"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Γλυφάδα, Χάνουν την ψυχραιμία τους τα εξαπτέρυγα του Κόκκορη

Σε ακόμη ένα δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας το γνωστό εξαπτέρυγο και συνδιοικητής του δήμου Στέλιος Λανδράκης ανέλαβε την αποδόμηση των επιχειρημάτων του κ. Βαρβιτσιώτη με ύβρεις και λοιπά κωμικοτραγικά σχόλια αναδεικνύοντας την πνευματική ένδειά του και εκθέτοντας τον σύμμαχό του, Κ. Κόκκορη.

 Η τοποθέτηση του κ. Βαρβιτσιώτη για το  νεκροταφείο της Γλυφάδας ένωσε τους Γλυφαδιώτες και παράλληλα κλόνισε το δίδυμο Λανδράκη – Κόκκορη κάνοντάς τους να χάσουν την ψυχραιμία τους και να αποκαλυφθούν ακόμη περισσότερο.
 Η τακτική τους βέβαια στα δημοτικά συμβούλια είναι πλέον γνωστή και ομολογουμένως βαρετή. Ο Στέλιος Λανδράκης με ύβρεις και οχετό συκοφαντκών και υβριστικών συνθημάτων προσπαθεί να σπιλώσει τον κ. Βαρβιτσιώτη ο οποίος με τις κρυστάλλινες απόψεις του και την εν γένει αξιοπρεπή στάση σε όλα τα δημοτικά συμβούλια θα λέγαμε ότι μάλλον φέρνει σε δύσκολη θέση τον δήμαρχο.

 Οι πληροφορίες που έχουμε μάλιστα λένε ότι η τακτική αυτή έχει ξενίσει πολλά στελέχη της παράταξης του Κόκκορη. Συγκεκριμένα λένε «δεν είναι δυνατόν ο Λανδράκης να κάνει τον εκπρόσωπο τύπου της παράταξης και να κρυβόμαστε πίσω από αυτά που λέει. Πλέον έχουμε σταματήσει να γελάμε με τις ασυναρτησίες  και τα υβριστικά του σχόλια».

Οι πολίτες της Γλυφάδας έχουν αρχίσει να διαπιστώνουν και στην πράξη ότι τα όσα είχαν συμφωνηθεί στο φερόμενο «Μνημόνιο Συνδιοίκησης» δεσμεύουν και εκθέτουν τον δήμαρχο σε ανίερη συμμαχία με τον Λανδράκη.
Ο δήμαρχος βέβαια μέχρι στιγμής απολαμβάνει τις αήθεις επιθέσεις του
Λανδράκη έχοντας πάντα εκ των υστέρων συναινετικό τόνο στις τοποθετήσεις του.
Ολο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί στα δημοτικά συμβούλια επαληθεύει τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης περί ύπαρξης μνημονίου διανομής του Δήμου σε συγκεκριμένες οικογένειες.

Το πολιτικό μέλλον όμως των Εξαπτέρυγων και της εν γένει συμμαχίας του Κόκκορη είναι προδιαγεγραμμένο: Για πάντα πολιτικά στιγματισμένοι απέναντι στους πολίτες της Γλυφάδας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου