"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Λ. Παπαδήμος: «Η τιμή είναι μεγάλη και η ευθύνη μεγαλύτερη»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο εντολοδόχος πρωθυπουργός υποστήριξε πως πρόκειται για μία μεταβατική κυβέρνηση που έχει ως στόχο την εφαρμογή των όσων απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Τόνισε επίσης ότι δεν έθεσε κανέναν όρο σε κανέναν πολιτικό αρχηγό.

Για το θέμα των εκλογών ι κ. Παπαδήμος τόνισε ότι ισχύουν τα όσα αναφέρονται στη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των κκ. Παπανδρέου και Σαμαρά που έγινε παρουσία του Κάρολου Παπούλια την προηγούμενη Κυριακή. Γεγονός που σημαίνει πως δεν έχει αλλάξει ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου. «Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και στόχος είναι η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και η ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας». Τόνισε ωστόσο, πως δεν είναι πολιτικός αλλά έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του πάνω στην οικονομική πολιτική.


Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχει ιδιαίτερη σημασία ο σχηματισμός κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στο ευρύτερο μέλλον. Η κυβέρνηση αυτή θα είναι μεταβατική με συγκεκριμένο έργο που πρέπει να επιτελέσει».
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=104505&catID=14&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου