"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚαθαρίΖΟΥΜΕ τον Υμηττό 'ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ' Σάββατο 10/09

  Tο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. ο Σύλλογος «Ώρα για Δράση» οργανώνει εθελοντικό καθαρισμό στον Υμηττό. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα όρια των δήμων Γλυφάδας και Αργυρούπολης, δίπλα από το «Νταμάρι του Βλάχου».
Στόχος, αυτής της δράσης είναι η απομάκρυνση κάθε λογής απορριμμάτων από την ευρύτερη περιοχή και η φροντίδα της αναδασωμένης έκτασης. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το συγκεκριμένο τμήμα ακέραιο, καθώς αποτελεί ένα από τα λίγα κομμάτια πρασίνου του νοτίου Υμηττού.
Για το λόγο αυτό, είναι ιδιαίτερα αναγκαία η παρουσία όλων των εθελοντών και των πολιτών, ιδίως μετά την πρόσφατη πυρκαγιά της Αιξωνής.
Η δράση αυτή γίνεται με την υποστήριξη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στα πλαίσια της καμπάνιας «Καθαρίζουμε την Ελλάδα».
Σημείο συνάντησης είναι η συμβολή των οδών Κύπρου και Αγίου Νεκταρίου και ώρα 10:00 πμ. Για όσους επιλέξουν τα Μ.Μ.Μ. : λεωφορειακές γραμμές Α4 (Ακαδημία -Κάτω Ηλιούπολη- Τερψιθέα), 154 (Στ. Άγιος Δημήτριος – Άνω Γλυφάδα – Πανόραμα Βούλας), Β1 (Πειραιάς – Άνω Γλυφάδα), Στάση Γεφυράκι.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.oragiadrasi.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 6989885658 (Βλασσόπουλος Χάρης) & 6986256573 (Δονάκη Έλενα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου