"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Νίκος Παπάζογλου, ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Γλυφάδας της Νέας Δημοκρατίας

Εκατοντάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα προσήλθαν το Σάββατο 16/11 για να εκλέξουν νέο Πρόεδρο και μέλη της ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

ο νέος πρόεδρος της Τ.Ο Ν.Δ Γλυφάδας κ. Νίκος Παπάζογλου, ο επικεφαλής της παράταξης "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" κ. Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Πέτρος Δουδέσης από την ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας.

 Το εκλογικό τους δικαίωμα, στη Γλυφάδα, άσκησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Παπανικολάου, η πρώην υπουργός κα.Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο βουλευτής  κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Δ.Ακρίβος και Ι.Τζούβελης κ.α

 Φωτεινή Ιατρού πρώτη στις προτιμήσεις με 178 σταυρούς

 Δημήτρης Ακρίβος Δημοτικός Σύμβουλος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"

Νέος Πρόεδρος ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ της Ν.Δ εκλέχτηκε ο κ.Νίκος Παπάζογλου με διαφορά 20 ψήφων απο τον κ.Παναγιώτη Σκαλτσά. Ενώ οι κυρίες Φωτεινή Ιατρού, Μαρία Παπάζογλου και Θάλεια Ζωγράφου κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις στην εκλογή των μελών της Τ.Ο Ν.Δ .
 Μαρία Παπάζογλου εκλέχτηκε δεύτερη με 146 σταυρούς

 Νίκος Παπάζογλου, ο νεός πρόεδρος της Τ.Ο Ν.Δ Γλυφάδας με τον Παναγιώτη Σκαλτσά δεύτερο στις προτιμήσεις των Νεοδημοκρατών της Γλυφάδας.



















 

 Εκλέγονται οι πρώτοι 9, μαζί με τον Πρόεδρο κ.Νίκο Παπάζογλου και το κ.Παναγιώτη Σκαλτσά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου