"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Το 'Ευχαριστώ' του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που αναρτήθηκε στο διαδύκτιο πριν λίγη ώρα.

Ένα μεγάλο μπράβο στους Πυροσβέστες, στους Εθελοντές Πυροσβέστες και σε ΟΛΟΥΣ όσους βοήθησαν χθες βράδυ στην κατάσβεση της φωτιάς στην Άνω Γλυφάδα, όλοι οι Γλυφαδιώτες τους ευχαριστούμε που με θάρρος και πείσμα πάλεψαν όλη νύχτα με τις φλόγες και απέτρεψαν τα χειρότερα για την πόλη μας.

2 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΣΤΕ,ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ,ΤΕΣΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΔΡΑΣΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΜΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σου θυμίσω φίλε ότι στους εθελοντες πυροσβέστες Γλυφάδας,που παλευαν ολη νύχτα,επικεφαλής είναι Δημοτικός σύμβουλος του κ.Βαρβιτσιώτη.Δεν είδαμε κανένα εθελοντη απο τους υποστηρικτές του κύριου Κόκκορη. Αντίθετα ο Δήμαρχος Κόκκορης γυρνούσε στους δρόμους και όχι στο βουνό με μια τεράστια μαυρη mercedes C ατσαλάκωτος για να τον βλέπουν!!!!! το ίδιο ακριβώς ειχε κάνει και με τον καθαρισμό των παραλιών της Γλυφάδας, το θέαμα ήταν ντροπιαστικό!!! πήγαινε απο παραλία σε παραλία μαζί με τον φωτογράφο του, τον κ.Γεωργούλα και τον συνεργάτη της ΤΣΟΥΧΤΡΑΣ κ.Τσιόλη και βγάζανε φωτογραφίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή