"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: "Δεν θα μας βρουν συνεργούς" Σημαντικές πρωτοβουλίες αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ανακοινώνοντας ακόμη και την παραίτηση όλων των βουλευτών του κόμματός του.

Σκληρό μήνυμα έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανακοινώνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες στον κ. Παπούλια με τα σενάρια να κάνουν λόγω ακόμη και την παραίτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από το ελληνικό κοινοβούλιο.
«Να μην μπει σε περιπέτειες το μέλλον της χώρας μας. Είναι σημαντικό τα σχέδια που υπάρχουν, να μην μας βρουν συνεργούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς κατά την συνάντησή του με τον κ. Παπούλια, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει εκλογές ή την σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
Η απόφαση ωστόσο για παραίτηση της Κ.Ο. της Ν.Δ. από το ελληνικό κοινοβούλιο οδηγεί την χώρα στις εκλογές. Οδηγεί σε ακόμη πιο σημαντικές πολιτικές εξελίξεις, ακόμη πιο αιφνιδιαστικές κι απ’ αυτές που ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός.
Η συνάντηση των δύο ανδρών είναι σε εξέλιξη.

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/301540/Default.aspx?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου