"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

'ΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ!' κ.Δήμαρχε Γλυφάδας δεν σας είδαμε να μαζεύεται κανά σκουπιδάκι απο τις παραλίες, απο φωτογραφίες όμως ?? μια χαρά!!

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ήταν εξαιρετική η πρωτοβουλία της κ.Άντζελας Καρατσιώλη (δημοτική σύμβουλος 'ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ') για την δράση

 'ΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ!' 

Με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, του Συλλόγου Προστασίας Ζώων και Περιβάλλοντος Ν. Αττικής, Δασοπροστασία – Πυρόσβεση Γλυφάδας «Δικαίωμα Ζωής, του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» καθώς και της Μ.Κ.Ο. «Υδροναύτες» κατάφερε να μας ενώσει γιατί ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

 Το σημαντικότερο σε αυτή την Δράση ήταν η ευαισθητοποίηση των ΝΕΩΝ παιδιών γιατί όταν μαζεύουν επί 3 ώρες σκουπίδια από την παραλία φυσικό είναι να μην ξαναπετάξουνε.


Δεν μας έκανε καλή εντύπωση ότι ο Δήμαρχος κ.Κόκκορης έτρεχε σε όλες τις παραλίες της Γλυφάδας συντροφιά με τον επίσημο φωτογράφο του Δήμου για να φωτογραφηθεί χωρίς να τον δούμε να βάλει τα ειδικά γάντια και να μαζέψει κανά  σκουπιδάκι!!!!
και μόλις τέλειωσαν οι απαραίτητες φωτογραφίες δεν τον ξαναείδαμε!!


αντίθετα μικρό ατύχημα,κόπηκε στο χέρι, απο γυαλί που μάζεψε, είχε η κ.Μαριάννα Κιρκιλίτση (δημοτική σύμβουλος 'ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ')

Άννυ Καυκά, Μαριάννα Κιρκιλίτση,Ινώ Ζαχαροπούλου με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Γλυφάδας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη.


Στέλιος Θεοδοσόπουλος απο τους

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΩΗΣ

και δημοτικός σύμβουλος 'ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'

 

 

 

 

Πολύ καλή η πρωτοβουλία της κ.Μαρίας Βουγιουκλή (δημοτική σύμβουλος 'ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ') να δώσει διπλώματα Συμμετοχής στους μικρούς μας ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

 

 

Νίκος Κιούσης απο τον  'Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ!!!

 

4 σχόλια:

  1. OLOKLIROS!!! DIMARCHOS NA MAZEVEI SKOUPIDIA.. POLLA ZHTATE...AFTA EINAI GIA TON LAO...DEN EINAI GIA TOPIKOUS ARCHONTES ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν μιλά σοβαρά ή αν ειρωνεύεται ο κ.Ανώνυμος, αλλά κανένας δημότης δεν ψήφισε δήμαρχο για να μαζεύει τα χαρτάκια από την παραλία. Για τον εκάστοτε δήμαρχο οι απαιτήσεις του κόσμου είναι πολυ πιο σοβαρές. Μια εικόνα σαν αυτή που περιγράφετε, δηλαδή των δήμαρχο να μαζεύει σκουπιδάκια σε μια σακούλα, θα μου έκανε αλγεινή εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τέτοιες Δράσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ο επικεφαλής της διοργάνωσης δίνει το καλό παράδειγμα!!!! σε αντίστοιχες δράσεις ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει σκύψει να μαζέψει σκουπιδάκι ή να φυτέψει δέντρο!!! Πολύ καλή η χθεσινή δράση πολύ κάκή εντύπωση ο Δήμαρχος που έτρεχε με τον φωτογράφο αλλά 'Μπρατσέτα' και μετά απλά έφυγε!!!
    Αλεξάνδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τον κυριο βρανα.καθε ανθρωπος στη θεση του και στη δουλεια του.ο εκαστοτε επικεφαλης,ειτε αυτο ειναι επιχειρηση,ειτε αρχη,εχει αρμοδιοτητες πολυ πιο σοβαρες να επιλυσει και να ασχοληθει.δεν ειναι ο καθενας για ολες τις δουλειες και απο την αλλη προτιμω εναν δημαρχο που να ασχολειτε και να βγαζει δουλεια σε πιο σοβαρα θεματα και να αναθετει σε αρμοδιους θεματα οπως καθαριοτητα κλπ,παρα εναν υποκριτη δημαρχο που δηθεν συμμετεχει.με την ιδια λογικη θα επρεπε να βγαινει και να μαζευει σκουπιδια οταν απεργουν τα απορρηματοφορα...μην τρελαθουμε εντελως...δημαρχος ειναι ο ανθρωπος και στο φιναλε ας του δωσουμε το χρονο του να αποδειξει σε αλλο επιπεδο αν θα κανει δουλεια για τη γλυφαδα μας και τοτε κρινουμε και μιλαμε.ας ξεφυγουμε λιγο απο το ¨η ελλαδα τρωει τα παιδια της" ευχαριστω που με ακουσατε...δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή