"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

"Ελλάδα, μια χώρα προς πώληση" ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Το ΟΑΚΑ, το Αχίλλειο και το Σπήλαιο του Δυρού.

 Δημοσίευμα της πολιτικής εφημερίδας της Ισπανίας "La vanguardia" αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση προσανατολίζεται στην πώληση, μεταξύ άλλων, του Αχιλλείου προκειμένου να καλύψει μέρος του χρέους.

Το ΟΑΚΑ, το Αχίλλειο και το Σπήλαιο του Δυρού.
Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο "Ελλάδα, μια χώρα προς πώληση" και σε αυτό τονίζονται τα εξής: "Τι πωλείται; Ούτε ο Παρθενώνας, ούτε η Νάξος αν και στην Αθήνα δεν αποκλείουν τίποτα. Σε τιμή ευκαιρίας πωλούνται μεταξύ άλλων τα Ολυμπιακά Ακίνητα ή αλλιώς όλες οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ακόμα και το Ολυμπιακό Στάδιο με την περίφημη στέγη του Καλατράβα είναι προς πώληση".

Στην λίστα της εφημερίδας με τα προς πώληση ακίνητα βρίσκονται το Αχίλλειον στην Κέρκυρα, τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο Δημόσιο, το Πρασονήσι στην Ρόδο, κι η περιοχή του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.Και το δημοσίευμα συνεχίζει: «Θα βγουν δεκάδες μαρίνες προς πώληση και αν ο επενδυτής ενδιαφέρεται για υπόγειες αναπτύξεις, ακόμα και το Σπήλαιο του Δυρού με τους διάσημους σταλακτίτες μπορεί να μπει στο πακέτο».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου