"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Παπανικολάου: "Η Γλυφάδα είναι μια υπέροχη πόλη, που αδικείται σε σχέση με τις δυνατότητες που διαθέτει"

Πρόθεση υποψηφιότητας για το Δήμο Γλυφάδας από τον Ευρωβουλευτή Γιώργο Παπανικολάου
Σε σημερινή συνέντευξη του στον eniko.gr και real.gr
 

Παπανικολάου: "Η Γλυφάδα είναι μια υπέροχη πόλη, που αδικείται σε σχέση με τις δυνατότητες που διαθέτει"


Δημοσιογράφος:-Ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα ότι θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση από το να διεκδικήσετε νέα θητεία στην Ευρωβουλή.

Γιώργος Παπανικολάου:
Ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την πολιτική συνοψίζεται στη φράση «η αποτελεσματική πολιτική πρέπει να ξεκινάει από την τοπική κοινωνία και να καταλήγει σε αυτήν». Με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κάθε πολίτη ασκώ τα καθήκοντά μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και με αυτό το γνώμονα θα συνεχίσω να πολιτεύομαι στο μέλλον. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση. Μια πρόκληση να συνθέσεις πέρα και πάνω από κόμματα, να ενώσεις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα των συμπολιτών σου. Να σταθείς στο πλευρό τους ιδίως την πολύ δύσκολη περίοδο της κρίσης.

Δημοσιογράφος:
- Θα είστε δηλαδή όπως φημολογείται υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας;

Γιώργος Παπανικολάου:
Από το 2009 μέχρι σήμερα, πιστεύω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει ένας ευρωβουλευτής. Μπορεί όποιος το επιθυμεί να αξιολογήσει αυτή τη προσπάθεια αναζητώντας τις πράξεις, τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις μου που είναι όλες αναρτημένες στο διαδίκτυο. Με την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο μπορώ να πω με σιγουριά ότι με την υιοθέτηση βέλτιστων διεθνών πρακτικών και την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων, ακόμα και μέσα σε περιβάλλον κρίσης, μπορούμε να πετύχουμε τη ριζική αναμόρφωση μιας πόλης. Συνομιλώ καθημερινά με συμπολίτες μου στη Γλυφάδα, την πόλη που ζω και όπου μεγάλωσα, και σύντομα θα σας ανακοινώσω περισσότερα. Η Γλυφάδα είναι μια υπέροχη πόλη, που αδικείται σε σχέση με τις δυνατότητες που διαθέτει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ
http://www.enikos.gr/politics/189930,%C2%ABEpitaktikh_anagkh_h_synainesh%C2%BB.html 

4 σχόλια:

  1. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΔ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ,ΜΠΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή