"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η δημοτική αρχή της Γλυφάδας περνάει στην αντεπίθεση με ρενβασισμό απέναντι στους συμπολίτες μας ?? ισχύει?

Προς τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας
θέλουμε να απευθύνουμε ερώτηση στον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολεοδομίας κ. Άρη Παναγόπουλο, τον οποίο εκτιμούμε ιδιαίτερα και για τον οποίο εκφραζόμαστε πάντα με τα καλυτέρα λόγια.

Κύριε αντιδήμαρχε έχουμε την πληροφορία την οποία ζητούμε να διαψεύσετε ή να επαληθεύσετε ότι από 1ης Δεκεμβρίου η υπηρεσία σας μετά από καταγγελία δημότη του οποίου το όνομα το γνωρίζετε και το έχουμε στην διάθεση σας, θα προβεί στο έλεγχο των σπιτιών των 14 συμπολιτών μας που είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον δήμο για την υπόθεση του νεκροταφείου.Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό θα θέλαμε να έχουμε και την δική σας απάντηση για να δούμε επιτέλους πως λειτουργούν αυτοί που μας διοικούν όταν βρίσκονται σε αντιδικία με τους δημότες;

http://www.tsouxtra.gr/index101.php?aa=1415


Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο Δήμος δεν θα λειτουργήσει ρενβασιστικά και δεν θα ανοίξει βεντέτα με τους δημότες γιατί αν οι πληροφορίες μας επαληθευτούν τότε θα μιλάμε για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” μεταξύ δήμου και δημοτών.

Κύριε αντιδήμαρχε στα πλαίσια τις υπευθυνότητας και του ήθους που σας διακατέχει περιμένουμε από εσάς να δώσετε απάντηση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που προκαλεί την δημόσια χλεύη και κατακραυγή των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου