"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Το 25αράκι στη Γλυφάδα, Νηστεία δε σημαίνει απαραίτητα πείνα και πολύ περισσότερο δίψα.

Το 25αράκι στη Γλυφάδα

Ένα απο τα καλύτερα εστιατόρια με θαλασσινά, φρέσκα ψάρια και πολύ προσιτές τιμές






Στο Βόλο το τσίπουρο είναι τοπική θρησκεία με δική της τελετουργία (μεζέδες).
 Στην Γλυφάδα, το τσίπουρο πλέον διεκδικεί τη δική του θέση στους μοδάτους ουρανίσκους. Υπεύθυνο το μίνιμαλ αισθητικής 25αράκι που με δυο ειδών τσίπουρο (με γλυκάνισο και χωρίς), αλλά και υπέροχους θαλασσινούς μεζέδες (θα βρείτε φρέσκα όστρακα όπως γυαλιστερές, κυδώνια, μύδια, αλλά και καβούρια, αχινούς, σουπιές, χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες, καραβίδες και αστακό) αναλαμβάνει να μας εκπαιδεύσει στις ιωδιούχες γεύσεις.
Στα συν οι δυσεύρετες πλέον φρέσκες τηγανιτές πατάτες, αλλά και το φρέσκο ψάρι (κάθε μέρα θα βρείτε ό,τι έχει φέρει το καΐκι), καθώς και τα μαμαδίστικα πρώτα πιάτα. Για το τέλος, φυλάξτε λίγο χώρο στο στομάχι σας για τα σορμπέ (εσπρέσσο και λεμόνι- δυόσμος) και για το επιδόρπιο ημέρας (όπως π.χ ζεστοί λουκουμάδες που πετύχαμε εμείς). Η μουσική προφανώς είναι ελληνική και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πείτε μερικά θαλασσινά «εβίβα» και τα μεσημέρια.

Γλυφάδα, Αρτέμιδος και Αγίου Ιωάννου (πλ.Εσπερίδων)

http://www.oneman.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου