"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Και τώρα κύριε Κόκκορη; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Μαζί με το παράνομο νεκροταφείο σας!!! έγινε νεκροταφείο δένδρων και όλο το βουνό μας!!!


Και τώρα κύριε Κόκκορη πως θα πείσετε ότι το παράνομο νεκροταφείο που στήσατε στον Υμηττό αυθαιρετώντας, δεν άνοιξε την όρεξη των καταπατητών;  
Πώς θα πείσετε ότι η φωτιά δεν είναι έργο εμπρηστών που είπαν αφού ο δήμαρχός μας αυθαιρετεί και παρανομεί μπορούμε και μεις να κάνουμε το ίδιο;

Αν σας ενδιαφέρει κύριε Κόκκορη, σας πληροφορούμε ότι σχολιάζεστε πολύ αρνητικά  τόσο εσείς όσο και οι ενέργειές σας απ' όλους αυτούς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο μέτωπο της φωτιάς.

1 σχόλιο:

  1. Όλη η ηλιθιότης του δήμου Γλυφάδας βρίσκεται συμπυκνωμένη σ' αυτό το σχόλιο. Τι σχέση έχει βρε ανόητε η παράνομη ενέργεια του Κόκκορη με τη φωτιά που άναψαν οι οικοπεδοφάγοι; Που ανάθεμα κι αν γνώριζες τι σημαίνει αυτός ο όρος. Εχεις τέτοια τύφλωση που τα κάνεις όλα ίσωμα. Δηλαδή, αν ο Κόκκορης δεν έστηνε παράνομα το "νεκροταφείο" η φωτιά δέν θα έμπαινε. Κύριε των Δυνάμεων κάνε κάτι για να σωθώ από τη βλακεία των ανθρώπων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή