"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κλωτσιές και μπουνιές στο Liberty στη Γλυφάδα


Το κορίτσι που "γεμίζει" το θέμα μας φωτογραφικά δεν είναι ένα τυχαίο κορίτσι που βρήκαμε στο Internet και αλοιώσαμε τα χαρακτηριστικά του για τις ανάγκες της εικονογράφησης . Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια ενός σκηνικού που έλαβε χώρα, πριν μερικές νύχτες έξω απο το Liberty στη Γλυφάδα. Μάλλον για το θύμα πρόκειται που είδε ξαφνικά έναν απο το μαγαζί-τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας- να την κλωτσομπουνιάζει-ρήμα που χρησιμοποιείται κατα κόρον είς τη νύχτα και ανήκει στην Ελληνική argo-χωρίς έλεος. Τι συνέβη; 

Το κορίτσι αυτό το εξόχως γοητευτικό για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα δούλευε στο παραπάνω στέκι. Όμως οι πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και η εμπλοκή του ονόματός της σε μια παρεξήγηση την έθεσαν εκτός ομάδας. Μέχρι εκεί λογικο το βρίσκω. Αυτό όμως απέχει παρασάγκας με την φραστική στην αρχή και δια χειρός επίθεση που δέχτηκε πρίν μερικές μέρες. Βγήκε λοιπόν μια βρώμα ότι το κορίτσι μετά την απομάκρυνή της απο το bar διάβρωνε τους πελάτες της, προτείνοντας άλλους χώρους διασκέδασης. Κάτι που αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων αναληθές και συκοφαντικό καθώς η ίδια βρισκόταν μέρα παρα μέρα στο Liberty παρά το τέλος της συνεργασίας τους. Η φήμη αυτή έφερε στα όριά του, τον έναν εκ των τριών μετόχων-μπορεί βεβαίως οι μέτοχοι να είναι περισσότεροι...λέμε τώρα-ο οποίος της διεμήνυσε πώς δε θέλει να την ξαναδεί στο μαγαζί του. Κάτι βεβαίως που απαγορεύεται δια νόμου.

Η πρωταγωνίστριά μας δεν έδωσε σημασία και προχθές που πήγε στο μαγαζί έζησε μια κόλαση. Ο τυπάκος την τράβηξε απο το χέρι έξω απο τον χώρο και αφού την στόλισε με γαλλικά την έσπρωξέ μπροστά σε πελάτες και συνεργάτες. Το κορίτσι αισθάνθηκε προσβεβλημένο καλεί την αστυνομία, όμως λίγο πρίν φτάσει το περιπολικό νιώθει το χέρι του τύπου πάνω στο μάγουλό της και κατόπιν να δέχεται κλωτσιές. Άνθρωποι του μαγαζιού έσπευσαν απέναντι στον προαύλιο χώρο του κλειστού της Γλυφάδας και τον τράβηξαν, ενώ λίγη ώρα μετά, μεταφέρθηκαν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί λοιπόν ο Αστυνόμος υπηρεσίας εξήγησε στην νεαρά ότι για την άσκηση μήνυσης απαιτούνται 100 ευρώ για το παράβολο, τα οποία και δεν είχε. Το θέμα ωστόσο δεν έμεινε εκεί. Έμαθα πώς δύο μέρες μετά το περιστατικό, το κορίτσι απευθύνθηκε σε κορυφαίο ποινικολόγο και συναντήθηκαν στο γραφείο του στο Κολωνάκι. Οι ίδιες πηγές μου ανέφεραν πώς εξασφάλισε και τρείς μάρτυρες που αναμενεται να καταθέσουν ενόρκως επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της.
Κι εσύ ρε μάγκα...ότι και να χει πεί...αν έχει πεί...Σηκώνεις χέρι σε γυναίκα; Ε Ντροπή!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου