"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

'Αξιος της μοίρας του ο Δήμαρχος μας.


Η φωτογραφία είναι απο τη χθεσινή συγκεντρωση του Δημάρχου για το νεκροταφείο.

Αν με τόσα τηλέφωνα, τόσα sms, τόσες ντουντούκες, για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το νεκροταφείο, με την βοήθεια και της Μητρόπολης δεν καταφέρνεις να μαζέψεις ούτε πεντακόσιους, στον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο της Αττικής,τότε σε πήρανε χαμπάρι.... για το στημένο show.....και θα πρέπει να αρχίσεις σοβαρά να σκέφτεσαι τι δικαιολογίες θα δώσεις στις εμπλεκόμενες αρχές ώστε να μην πας στα ποινικά δικατήρια για τις ανδραγαθίες σου και τότε ας έρθει ο Μητροπολίτης να σε σώσει.

Του Τάκη Λαϊνά
O καλός μας Δήμαρχος ζήτησε τώρα την βοήθεια όλων για το Νεκροταφείο. Όλων των παρατάξεων, όλων των Γλυφαδιωτών. Άλλη μια υπεκφυγή. Και φυσικά πρέπει να του γυρίσουμε όλοι επιδεικτικά την πλάτη και να τον αφήσουμε ολομόναχο να τα βγάλει πέρα με τα αρμόδια Υπουργεία, τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τον Εισαγγελέα.

Οι λόγοι είναι απλοί, και σαφείς

Πρώτον: Δεν ενημέρωσε κανέναν για τις προθέσεις του πριν παρανομήσει.

Δεύτερον : Δεν συζήτησε ποτέ το θέμα του νεκροταφείου, ούτε φανερά στο δημοτικό Συμβούλιο, ούτε στο παρασκήνιο με κανέναν. Πλήν του Σεβασμιώτατου.

Τρίτον: Όπως όλα δείχνουν δεν συζήτησε ποτέ το θέμα ( από την αρχή της θητείας του με την Συντεταγμένη Πολιτεία. Όπως φάνηκε από τις εξελίξεις η Πολιτεία προσπάθησε και βρήκε λύση προσωρινή, μέχρι να βρεθεί μόνιμη.

Τέταρτον: Μέχρι πρόσφατα ούτε καν είχε αγγίξει το πρόβλημα. Ούτε καν είχε σκεφτεί να κινητοποιήσει τον κόσμο για το πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα της Γλυφλαδας. Το έκανε μόλις χθες, αφού βρέθηκε κατηγορούμενος απειλούμενους με ποινική δίωξη.

Πέμπτον: Αυτό είναι το πιο βασικό. Ο δήμαρχος παρανόμησε κατάφωρα. Καλεί τους υπόλοιπους να συναινέσουν σε μία παρανομία. Να τον δικαιώσουν έμμεσα. Να του συμπαρασταθούν προσχηματικά με την υπεκφυγή ότι τάχα θα βοηθήσουν στην λύση του προβλήματος αν είναι παρατάξεις και πολίτες ενωμένοι.

Μόνο που άργησε οκτώ ολόκληρους μήνες. Αλλά δεν άργησε καθόλου, να συγκαλέσει ετεροχρονισμένο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις τα βρήκε σκούρα, χωρίς καν να έχει την ευαισθησία να περιμένει δυο τρεις μέρες να γυρίσουν και άλλες παρατάξεις εκτάκτως να συζητηθεί το θέμα παρ΄ότι του ζήτησαν. Γιατί έτρεχε και δεν έφθανε μόλις ξεσκεπάστηκαν οι ιδιοτελείς προθέσεις του, δηλαδή να αγνοήσει τους πάντες και τα πάντα ώστε να «μαρτυροποιηθεί», με τις ευλογίες του Μητροπολίτη.

Μόνο που δεν έλαβε υπόψη του πως βρισκόμαστε στο 2011, σε μία συντεταγμένη αστική δημοκρατία ( με τα χίλια όσα κουσούρια της αλλά αυτή έχουμε και αυτήν υπηρετούμε, πολίτες και δημόσιοι λειτουργοί, εκλεγμένοι και μη) την οποία με τις πράξεις του ακύρωσε βάναυσα παρά τον όρκο που έδωσε να τηρεί τους νόμους και την τάξη.

Αυτά και μόνο αρκούν.

Δυστυχώς γι αυτόν δεν υπάρχει πρότερος αποδεκτός βίος Χρηστής Διοίκησης, αν λάβουμε υπόψη το Μηνημόνιο Συνδιοίκησης, τις τοποθετήσεις ημετέρων αρεστών, τις συναναστροφές του με γκαιμπελίσκους της κακιάς ώρας και αρκετά άλλα.
Είναι λοιπόν άξιος της μοίρας του.

5 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΡΕ,ΕΓΩ ΠΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΧΘΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8.30 ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ euro2004 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε εχεις προβλημα κοιτα τη μυωπια σου, υπαρχουν φωτογραφιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και φιλε φαντασου αυγουστο μηνα τελη καλοκαιριου σε μια μισοαδεια αθηνα...γινεται μεγαλη κινητοποιηση και αποφερει καρπουσ αφου εχει αναλογη στηριξη απο το κοσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mazepse lao,ntaxei logiko nekrotafeio ekanan..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια αυτος που τη τραβηξε παρκισον ειχε?η τσατιστικε γιατι δεν ηθελε να παει κανεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή