"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Δείτε μερικούς από τους πιο ωραίους άνδρες όλων των εποχών!


 Ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές, πολιτικοί, θρύλοι του χθες και του σήμερα.

frank
Frank Sinatra
H Ava Gardner τα έχει πει όλα για την κεφαλή του διάσημου Rat Pack. Μιλώντας για τον ανδρισμό του μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη (που υπήρξε και σύζυγός του για έξι χρόνια) είχε αφήσει στην ιστορία την εξής ατάκα: “Ζυγίζει μόλις 50 κιλά, αλλά 5 είναι το “εργαλείο” του”. Ναι, ο Οl’ Blue Eyes υπήρξε ένας από τους πιο iconic players, που έκανε τους άντρες να θέλουν να του μοιάσουν και τις γυναίκες να θέλουν να τον γδύσουν. Του βγάζουμε το καπέλο.
tzeims-ntin-ean-zouse-simera-tha-itan-82-xronon
James Dean
Τι θα ήταν μία λίστα για τους ωραιότερους άντρες αν δεν είχε μέσα τον συγχωρεμένο Dean; Bloody Mary χωρίς τοματοχυμό. Χωριάτικη χωρίς φέτα. Φρέντο καπουτσίνο χωρίς παγάκια. Ο Επαναστάτης Χωρίς Αιτία θα είναι για πάντα στην καρδιά μας ακόμα και αν έφυγε πολύ νωρίς (μόλις 24 ετών) και πάντα κάθε φορά που θα βλέπουμε λευκό t-shirt και τζην θα θυμόμαστε αυτό το μελαγχολικό αγόρι με το τσιγάρο στο στόμα.
C
Humphrey Bogart
Είδωλο. Ίσως ο ορισμός του γόη άνδρα που θα σε φλερτάρει, θα σε κερδίσει, θα σε κάνει να τον ερωτευτείς παράφορα κι έπειτα θα σου κάνει την καρδιά σμπαράλια. Σκοτεινός, μυστηριώδης, δε λέει πολλά, μιλάει με τα βλέματα, τις κινήσεις και τη στάση του σώματός του, μετατρέπει το τσιγάρο σε εργαλείο σαγήνης -τον βλέπεις και σου κόβονται τα πόδια (κάτι θα ήξεραν και οι γυναίκες που παντρεύτηκε και χώρισε, μέχρι να καταλήξει με την κατά 25 χρόνια μικρότερή του Lauren Bacall). Κάτι τέτοιοι, φίλες, έδωσαν το παράδειγμα και να πώς τραβιόμαστε από τον έναν μυστήριο στον επόμενο.
Annex - Flynn, Errol_NRFPT_11
Errol Flynn
Ο πιο κομψός ήρωας, κάπως ντροπαλός και ευάλωτος στις γυναίκες, έπαιζε τον άνδρα που δεν ήταν ποτέ σκληρός. Η εικόνα του Errol Flynn με κολάν δεν επηρέασε τον πόθο των γυναικών και σε αυτό ίσως να έπαιζε ρόλο και η πολυτάραχη ζωή του, του γυναικά και αλήτη που καθόλου δεν ταίριαζε με το ευγενές προφίλ του στην οθόνη, αλλά και η ενασχόλησή του με κάθε είδους σπορ. Ένα “κάθαρμα”, που δεν μπορείς να αντισταθείς στην ζεστασιά του.
elvis
Elvis Presley
Είναι ο άντρας που έφερε την επανάσταση στο κούνημα των αντρικών γοφών. Είναι αυτός, που κάθε φορά που τραγουδούσε ”I did it my way” έκανε εκατομμύρια γυναίκες να φαντασιώνονται διάφορα άλλα πράγματα, εκτός από αυτά που έλεγε το άσμα. Είναι ο μοναδικός που ντύθηκε φαντάρος και προκάλεσε ταραχή ακόμα και στις γαλότσες. O πραγματικός βασιλιάς του Rock ‘n’ Roll είναι από τους πιο σέξι και ωραίους άντρες που πάτησαν το πόδι τους στον πλανήτη Γη. Τι άλλο πια να πούμε; Α βεβαίως. Ζει!
jon
John F. Kennedy Jr.
Γιος του δολοφονηθέντα προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, John F. Kennedy, αποτέλεσε το αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος μέχρι τη δεκαετία του ’90 όταν και τα παράτησε για να εκδώσει το περιοδικό “George”. Στις 16 Ιουλίου 1999 κατευθυνόταν προς την Μασαχουσέτη κατέπεσε το ιδιωτικό του αεροπλάνο, το οποίο πιλόταρε, στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού με συνεπιβάτες τη σύζυγό του και την αδερφή της, οι οποίες και πέθαναν μαζί του. Το 1988 ψηφίστηκε πιο sexy άνδρας του κόσμου από το περιοδικό People και ακόμα και σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους Αμερικανούς όλων των εποχών.
steve
Steve McQueen
Για να θεωρείσαι cool χρόνια μετά τις μέρες της βασιλείας σου, πάει να πει ότι πρέπει να ήσουν super cool στα καλύτερά σου. Ο τρόπος που ντυνόταν ο Steve McQueen χρησιμοποιείται ακόμα ως πρότυπο σε πολλά ανδρικά περιοδικά, ενώ ως ηθοποιός καθιερώθηκε σαν αντιήρωας. Περιπετειώδης, ανοικτός χαρακτήρας, λάτρευε την ταχύτητα, τα όπλα και έκανε τα πράγματα μόνο όπως του άρεσαν. “The King OF Cool”, το παρατσούκλι του, γνωστό ήταν και ότι μπορούσε να υποδυθεί κάποιον με γυρισμένη την πλάτη.
rod
Rock Hudson
Ο Rock Hudson που όλες ξέρουμε ότι ήταν gay, αν και έκανε τα πάντα να διατηρήσει την εικόνα του σωστού και καλού Αμερικανού, αποδεικνύει ότι οι γυναίκες, δεν μπορούμε να πούμε με τίποτα όχι σε κάποιον πολύ γοητευτικό, πανέμορφο, επιτυχημένο ηθοποιό, δύο μέτρα άντρα. Ό,τι και να λένε οι άλλοι γι αυτόν, δεν έχει καμία σημασία. Ήταν ωραίος; Πολύ. Αρκεί.
kari
Cary Grant
Αν κάποιος άντρας θέλει να μείνει για πάντα ένας ρομαντικός εργένης, θα ήθελε να μοιάζει στον Cary Grant. Ήξερε να φοράει τα ρούχα του, όπως κανένας άλλος ηθοποιός στο Χόλιγουντ και έπαιζε σαν να ζούσε. Οι φήμες για την ομοφυλοφιλία του δεν σταμάτησαν καμιά γυναίκα να πέφτει στα πόδια του είτε on ή off camera.
33_River_Phoenix
River Phoenix
Πώς θα είχε εξελιχθεί άραγε η ζωή και η καριέρα του αδικοχαμένου ηθοποιού από το Oregon αν ήταν ακόμα εδώ; Πόσο κρίμα. Αν δεν είχε φύγει από τη ζωή το 1993 από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ο River Phoenix θα ήταν σήμερα 43 ετών και κατά πάσα πιθανότητα θα μας είχε χαρίσει αλησμόνητους ρόλους που θα έμεναν για πάντα στην ιστορία του σινεμά. Υποσχόμαστε να κρατήσουμε για πάντα το “Στάσου Πλάι Μου” στην προσωπική μας λίστα με τις αγαπημένες μας ταινίες και του εκμυστηρευόμαστε πως πάντα -μα πάντα- θα μας αρέσει περισσότερο, από τον αδελφό του Joaquin.
kurt
Kurt Cobain
Ο frontman των Nirvana πέρασε στην ιστορία και έγινε θρύλος και μέχρι σήμερα θα δεις πολλούς στο δρόμους να τον μιμούνται. Στα 27 του και μετά την έξοδό του από κλινική απεξάρτησης, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Πολλοί έκαναν λόγο για δολοφονία, “φωτογραφίζοντας” την τότε σύζυγό του, Courntey Love. Από το γάμο τους, απέκτησαν μια κόρη την Frances Bean Cobain η οποία σήμερα είναι 21 ετών. Δεν ήταν δυνατόν να λείπει από τη λίστα μας, ήταν ο μεγαλύτερος πόθος των απανταχού γυναικών στα early 90s…
nikos
Νίκος Κούρκουλος
Είναι ίσως τα πιο εκφραστικά μάτια του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Νίκος Κούρκουλος υπήρξε ο κρυφός πόθος κάθε κοριτσιού, πώς να μην είναι άλλωστε. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και από σύμπτωση πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου στο πλευρό του Μάνου Κατράκη και διακρίθηκε σε ρόλους jean premier. Πρωταγωνίστησε σε κοινωνικά δράματα, όπως η “Οργή”, ο “Κατήφορος” και το “Ορατότης Μηδέν”. Σταθμός στην προσωπική του ζωή ήταν η Μαριάννα Λάτση. Περιγράφοντας την πρώτη φορά που την είδε ο ίδιος είχε πει: “Κάνω έτσι και παγώνω. Ξαφνικά βλέπω ένα πλάσμα να ανεβαίνει τις κερκίδες και αυτό ήταν”.
pol
Paul Newman
Ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ απόκτησε έξι παιδιά (από δύο γάμους) και έμεινε πιστός στη δεύτερη γυναίκα του λέγοντας σε όσους τον ρωτούσαν “πώς τα καταφέρνει” ότι: “γιατί να πάω για χάμπουργκερ, ενώ έχω μπριζόλα στο σπίτι;”. Ο Paul Newman θα μπορούσε να είχε όποια γυναίκα ήθελε, το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να την κοιτάζει με αυτά τα βαθιά γαλάζια μάτια του. Κύριος, πολυβραβευμένος, ραλίστας, φιλάνθρωπος, καλός πατέρας, κούκλος και πιστός. Επειδή ρωτήσατε.
patrick-swayze-thumb-large
Patrick Swayze
Μετά το “Dirty Dancing” πολλές γυναίκες νομίσαμε ότι ο έρωτας μπορεί να σε κάνει να τρελαθείς, αλλά και να χορέψεις μπροστά σε κοινό με τεράστια επιτυχία. Μετά τον “Αόρατο Εραστή”, ήμασταν πλέον σίγουρες ότι ο αγνός έρωτας μπορεί να ζήσει για πάντα. Ο Patric Swayze είναι υπεύθυνος για όλα αυτά. Θαύμα ήταν και ο τρόπος που εργαζόταν, ενώ έκανε θεραπείες για τον καρκίνο.
son
Sean Connery
Οι άντρες οφείλουν στον Σερ Σον Κόνερι τον James Bond. Οι γυναίκες την πατρική φιγούρα που χρειάζονται να έχουν πάντα ως το πρότυπο του ιδανικού άντρα, εκτός κι αν έχετε κι άλλη εξήγηση για τον τίτλο από το “People” ως “Sexiest Man Alive” λίγο πριν κλείσει τα 60. Είναι η βαριά βαθιά φωνή και θεατρική προφορά του; Τα πολλά βραβεία του; Μην είναι ότι δείχνει καθαρός και ειλικρινής; Σοφός και fit; Ότι είναι ψηλός και επιβλητικός, ίσως;
andreaw
Ανδρέας Μπάρκουλης
Αν υπάρχει μία ατάκα που έχει γράψει ιστορία αυτή δεν είναι άλλη από το ”Κορίτσια ο Μπάρκουλης”. Έτρεχαν τα κορίτσια να προλάβουν τον Ανδρέα. Ένα βλέμμα του ήταν αρκετό για να τρελαθούν. Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 24 Ιουλίου του 1936. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1956 και στον κινηματογράφο το 1957, στην ταινία ‘Μαρία η Πενταγιώτισσα’. Σύντομα, αναγνωρίστηκε ως ο πιο δημοφιλής πρωταγωνιστής του Ελληνικού Κινηματογράφου, πρωταγωνιστώντας και συμμετέχοντας σε περισσότερες από 110 ταινίες.
alain_delon_byn_473_355
Alain Delon
Ο Αlain Delon πρέπει να είναι από εκείνους τους άντρες που δεν θα ήθελαν να τον δεις ποτέ χάλια, θα αναζητούσε αναπτήρα να σου ανάψει το τσιγάρο, αν δεν κάπνιζε, κι ενώ θα σου έδινε την εντύπωση ότι δεν μπορείς να μπεις με τίποτα στην μποέμ ζωή του, ταυτόχρονα θα ήξερες ότι θα μπορούσες να είσαι η μοναδική του αγάπη. Αν σε έλεγαν και Ρόμι Σνάιντερ, αυτό θα ήταν σίγουρο.
ritsard
Richard Gere
Πόσες και πόσες γυναίκες υπήρξαν κολλημένες μαζί του επί εποχές που υποδυόταν πλούσιο γόη στο “Pretty Woman”; Πόσες ακόμη τον ερωτεύτηκαν μετά τις ερωτικές σκηνές και την εφαρμοστή του στολή στο “An Officer And A Gentleman”; Ο Sexiest Man Alive 1999, σύμφωνα με το People, ήταν κάποτε μια από τις μεγαλύτερες γυναικείες φαντασιώσεις που γέννησε το Hollywood. Μια θέση λοιπόν στη λίστα μας, δική του.
miki

Mickey Rourke
Επί εποχές 80′s, ο Mickey Rourke έκανε τις γυναίκες να λιώνουν. Και μπορεί πλέον ο χρόνος, το botox και οι αποτυχημένες πλαστικές να οδήγησαν στην πλήρη μετάλλαξή του, όμως το σκίρτημα που μας πιάνει ακόμα όταν τον βλέπουμε να ενσαρκώνει με απόλυτη φυσικότητα τον ρόλο του αρσενικού στο “9μιση βδομάδες”, δεν το αντικαθιστά καμία νεότερη ταινία του είδους της.
mpanteras
Antonio Banderas
53 ετών και ακόμα ο Antonio Banderas θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους άνδρες που έχει δει η showbiz. Ισπανός, με ύφος macho, ο Antonio εδώ και 17 χρόνια είναι παντρεμένος με την κατά τρία χρόνια μεγαλύτερή του, Melanie Griffith η οποία “χτύπησε” τατουάζ με το όνομά του. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Stella Banderas. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ταινίες, έχει παίξει στο θέατρο και έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες με τις δύο από αυτές να βραβεύονται. Είναι οπαδός της ομάδας Μάλαγα, περιοχή από όπου και κατάγεται.
klounei
George Clooney
Προέβαλε κανείς αντίρρηση για αυτή την υποψηφιότητα; Μόνο σε πρόβλημα όρασης μπορεί να αποδοθεί η πιθανότητα να μην αρέσει σε κάποια. Γεννημένος το 1961 ο Clooney είναι σαν το παλιό καλό κρασί, όσο μεγαλώνει γίνεται και καλύτερος. Έχει κερδίσει τρία Βραβεία Χρυσής Σφαίρας και δύο Όσκαρ. Είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει προταθεί σε έξι διαφορετικές κατηγορίες Όσκαρ.

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου