"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑμεΑ ΨΙΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΙΑ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΕΡΒΑ-ΑΛΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΤΑΚΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το αθλητικό πρόγραμμα Στίβου για άτομα με αναπηρία. Η φιλοσοφία μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στην ειδική κατηγορία των ατόμων με αναπηρία να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν, να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο αλλά και να βοηθήσουμε τις οικογένειές τους προσφέροντάς τους στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.


Το πρόγραμμά μας διεξάγεται καθημερινά 17:0018:00 το απόγευμα στο 6ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας και απευθύνεται σε αθλητές με διανοητική και κινητική αναπηρία όλων των ηλικιών.
Τα 2 τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε με το μη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωματείο, Special Olympics Hellas με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές μας να αποκτήσουν καινούργιες εμπειρίες όπως να κάνουν ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό, να γνωρίζουν νέους φίλους, να ανταλλάσσουν εμπειρίες με άλλους
αθλητές κ.α.

    Φέτος πιστεύουμε ότι η παρουσία των αθλητών μας θα είναι ακόμα πιο έντονη σε αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτό θα αποτελέσει και μία απόδειξη ότι στις δύσκολες εποχές που περνάμε υπάρχουν προγράμματα που σέβονται τη διαφορετικότητα και δίνουν την ευκαιρία και σε αυτούς τους πολίτες να απολαύσουν ισότιμα με τους άλλους ανθρώπους τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός και γενικά η ζωή.


                                                                                 ΑΠΟ  Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου