"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Προσαγωγές τριών για τη συμμορία που κακοποιεί σεξουαλικά θύματά της

 Τρεις Αλβανοί υπήκοοι και μία νεαρή Ελληνίδα προσήχθησαν το μεσημέρι σήμερα στην Ασφάλεια Αττικής, ως ύποπτοι για τις ληστείες με καλάσνικοφ που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε οικίες στην Νοτιανατολική Αττική. Ο ένας εντοπίστηκε σε υπό κατάληψη σχολείο στη Δάφνη!

Οι δράστες των ληστειών εισέβαλαν στα σπίτια τις νύχτες και αφού απειλούσαν και έδεναν τους ιδιοκτήτες τους, άρπαζαν χρήματα και χρυσαφικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαχθέντες συμμετείχαν στη συμμορία η οποία στις 27 του Σεπτεμβρίου είχε εισβάλει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στη Γλυφάδα και είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μητέρα ανήλικων διδύμων.
Οι δράστες κρατούσαν όπλα τύπου καλάσνικοφ και αφού απείλησαν τον σύζυγό της γυναίκας, τον έδεσαν και τον κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού. Εν συνεχεία κακοποίησαν σεξουαλικά τη γυναίκα και αφού άρπαξαν τα χρήματα και τα τιμαλφή που βρήκαν στην οικία, διέφυγαν.
Στην κατοχή των προσαχθέντων βρέθηκε ένα αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στη ληστεία που είχε διαπραχθεί στην οικία της Γλυφάδας. Το αυτοκίνητο το είχαν σταθμεύσει σε χώρο αυτοκινήτων σουπερ μάρκετ στα Μεσόγεια.
Στο αυτοκίνητο υπήρχαν ένα πιστόλι με μία σφαίρα στη θαλάμη και μία γεμιστήρα με 11 σφαίρες.
Κακοποιοί ντυμένοι αστυνομικοί ληστεύουν οδηγούς
Εν τω μεταξύ, θύμα άγνωστων ληστών που φορούσαν στολές αστυνομικών και είχαν βάψει το αυτοκίνητό τους στα χρώματα της ΕΛ.ΑΣ, έπεσε σήμερα το μεσημέρι στον δρόμο Μαλακάσας - Ωρωπού οδηγός φορτηγού που μετέφερε τσιγάρα.
Όπως είπε, οι δράστες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους. Τον σταμάτησαν και όταν κατέβηκε από το όχημα τον απείλησαν με όπλα και του άρπαξαν ένα μεταλλικό κουτί, μέσα στο οποίο είχε χρήματα.

 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63443358 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου