"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Άννα Καυκα: 'Συνάδελφε επιχειρηματία, Ουσιαστικά η μάχη μας είναι να αποδείξουμε ότι οι επιχειρήσεις είναι ο πυλώνας εξόδου από την κρίση.'


Συνάδελφε επιχειρηματία,
Είσαι ένας από τους συμπολίτες μας που πλήττεται από την οικονομική κρίση. Μία οικονομική κρίση η οποία έχει συντρίψει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και συνολικά τον επιχειρηματικό μας κλάδο, μία οικονομική κρίση η οποία καθημερινά γίνεται ολοένα και πιο πολυσύνθετη.
Θεώρησα και θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσουμε ακόμη πιο δυναμικά, ακόμη πιο συλλογικά.
Η φιλοδοξία μου είναι αυτή, η Δράση και η Διεκδίκηση. Πλαίσιο αρχών μου είναι η ενίσχυση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της επιχειρηματικής ευθύνης, μίας  κοινωνίας του ιδιωτικού τομέα που βρίσκεται εγκλωβισμένη από το υπέρογκο και ανάλγητο  κράτος.
Φιλοδοξώ οι δικές μου δυνάμεις να ενωθούν με τις δυνάμεις του ΕΒΕΑ και του τωρινού άξιου προέδρου του κ. Κωνσταντίνου  Μίχαλου που μάχονται για περισσότερη ιδιωτική ανάπτυξη, περισσότερη και ποιοτικότερη επιχειρηματικότητα, συνοχή και επιβίωση των επιχειρήσεων. Ουσιαστικά η μάχη μας είναι να αποδείξουμε ότι οι επιχειρήσεις είναι ο πυλώνας εξόδου από την κρίση.
Συνάδελφε επιχειρηματία,
Εργάζομαι από τα 20 μου χρόνια, έχω εργαστεί στο Βιοτεχνικό τομέα, στο Χονδρεμπόριο και εδώ και 5 χρόνια στη Λιανική Πώληση. Τώρα όμως είναι η ώρα με την δική σας εμπιστοσύνη να εργαστώ και για όλα όσα μας προβληματίζουν και μας κρατούν «πίσω». Σας καλώ λοιπόν να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη  σας στις εκλογές του ΕΒΕΑ στις 3,4,και 5 Δεκεμβρίου στο ‘Εμπορικό τομέα του επιμελητηρίου.
Με εκτίμηση Καυκά  Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου