"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ποιοι είναι οι... master chefs των μεγάλων club της παραλιακής;

Τα club restaurants της παραλιακής, εκτός από τη διασκέδασή μας, φιλοδοξούν για άλλη μια χρονιά να μας κερδίσουν και με το φαγητό τους!

ΑΚΡΩΤΗΡΙ-BOUTIQUE
Ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας που διέπρεψε στο Βaraonda το χειμώνα, κατεβαίνει νότια με το επιτελείο του, για δημιουργίες υψηλής μεσογειακής γαστρονομίας (€50-60), ενώ διατίθεται και sushi bar. Τα τραπέζια που είναι κοντά στο έξω δεξιά bar συνδυάζουν θέα στο club, έχοντας τα δυνατά ηχεία σε... απόσταση ασφαλείας. Προτίμησέ τα. Σημ.: Το εστιατόριο ανοίγει από τις 21:00.
INFO: Καθημερινά, εκτός Δευτέρας. (Βασ. Γεωργίου 5, Αγ. Κοσμάς,τηλ. 210 9859147)

B.E.D @ BaluxΦΑΓΗΤΟ: To περσινό Kiku αντικαταστάθηκε από το Meat Square. Επομένως τα minimal maki τα ξεχνάς, αφού έγιναν σταβλίσιες-μαμούθ και φιλέτα-υπερπαραγωγή με την εγγύηση της γνωστής αλυσίδας (τιμή: €35-50/άτομο).
INFO: Ανοιχτά Τετ.-Σάβ. (Βασ. Κων/νου 58 Β, Αστέρας Γλυφάδας, τηλ.210 8941620)

SEA 'N' CITYΦΑΓΗΤΟ: Μεσογειακές γεύσεις με ελληνοκεντρική προσέγγιση διά χειρός Μεντζέλου Δροσόπουλου (τιμή: €30/άτομο).
INFO: Καθημερινά από τις 09:00. (Λ. Καραμανλή 14, Βούλα, τηλ. 210 8959645)

AKANTHUSΦΑΓΗΤΟ: Αν και μέχρι στιγμής το μενού ήταν αρκετά ικανοποιητικό και προσιτό σε τιμές (€25-30), με ποικιλία σε ψαρομεζέδες αλλά και κυρίως πιάτα από τη μεσογειακή παλέτα, η άφιξη του «Παπαϊωάννου» θα ανεβάσει τον πήχη και θα συγκεντρώσει πολλούς καλοφαγάδες των νοτίων, κι όχι μόνο (€40-50).
INFO: Ανοιχτά Πέμ.-Κυρ. (Λ. Ποσειδώνος 58Β, Αστέρας Γλυφάδας, τηλ. 210 8941620)

http://www.athensmagazine.gr/portal/restaurants/articles/2037 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου