"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

  Το 10 το καλό που ψάχνει ο Νίκος Γκουλής δεν βρέθηκε στο πρόσωπο των δυο Kροατών ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν την τελευταία εβδομάδα στην ομάδα με αποτέλεσμα οι δυο κοινοτικοί να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.
Την Δευτέρα όμως αναμένεται να φτάσει στα Γρεβενά, όπου θα βρίσκεται η Γλυφαδιώτικη αποστολή, 24χρονος Βραζιλιάνος κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου που έχει αγωνιστεί στην Φλουμινέσε στην θέση του κεντρικού χαφ. Από ότι λένε οι πληροφορίες ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος με μεγάλη τεχνική κατάρτιση και πολλά γκολ στο ενεργητικό του.

Η άφιξη του Βραζιλιάνου χαφ οφείλεται στις γνωριμίες και επαφές που έχει ο πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Γιώργος Καλογερόπουλος με την "χώρα του καφέ".
Κατά τα άλλα οι προπονήσεις συνεχίζονται σε κανονικούς ρυθμούς με τον Νίκο Γκουλή να φαίνεται ικανοποιημένος από την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του ενώ υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου της ομάδας κυρίου Γιάννη Κωτσή και του γυμναστή μας κύριου Γιάννη Ιωάννου οι αθλητές πέρασαν τα εργομετρικά τους.
Η ομάδα θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις την Παρασκευή και πρωινή προπόνηση το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στα Γρεβενά όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 14-8-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου