"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης : Δεν υπάρχουν δυο μπλόκ στη ΝΔ!

 

«Υπάρχει μία γραμμή στη ΝΔ, που λέει ότι δεν μας ταιριάζει η ανιπολίτευση του καθολικού όχι» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ

Συνεχίζει να... προβληματίζει τη ΝΔ το ζήτημα της συναίνεσης με την κυβέρνηση, με τους βουλευτές να καταθέτουν καθημερινά τις ερμηνείες τους επι του θέματος. Σήμερα ήταν η σειρά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να πάρει θέση, τονίζοντας ότι το κόμμα του έχει συναινέσει σε πολλές απο τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ υποστήριξε ότι «η ΝΔ έχει συναινέσει σε πράγματα, έχουμε ψηφίσει το νομοθέτημα για την παιδεία και το νομοθέτημα για τα αυθαίρετα, έχουμε ασκήσει μια πολιτική που είναι δημιουργικής αντιπολίτευσης, έχουμε καταθέσει συνολικό πλαίσιο προτάσεων για την οικονομία, έχουμε ψηφίσει πολλές από τις μεταρρυθμίσεις που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση».
Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν  υπάρχει ένα μπλοκ μετριοπαθών και ένα μπλοκ σκληροπυρηνικών». «Υπάρχει μια γραμμή μιας ΝΔ που λέει ότι η αντιπολίτευση έτσι όπως την έκανε το ΠΑΣΟΚ που ήταν ένα καθολικό «όχι» σε ό,τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ δεν ταιριάζει στην εποχή», κατέληξε.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/248305/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου