"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Δελτίο Τύπου "Μαζί για τη Γλυφάδα" για την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου

Γλυφάδα, 17-08-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



«Προσχηματική η σύγκληση του εκτάκτου δημοτικού συμβουλίου»

Η παράταξη «Μαζί για τη Γλυφάδα» δεν συμμετέχει  στη σημερινή προσχηματική σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου. Προσχηματική διότι η  δημοτική αρχή του κ. Κόκκορη αποφάσισε σήμερα εκ των υστέρων να καλέσει τις παρατάξεις να τοποθετηθούν σε τετελεσμένα που δημιούργησε ο ίδιος με τις αυθαίρετες πράξεις του.

Το ζήτημα της χωροθέτησης και δημιουργίας νέου νεκροταφείου που αποτελεί επείγουσα και ζωτική ανάγκη της πόλης μας δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με τις αυθαιρεσίες της δημοτικής αρχής και ένα αναρμόδιο πλέον δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική αρχή οφείλει να έλθει σε άμεση συνεννόηση με την κυβέρνηση για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και το δημοτικό συμβούλιο να τοποθετηθεί αναφορικά με την βιωσιμότητα και τη λειτουργικότητα της όποιας πρότασης τελικά κατατεθεί.

Τέλος συντασσόμαστε πλήρως με την άποψη των παρατάξεων «Ανοικτών Οριζόντων» και «Λαϊκής Συσπείρωσης Γλυφάδας» να αναβληθεί αυτή τη Συνεδρίαση ώστε να υπάρξει προετοιμασία  να γίνει εκτενής και σοβαρός διάλογος γύρω από το φλέγον ζήτημα της πόλης δηλαδή το πώς θα αποκτήσει επιτέλους η πόλη Νεκροταφείο.

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΧΤΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΗΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΦΙΛΕΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή