"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΑΕ ΑΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ! ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Μετά το σoκ από την βομβιστική επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Π.Α.Ε, τρία σημαντικά γεγονότα συνέβησαν σήμερα για την ομάδα μας.
Το πρώτο καλό νέο προς τέρψη του προπονητικού team, των παικτών μας και της διοίκησης που εργάζονται τόσο καιρό σκληρά για την ομάδα, ήταν η μεταφορά στο νέο μας γήπεδο στον χώρο του Ελληνικού και η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας στο βοηθητικό γήπεδο με τον ολοκαίνουργιο φυσικό χλοοτάπητα.

Το δεύτερο γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας μας είναι η επιστροφή στις προπονήσεις των Μουστογιάννη και Κρητικού.
Ο Χρήστος Μουστόγιαννης έδειχνε πολύ σταθερός στα πατήματα του και γεμάτος όρεξη για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ ο Στέλιος Κρητικός έκανε δειλά-δειλά τα πρώτα του επιθετικά τρεξίματα στο οικογενειακό δίτερμα.
Τέλος η σημερινή μέρα η οποία ήταν γεμάτη με χαρές για τους ποδοσφαιριστές μας και για το προπονητικό team ήρθε να κλείσει με την επίσκεψη, μετά το τέλος της προπόνησης, του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ομάδας μας κυρίου Βίκτωρα Ρέστη στο γήπεδο του Ελληνικού.
Οι άνθρωποι της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές ενθουσιαστήκαν και συνομιλούσαν για αρκετή ώρα με τον κύριο Ρέστη, ο οποίος έδειξε χαρούμενος για την προσπάθεια και την δουλειά που γίνεται απ’όλους τους ανθρώπους στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου