"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Νέα γενιά προστατών αποκαλύπτουν οι στάχτες του Vive Mar

Τζιπ pajero υπογράφει τα ίχνη του πληρωμένου δράστη
Ένα θηριώδες αυτοκίνητο μάρκας Τζιπ Pajero σταμάτησε για λίγες στιγμές έξω από το Vive Mar του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου, στη Βούλα. Μια αντρική φιγούρα ανακατεμένη στην ασάφεια του μισοσκόταδου, ακουμπά ένα πακέτο στον περίβολο του γνωστού μαγαζιού και το ξημέρωμα βρήκε «την νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου παρούσα στην πολύπαθη παραλιακή και το πολύ γνωστό στέκι παραχωμένο στη στάχτη της εκδίκησης.

Όλα αυτά καταγεγραμμένα καρέ – καρέ από τις κάμερες ασφαλείας, σκηνή από καλά σκηνοθετημένο θρίλερ ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, όπως εκτιμά η ΕΛ. ΑΣ. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για «γέννηση» νέων ομάδων «προστασίας» στην παραλιακή λεωφόρο. Περίπου έξι μήνες πριν είχε εξαρθρωθεί μια παλιά γενιά προστατών και φαίνεται πως ο γνωστός επιχειρηματίας αρνήθηκε να μπει σε συναλλαγή με αυτό το βρόμικο κύκλωμα.

Η Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί (στις 06.00 π..μ) στο γνωστό εστιατόριο Vive Mare, δίπλα από το Δημαρχείο Βούλας, στη λεωφόρο Καραμανλή.

Έντρομοι από τον εκκωφαντικό θόρυβο, οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ενώ από την έκρηξη σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο μαγαζί και σύμφωνα με πληροφορίες, εξερράγησαν 10 κιλά δυναμίτιδας με βραδύκαυστο φιτίλι.

Μάλιστα, την ώρα της έκρηξης στο κατάστημα υπήρχαν υπάλληλοι του συνεργείου καθαρισμού, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα ίχνη των δραστών είναι ήδη ορατά και η σύλληψη του είναι ζήτημα χρόνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου