"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Θρίλερ στο Αιγαίο: Εντόπισαν πλοίο με... 20.000 καλάσνικοφ!!!!

Άνδρες του Λιμενικού ανέβηκαν σε φορτηγό πλοίο για έλεγχο και αυτό που αντίκρυσαν ξεπερνάει ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία!

Οι λιμενικοί, στην έρευνα που πραγματοποίησαν εντόπισαν περισσότερα από 50 κοντέινερ τα οποία είχαν μέσα τους 20.000 όπλα καλάσνικοφ!

Η πρωτοφανής υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής, όταν το Λιμενικό ακινητοποίησε το φορτηγό πλοίο «Nourm» υπό σημαία Σιέρα Λεόνε, στα ανοιχτά της Σύμης.


Το φορτηγό πλοίο, με οχταμελές πλήρωμα, προσπαθούσε να κινηθεί προς τα τουρκικά παράλια για να αποφύγει τον έλεγχο του Λιμενικού.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστο το λιμάνι προορισμού του πλοίου με σημαία Σιέρα Λεόνε. Ο πλοίαρχος μιλώντας στους αξιωματικούς του Λιμενικού υποστήριξε ότι κατευθύνεται προς τα τουρκικά παράλια, ενώ την ίδια ώρα η πορεία που είχε δοθεί στα ηλεκτρονικά συστήματα του πλοίου έδειχναν ότι το «Nourm» κατευθύνεται προς την Τρίπολη της Λιβύης.

Το πλοίο εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, να κινείται ύποπτα αλλάζοντας συνεχώς πορεία. Οι άντρες του Λιμενικού επικοινώνησαν με τον πλοίαρχο ο οποίος δεν έδινε ξεκάθαρες απαντήσεις για το πού πάει και το τι μεταφέρει. Αρχικά είπε ότι είχε αποπλεύσει από την Ουκρανία με προορισμό το τουρκικό λιμάνι Ισκεντερούμ-Αλεξανδρέττα.

Μετά τις πρώτες έρευνες στα ηλεκτρονικά αρχεία του Λιμενικού προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, ότι το πλοίο είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών και είχε αλλάξει πολλά ονόματα.

Το πλοίο οδηγείται, συνοδεία πλωτών περιπολικών του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Ρόδου προς περαιτέρω διερεύνηση.
http://mlagananews.blogspot.com/2013/11/20000.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου