"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Οικολογικό Beach Party στην παραλία Γλυφάδας

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ"

Oδηγούμαστε στη μέση του καλοκαιριού, έχουν πιάσει και οι ζέστες για τα καλά, ήρθε η ώρα λοιπόν να διασκεδάσουμε και να πάμε στις παραλίες!

Ο Σύλλογος » Ώρα για δράση» το Σάββατο 9 Ιουλίου διοργανώνει το πρώτο Οικολογικό beach party στην παραλία Γλυφάδας.Μια χρονιά πέρασε γεμάτη από δράσεις, όμορφες επαφές με νέα παιδιά και κόσμο που συναντήσαμε, με αφορμή τις διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας. Πραγματικά ένας τέτοιος χ...ρόνος δε θα μπορούσε παρά να σηματοδοτούνταν με έναν εκκωφαντικό τρόπο στο τέλος, όπου σε κάθε περίπτωση θα έμενε αξέχαστος!


Ελάτε λοιπόν να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί και με τους φίλους σας στο πρώτο Οικολογικό beach party που θα κάνουμε αυτό το Σάββατο στις 8:00 μμ στην παραλία Γλυφάδας, δίπλα από το καφέ-εστιατόριο Sirocco επί της οδού Διαδόχου Παύλου 33.

Μη χάσουμε την ευκαιρία παρ’ όλους τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, να χαρίσουμε λίγο στους εαυτούς μας τη χαρά της εναλλακτικής όμως διασκέδασης. Όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε στους ρυθμούς της μουσικής, θα παίξουμε και θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε και θα γνωριστούμε, εν ολίγοις θα περάσουμε μια βραδιά καταπληκτική. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση!

Βέβαια, είναι το πρώτο Οικολογικό beach party διότι :

•Επιλέξαμε τέτοιο σημείο και ημέρα έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση χρησιμοποιώντας τα μέσα μεταφοράς.
•Θα πραγματοποιήσουμε εθελοντικό καθαρισμό της ακτής.
•Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε θα πάνε κατ’ευθείαν στην ανακύκλωση.
•Και φυσικά στο τέλος δε θα αφήσουμε ίχνος σκουπιδιών.
•Όσοι επιλέξετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς μπορείτε να έρθετε με το τραμ (στάση Παραλία Γλυφάδας) ή με λεωφορείο (στάση Κατράκη).

Είναι πάρα πολύ εύκολο να περνάμε ωραία όπου και αν βρισκόμαστε, χωρίς όμως να στερούμε την ομορφιά του μέρους που μας φιλοξενεί. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μεριμνούμε και να διατηρούμε όσο το δυνατόν περισσότερο την καλαισθησία του τόπου μας. Μην παραβλέψουμε συγκεκριμένα ότι η Γλυφάδα έχει άπειρες ομορφιές που δεν έχουν αναδειχτεί ακόμη!

Δε μένει παρά στη συνάντησή μας ξανά από Σεπτέμβρη, ξέρετε, να έρθει η ώρα για να δράσουμε και πάλι δυναμικά όλοι!

Ευχαριστούμε το Δήμο Γλυφάδας για την υποστήριξη της εκδήλωσης και να επισημάνουμε βέβαια τον χορηγό που με πολύ καλή διάθεση μας βοήθησε στην υλοποίηση του Οικολογικού μας beach party:


Restaurant-Food Bar-Cafe Sirocco’s
Διαδόχου Παύλου 33, Γλυφάδα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@oragiadrasi.gr ή στα τηλέφωνα: 6939200262 και 6975846233

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου