"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Πανευρωπαϊκό το σημερινό ραντεβού των Αγανακτισμένων, Θεόδωρος Πάγκαλος: «Μόδα των τεχνολογιών οι “Αγανακτισμένοι”»


Απόψε δίνουν εκ νέου ραντεβού οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα. Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα κινητοποιήσεων οι διαδηλωτές κλιμακώνουν τη δράση τους και ζητούν από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να ενωθούν στα δύσκολα.
Η πανευρωπαϊκή συνάντηση έχει προγραμματιστεί όπως κάθε μέρα στις 18:00 το απόγευμα και αναμένεται να είναι η μαζικότερη όλων. Στην σελίδα «EUROPEAN REVOLUTION-- 29TH MAY--ALL CITIES OF EUROPE»  στο Facebook, η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη.


 «Δεν είμαστε προϊόντα στα χέρια πολιτικών και τραπεζών. Απαιτούμε τώρα πραγματική δημοκρατία. Ενωθείτε μαζί μας, όποια κι αν είναι τα πολιτικά σας πιστεύω για να ακουστούμε όλοι με μια φωνή», αναφέρεται σε μήνυμα στο διαδίκτυο. Στην ειρηνική διαμαρτυρία συμμετέχουν 26 χώρες και 100 πόλεις.

Αμείωτος παραμένει μετά από τέσσερις ημέρες ο αριθμός των Ελλήνων διαδηλωτών, αρκετοί από τους οποίους με σλίπινγκ μπαγκ και σκηνές διανυκτέρευσαν χθες στην πλατεία Συντάγματος.

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Μόδα των τεχνολογιών οι “Αγανακτισμένοι”»

Αίσθηση πάντως προκαλεί η τοποθέτηση του Θεόδωρου Πάγκαλου σε συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής, καθώς χαρακτηρίζει τις συγκεντρώσεις «μόδα των τεχνολογιών» και «ανώδυνη εκτόνωση» που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστηρίζει ακόμη πως η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του facebook. Με ειρωνικά συνθήματα εις βάρος του απαντούν οι διαδηλωτές.
http://www.stifora.gr/article.php?id=40434 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου