"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Καμπάνια αλόγιστης σπατάλης απο τον κ.Κόκκορη με Δημοτικά χρήματα! για το παράνομο νεκροταφείο

Επικοινωνιακή
εκστρατεία
αλόγιστης
 σπατάλης του
 Δημάρχου Γλυφάδας
 για το αυθαίρετο νεκροταφείο
Στον δήμο μας εν μέσω κρίσης έχουμε γίνει μάρτυρες μίας ακόμη ιστορίας αλόγιστης σπατάλης. Τη χρονική στιγμή που ο υπουργός Οικονομικών της χώρας ανακοινώνει μέτρα σοκ για την ελληνική κοινωνία, μέτρα που εγκαθιστούν ένα εργασιακό μεσαίωνα και κλονίζουν κάθε οικογένεια του τόπου μας, ο Δήμαρχος ευρισκόμενος στη γυάλα του και στην ασφάλεια του Δημοτικού χρήματος, προβαίνει σε καμπάνια αλόγιστης σπατάλης.
Ο κ. Κόκκορης συνεχίζει απτόητος τις δαπάνες που επιβαρύνουν κάθε κάτοικο της πόλης αναλογιζόμενος περισσότερο την επανεκλογή παρά τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Έτσι με αυτό τον τρόπο συνεχίζει τον ίδιο δρόμο που μας έχει συνηθίσει από την πρώτη ημέρα της εκλογής του. Διορίζει κολλητούς, σπαταλά χρήμα στο Golf, σπαταλά χρήμα σε αδιαφανείς δράσεις δημοσίων σχέσεων, εγκαθιδρύει την αναξιοκρατία και την οικογενειοκρατία στον Δήμο και τώρα βρίσκει νέο πεδίο δράσης με τις δαπάνες για την καμπάνια ενημέρωσης για το αυθαίρετο νεκροταφείο. Οι λύσεις είναι όμως μπροστά του και δεν κοστίζουν τόσο πολύ. Καλεί όλες τις παρατάξεις σε διάλογο και διεκδικεί ενωμένη η Γλυφάδα νέο χώρο για νεκροταφείο.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μάλιστα του υπέδειξε τη νόμιμη λύση φέρνοντας το θέμα στη Βουλή. Η κυβέρνηση τον άκουσε με ενδιαφέρον και έδειξε άγνοια για την περιοχή αυτή. Γιατί δεν τον ακούει λοιπόν ο Δήμαρχος να προχωρήσει μπροστά ενωμένη η Γλυφάδα? Τι τον εμποδίζει? Η δημιουργία νέου νεκροταφείου στη Γλυφάδα είναι αίτημα όλη της Γλυφάδας, μηδενός εξαιρουμένου. Η κυβέρνηση σε κεντρικό επίπεδο αναζητά λύσεις για το θέμα αυτό και ο δήμαρχος αντί να εκμεταλλευθεί τη συναίνεση και την στάση ευθύνης της αντιπολίτευσης προτιμά να κατακλύζει τη Γλυφάδα με φυλλάδια και να αναλώνεται σε άσκοπα και ακριβά για τους κατοίκους της Γλυφάδα επικοινωνιακά παιχνίδια.  Μάλιστα δεν διστάζει να λέει ότι η πραγματικότητα τον αναγκάζει να στραφεί εκεί. Δυστυχώς δεν έχει μάθει όμως ότι την πραγματικότητα τη δημιουργεί ο ίδιος  με τις πράξεις του.
Εχθές λοιπόν, ναι εχθές θα έπρεπε να είχε καλέσει τον κ. Βαρβιτσιώτη για να εργαστούν από κοινού στη λύση που του προτείνει η αντιπολίτευση. Μία λύση νόμιμη, ρεαλιστική και βιώσιμη που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και δίνει απάντηση στη διαχρονική αδικία που υπόκειται ο Δήμος μας.
Μπορεί άραγε ο Δήμαρχος να υπερβεί τις προσωπικές του πολιτικές ανασφάλειες ζητώντας τη συνδρομή της αντιπολίτευσης ή θα συνεχίσει απομονωμένος την καμπάνια αλόγιστης σπατάλης για να μας πείσει? Είδωμεν..

v  Και ένα ερώτημα για το τέλος πόσο μας έχει κοστίσει η καμπάνια σου Δήμαρχε θα μας απαντήσεις?
Ήδη βρήκαμε ένα κονδύλι 20.ΟΟΟ ευρώ για τη λειτουργία Γραφείου Τύπου  http://et.diavgeia.gov.gr/f/dhmos_glyfadas/ada/4%CE%91%CE%9C2%CE%A991-%CE%97%CE%A44 σαν πολλά δεν μαζεύονται?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου