"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Παρέμβαση της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας για τα τεκταινόμενα στον Δήμο

  Γλυφάδα, 29 Ιουλίου 2011

Όλο το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με  προβληματισμό  την έλλειψη πλάνου και συντονισμού απο πλευράς Διοίκησης του Δήμου,για όλα τα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας.
Η τελευταία συνεδρίαση όμως  του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και κλήθηκε η Δημοτική Αρχή να παραθέσει τον εξάμηνο απολογισμό των έως τώρα πεπραγμένων της ήταν το επίστεγμασμα όσων λέμε και πιστέυουμε εδώ και καιρό. Πως δηλαδή η Δημοτική αρχή έχει επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό μαραθώνιο , χωρίς να εστιάζει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Γλυφάδας.
Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κόκκορης αναλώθηκε μαζί με τους Αντιδημάρχους του σε μια αναξέλεγκτη υποσχεσιολογία, ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για ουσιώδη ζητήματα του Δήμου.
Η εικόνα της πόλης μας σήμερα καταδεικνύει έναν Δήμο παραμελημένο.
Η παραλία θυμίζει καταυλισμό καθώς κανέναν μέτρο δεν έχει ληφθεί για τους  άστεγους και αθίγγανους που φιλοξενούνται στο χώρο.Κανένα μεγάλο έργο μέχρι στιγμής δεν έχει δημοπρατηθεί, ενώ η δημιουργία σχολείου,κλειστού γυμναστηρίου καθώς και νέου νεκροταφίου, παραμένουν ακόμα στις «προτεραιότητες»  της νέας διοίκησης, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καν την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
Αντ αυτού, το κλείσιμο της Δημοτικής Επιχείρησης , ο διπλασιασμός των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γκολφ, η τακτοποίηση  ημετέρων σε καίρια πόστα του Δήμου έναντι αδράς αμοιβής, η έλλειψη συντονισμένου σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο και το μνημόνιο συνδιοίκησης είναι τα μοναδικά πεπραγμένα του πρώτου εξαμήνου της Δημαρχίας του κ. Κόκκορη, για τα οποία δεν έχει πάρει θέσει ακόμα.
Καλούμε το Δήμαρχο της πόλης να τοποθετηθεί και να δεσμευτεί για όλα τα ανωτέρω ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας και κυρίως τους νέους της πόλης μας.
Καλούμε τέλος τον κ. Κόκκορη να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των συνδημοτών μας και να εγκαταλείψει την τακτική της απομόνωσης , σεβόμενος, έστω και τόσους μήνες μετά , τα θεσμικά όργανα του Δήμου μας , σταματώντας έτσι να υποθηκεύει το παρόν και το μέλλον τους Δήμου μας.
Η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας δεν προτίθεται να παραμείνει απλός θεατής των εξελίξεων. Πιστή στις ηθικές και ιδεολογικές τις αρχές θα συνεχίσει να μάχεται για την  διαφάνεια και την αξιοκρατία στο Δήμο Γλυφάδας.
Από το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου