"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

κ.Κόκκορη ΕΜΕΙΣ ΕΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!! "Μαζί με το Μιλτιάδη για τη Γλυφάδα" εσείς που είστε?? με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!!

Μάταια προσπαθούν κύκλοι και ιστότοποι φιλικά προσκείμενοι στον  κ. Κόκκορη να καλλιεργήσουν την ιδέα ότι η παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»  έχει πρόβλημα συνοχής και συσπείρωσης και ότι δήθεν  αμφισβητείται ο επικεφαλής Βαρβιτσιώτης!!! Δυστυχώς για αυτούς ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ και όπως προεκλογικά η ΛΑΣΠΗ που ρίχνανε έπεσε στο κενό έτσι ακριβώς θα γίνει και τώρα.

Την ίδια στιγμή που δημοσίευαν φανταστικά σενάρια περί δήθεν αποχώρησης βασικού στελέχους της παράταξης με μεγάλη αποδοχή και έργο στη Γλυφάδα, και στράτευσής του με άλλη πολιτική δύναμη, τόσο το συγκεκριμένο στέλεχος, όσο και αρκετοί άλλοι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» ήταν μαζί με το Μιλτιάδη για να ευχηθούν χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο Αλεξίου επίσης υποψήφιο και βασικό στέλεχος της παράταξης!
Σε άριστη ατμόσφαιρα συζητούσαν και σχεδίαζαν όλοι μαζί την οργάνωση των ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η παράταξη ‘ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’ στην Άνω Γλυφάδα!!!!
Νίκος Λεβετσοβίτης, Μαριάννα Κιρκιλίτση (δημ.Σύμβουλος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ",Κωνσταντίνος Αλεξίου, Ζαχαρούλα (Ρένια) Παπαγεωργίου (υπ.δημ.Σύμβουλος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
Και επειδή εμείς δεν λέμε μόνο λόγια δημοσιεύουμε και φωτογραφίες από την εορταστική βραδιά !!
Λένα Μεταλληνού (υπ.Δημ.Συμβουλος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Δυναμικό παρών και η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας με την Γραμματέα της Κατερίνα Καραβιώτη μαζί με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Τώρα όσο αναφορά κάποιες  μεταπηδήσεις σε άλλη παράταξη αναμενόμενο γιατί οι εν λόγο κύριοι είναι γνωστοί για τις μετακινήσεις τους από παράταξη σε παράταξη χρόνια τώρα!!! Ανάλογα με το που φυσά ο άνεμος!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΜΑΤΑΙΑ  προσπαθεί  ο  κύκλος του Δημάρχου να καλύψει τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ  και την πλήρη αδυναμία του να αγωνιστεί για τα πολύ σοβαρά προβλήματα  που αντιμετωπίζει η Γλυφάδα με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στο κόκκινο και την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . Να μη πούμε για τις άθλιες ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ και τον διπλασιασμό των μισθών του ΓΚΟΛΦ(ήδη ζημιογόνα εταιρεία) . Να μη πούμε για τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του κ.ΚΟΚΚΟΡΗ!!! και ΠΡΟΣΟΧΗ Γλυφαδιώτες απαγορεύετε να πεθάνετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!!!
Νίκος Λεβετσοβίτης, Κωνσταντίνος Αλεξίου (υπ.Δημ.Σύμβουλοι "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

1 σχόλιο:

  1. και εμείς είμαστε πάντα κοντά σας..απλά επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε να ερχόμαστε στα δημοτικά συμβούλια και να συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια της παράταξης "Μαζί για την Γλυφάδα" για να καθαρίσει ο Δήμος από παρασιτικά στοιχεία δεν μπορούμε και δεν πρέπει να εκφραστούμε όπως θέλουμε..είναι προτιμότερο να κρατάει κανείς πιο μετριοπαθή στάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή