"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τάσος Ταστάνης, Απαράδεκτη η κατάστασή που επικρατεί στην παιδική χαρά της πλατείας Καραϊσκάκη, Άνω Γλυφάδα

Αριστερή Ριζοσπαστική
Πρωτοβουλία
Γλυφάδας
       κόντρα στο μνημόνιο
και τον «Καλλικράτη»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ
Δημοτικού συμβούλου της
ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
ΓΛΥΦΑΔΑΣ
.
Δημοσίευμα  τοπικής ηλεκτρονικής εφημερίδας στις 24-2-2012, αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό θέμα της πλήρους εγκατάλειψης από την Δημοτική αρχή του Δήμου μας και την ουσιαστική καταστροφή της από τις πλημμύρες, της παιδικής χαράς στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα.
Θέλω να σας ενημερώσω, ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας, στις  17-2-2012 μια από τις 5 ερωτήσεις που έθεσα στον Δήμαρχο κ. Κόκκορη προ ημερησίας διάταξης, αφορούσε την απαράδεκτη κατάστασή που επικρατούσε στην παιδική χαρά της πλατείας Καραϊσκάκη. Ανέφερα χαρακτηριστικά ότι είχε μετατραπεί σε λίμνη, γεγονός που δεν επέτρεπε στα παιδιά να παίξουν και καθιστούσε τη χρήση της επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα και ασφάλεια τους. Επισήμανα ακόμη ότι οι υπηρεσίες του Δήμου, επί μια εβδομάδα αφότου είχε βρέξει, δεν είχαν προβεί σε καμιά ενέργεια για την άντληση των υδάτων και την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας στην παιδική χαρά.
 Μάλιστα για να τεκμηριώσω την ερώτησή μου, παρουσίασα στο Δ.Σ. φωτογραφίες από την πλατεία Καραϊσκάκη που είχα τραβήξει στις 3 η ώρα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, που έδειχναν την παιδική χαρά που είχε μετατραπεί και παρέμενε ακόμα, σαν λιμνοθάλασσα της Βενετίας…
Η απάντηση του Δημάρχου κ. Κόκορη, ξέρετε πια ήταν;
«…θα αντιμετωπίσουμε στο προσεχές μέλλον το ζήτημα των πλημμυρών που δημιουργούνται  στην Τερψιθέα, με τις βροχοπτώσεις…
…θα αντιμετωπίσουμε στο προσεχές μέλλον συνολικά, με επεμβάσεις το ζήτημα των παιδικών χαρών!!!».
            Βέβαια η εργολαβία στην Αγίου Νεκταρίου, τέλειωσε…
 Ένα όμορφο απέραντο πάρκινγκ αυτοκινήτων κατασκευάστηκε!!!!  Χιλιάδες ευρώ μέσα σε λίγους μήνες δόθηκαν , δήθεν για τις … πραγματικές ανάγκες της πόλης και των κατοίκων, στην περίοδο της φτώχειας και της εξαθλίωσης που ζούμε.
            Τα παιδιά και οι πιεστικές ανάγκες των κατοίκων της Τερψιθέας ας περιμένουν …τα νέα «θα» του κ. Δημάρχου.
Η πλατεία Καραϊσκάκη όμως και σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου 2012 είναι λίμνη.

                                                                              ΓΛΥΦΑΔΑ: 7 Μαρτίου  2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου