"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΓ ΓΛΥΦΑΔΑΣ πόλο, Δηλώσεις Δημήτρη Κρητικού για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Πρεμιέρα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου κάνει η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας στο πρωταθλημα της Α1 με αντίπαλο τον Παναθηναικό. Ο αγώνας-με τυπικά γηπεδούχο τον ΑΝΟΓ-θα διεξαχθεί στις 13:30 στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Δηλώσεις Δημήτρη Κρητικού για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών και του πρώτου εντός έδρας αγώνα του ΑΝΟΓ την Κυριακή 3/11 στο κολυμβητήριο του Αλίμου (13:30) με τον Παναθηναϊ...κό ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Κρητικός δήλωσε:

«Πάμε να γεφυρώσουμε τις εμπειρίες των παλιών με τον ενθουσιασμό των νέων . Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είδαμε τα λάθη μας μέσα από τα τουρνουά που πήραμε μέρος τις τελευταίες μέρες και περιμένουμε την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό . Μια μεγάλη ομάδα που είναι πιο έμπειρη από εμάς, με πολύ καλές μονάδες και η οποία βέβαια είναι το φαβορί για τη νίκη. Εμείς αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα τραυματισμού με τον τερματοφύλακα μας Πλατίδη που θα ξέρουμε την τελευταία στιγμή αν θα μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε .
Ο στόχος μας για φέτος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία ωστόσο αν κάτι καλύτερο μας κλείσει το μάτι δε θα πούμε όχι.
Για το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ταχύτητα μόνος του , ακολουθεί η Βουλιαγμένη , στη συνέχεια Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλά ρόστερ κι από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουμε για τις ψηλότερες θέσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου