"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Βροντερό παρόν των Νέων στη συγκέντρωση 'ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ' του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Για ακόμη μία φορά οι νέοι στη Γλυφάδα έδωσαν το παρών και όχι ως παρουσίες που γεμίζουν το χώρο αλλά με μεστές τοποθετήσεις και ανησυχίες για όλα όσα απασχολούν τη Γλυφάδα μας. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι σε πολλά πηγαδάκια με μεγαλύτερους  και εμπειρότερους στα τοπικά δρώμενα εξέφρασαν με ιδιαίτερα τεκμηριωμένο λόγο τις ανησυχίες τους για την πορεία που έχει πάρει ο δήμος με τον Κόκκορη.
 Εντυπωσιακή και πολύ εμπεριστατωμένη η τοποθέτηση του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη, Πρόεδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Γλυφάδας, ο οποίος με την τοποθέτηση του απέδειξε ότι γνωρίζει όσο λίγοι τα θέματα της πόλης.
Οι νεανικές ανησυχίες τους ακούμπησαν θέματα όπως το περιβάλλον, τα προβλήματα της νεολαίας με προεξάρχουσα την ανεργία σε αυτά, τα αθλητικά δρώμενα και πολλά ακόμη. Ανάμεσα στους νέους ξεχωρίσαμε τον Πέτρο Δουδέση, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, Κατερίνα Καραβιώτη, Διγαλάκη Κωνσταντίνο,Κουτσογιάννη Παναγιώτη,Άρια Ραμνιώτη, Έφη Κομπογιάννη,Ορέστης Τσάγκλας,Μιχάλης Παπαχρηστόπουλος, Ορνιθόπουλο Λάζαρο, Μαριάνθη Καραντώνα και άλλα παιδιά( ελπίζουμε να μας συγχωρέσουν).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου