"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Διαμαρτυρία των παρατάξεων Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Γλυφάδας «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και "Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας" για την σύγκλιση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου

Γλυφαδα 17-8-2011

Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας
Κ.Αννα Σάκκου


Οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δημοτικών Κινήσεων
1.     Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Γλυφάδας   «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
2.     Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας


Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας γιατί προχωρήσατε στη Σύγκλιση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με προ 24ωρου ειδοποίηση (ο κ. Α. Ταστάνης δεν ειδοποιήθηκε καθόλου) , ενώ γνωρίζετε ότι απουσιάζουμε εκτός Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παρευρεθούμε και να εκφράσουμε τις απόψεις μας για ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της πόλης μας.
Η ενέργειά σας αυτή έρχεται σκόπιμα εκ των υστέρων για να καλύψει τα τετελεσμένα που προσπαθείτε να δημιουργήσετε Αυγουστιάτικα ως Δημοτική Αρχή και χωρίς να ενημερώσετε κανέναν σε βάρος του βουνού , με τη δικαιολογία ότι θέλετε να λύσετε το υπαρκτό αυτό πρόβλημα, όταν μόλις πρόσφατα , στις 25/7/2011  στη Συνεδρίαση του Σώματος , το μόνο που σας ένοιαζε ήταν η προσφυγή κατά του Προεδρικού Διατάγματος για ένταξη των αυθαιρέτων στο Σχέδιο Πόλης.. Μάλιστα ο κ. Δήμαρχος  δήλωσε χθες ψευδώς στα κανάλια ότι η απόφαση αυτή ήταν ομόφωνη.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Γλυφαδιώτικο Λαό σας καλούμε να αναβάλετε αυτή τη Συνεδρίαση ,ώστε να προετοιμαστεί σοβαρά για ουσιαστικό διάλογο και προτάσεις για να αποκτήσει επιτέλους η πόλη Νεκροταφείο.
Το πρόβλημα διαρκεί εδώ και δεκαετίες και δεν είναι δυνατόν να επηρεάζεται από την πάροδο μόνο λίγων ημερών .
Ελπίζουμε έστω και την τελευταία  στιγμή να επικρατήσει  η λογική


Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Γλυφάδας «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου