"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ και ΣΚΑΙ, 16 Οκτωβρίου καθαρίζουμε τη Γλυφάδα

Ανακοίνωση 'ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου επιστρέφουμε στις καμένες εκτάσεις της Γλυφάδας σε εθελοντική δράση καθαρισμού της πληγείσας περιοχής.Μετά την τελευταία πυρκαγιά του καλοκαιριού αποκαλύφθηκαν εικόνες με σωρούς σκουπιδιών και πεταμένων μπαζών στον Υμηττό που υποβαθμίζουν το οικοσύστημα.Πάμε λοιπόν, να αλλάξουμε την όψη της περιοχής και να βοηθήσουμε τη φύση να αναγεννηθεί. Η δράση οργανώνεται από το ΣΚΑΙ και το Δήμο Γλυφάδας και πρέπει ...όλοι μαζί να δώσουμε δυναμικό παρόν.

Ο ''Ωρα για Δράση'' σας καλεί σε αυτή τη σημαντική εθελοντική δράση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Αιξωνής.
Δείτε περισσότερα


1ο σημείο συνάντησης των εθελοντών μας: η πλατεία του Αγίου Τρύφωνα στην Άνω Γλύφάδα στις 9:45 για να μετακινηθούμε με λεωφορείο.Επίσης όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο να επικοινωνήσουν μαζί μας για να μπορέσουμε να διευκολύνουμε τη μεταφορά ορισμένων εθελοντών.
2ο σημείο συνάντησης των εθελοντών μας: η συμβολή των οδών Γούναρη και Σερρών στις 10:00 π.μ. στην περιοχή της Αιξωνής για να μεταβούμε όλοι μαζί στο σημείο της δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.oragiadrasi.gr ή στο τηλ.6989885658

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου