"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η περίοδος χάριτος τελείωσε για τον Κόκκορη

http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=6&artid=3514

Την πεποίθηση του ότι η περίοδος χάριτος για την Διοίκηση Κόκκορη τελείωσε εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Γλυφάδα» σε συγκέντρωση πολιτών στα γραφεία του. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης χειροκροτήθηκε θερμά όταν τόνισε για ακόμη μία φορά ότι το έργο της αντιπολίτευσης στη Γλυφάδα θα συνεχισθεί με μεγαλύτερη πυγμή και πάντα στο πλαίσιο του σεβασμού των αναγκών της πόλης ενώ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Κόκκορη για το φερόμενο Μνημόνιο Συνδιοίκησης λέγοντας χαρακτηριστικά «Ποτέ δεν ήμουν της άποψης ότι πρέπει να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Δώσαμε πολύτιμο χρόνο στη Δημοτική Αρχή, περιμέναμε να δώσει κάτι διαφορετικό ως νέα διοίκηση αλλά δυστυχώς διαψευστήκαμε. Με τον αυθαίρετο τρόπο που υφάρπαξαν την ψήφο των Γλυφαδιωτών με τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο ασκούν την εξουσία. Έχω πει επανειλημμένα ότι δεν γνωρίζω αν το Μνημόνιο Συνδιοίκησης που βγήκε στο φως της δημοσιότητας και περιελάμβανε συναλλαγές κάτω από το τραπέζι μεταξύ του Δημάρχου και των συμμάχων του Λανδράκη και Παπαδόπουλου αλλά γνωρίζω ότι όλοι οι φίλοι και συγγενείς τους τακτοποιήθηκαν σε θέσεις του Δήμου».

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο κλείσιμο της ομιλίας του κάλεσε όλους τους πολίτες που παρευρέθηκαν να αφουγκραστούν τα προβλήματα των Γλυφαδιωτών, να ανοίξουν διάλογο και να μεταβιβάσουν σε όλους το μήνυμα ότι ο αγώνας για την αλλαγή της πόλης μόλις άρχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου