! Γιατί η νέα εποχή έχει επέλθει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι! Τα ψέμματα τελείωσαν για όλους όσους μάτωσαν την Πατρίδα μας.


Είναι βέβαιο πως περάσαμε μια απ' τις δυσκολότερες χρονιές της μεταπολεμικής μας ιστορίας. Ζήσαμε τρομερά γεγονότα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την υποβάθμιση της καθημερινής μας ζωής. Παρόλα αυτά δεν παραμένουμε σε διαπιστώσεις αλλά προχωράμε σε δράσεις και ενέργειες που θα δώσουν πνοή για τον τόπο μας.

Αυτή η ημέρα λοιπόν είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που δεν πίστεψαν ότι σήμερα θα συνεχίζαμε αυτό που ξεκινήσαμε ένα χρόνο πριν. Σ αυτούς που κράτησαν επιφυλάξεις για τα λόγια μας. Είμαι εδώ προσωπικά και θα είμαι εδώ γιατί 2.189 πολίτες το ζήτησαν με την ψήφο τους! Και χαίρομαι γιατί αυτοί είναι οι πιο αδιάψευστοι κριτές! Καλή Δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου